Магазини Pepco 5

• 65 284
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
  • Стара Загора
Здравейте! Има ли в Пепко детско стъпало за тоалетната и на каква цена приблизително?

# 616
Здравейте! Има ли в Пепко детско стъпало за тоалетната и на каква цена приблизително?

Има със сигурност. 6-7лв ми се върти в главата.

# 617
Малките кърпи по 6 лв са доста твърд полиестер, иначе добре са заредили.

# 618
Мацки ок бурканчета никой не е виждал. А рамка за картина с размер 50/70? Някой знае ли размера на тази картина от най долния ред?

# 619
  • Пловдив
Какви бурканчета ти трябват?

# 620
Какви бурканчета ти трябват?

Ето такива със синичко

# 621
  • Пловдив
Детски дрехи купувам редовно от там - долнища за Дреб, който ги къса на поразия и клинове за Рошличка, която расте като гъба - никога не съм видяла, да няма изписан състав на етикета, а съм човек, който ги гледа тези неща Simple Smile
И за себе си взех, да си взимам дрехи, а от новата брошура спортния сутиен ще го търся под дърво и камък! Адски удобни са ми точно такива модели и вместо да се ръся по 30 лв за брой, ще напазарувам от Пепко!
И куфарите загледах днес (пардон, вече вчера), но не бях сигурна в размера, та се прибрах и извадих рулетката Simple Smile Жалко, че от твърдите са само лилави, но старият ще отиде за Дреб, а ще обзавежда щерката с нов.

# 622
Вчера мерих едни спортни памучни сутиени, рипсени. Имаше в зелено и розово. Трагични са. Побеснявам като видя сутиени на С, М, Л размер. Едва се напъхах в М размер с моите 46 кг. Беше ми страшно малък. А Л вече беше много широк в ластика.

# 623
И аз взех такъв сутиен, без да пробвам и естествено в С размер едвам се напъхах вкъщи и не ми го приеха за връщане. То направо си е за детската серия този размер, много ме е яд, че не взех М. Иначе отидох за белия сутиен от брошурата, но го нямаше - нито вчера, нито днес.

# 624
И какво точно ще им стане на сутиените, че не ги приемат за връщане. То и блузите са в контакт с кожата при проба, да вземат и за тях да отказват връщане. Rolling Eyes

# 625
Написали са, че определени стоки от категория бельо не връщат. Продавачката първо мислеше да го приеме и после се оправда, че по система като видят може да й направят проблем.

# 626
Да, ясно е, че такова е правилото. Не разбирам логиката зад правилото.

# 627
Малки са, да. Взех L, при положение че нося обисновено S. Но не са памучни. Разтеглих максимално презрамките, май пак ми е тесен, но го взех. Бяха останали само зелени две ески и една елка. Онивам в пробната- там захвърлен един L, шампанско. Взех го, пък ще видя дали ще го нося.

# 628
Когато имаш останали само 5-6лв кеш и ги изхарчиш в Пепко-мола 🤣🙂🙂🌞
Готова за почивка!

# 629
В четвъртък си купих един панталон, с етикета е, искам да го върна, но не намира  касовата бележка. Дали ще ми го вземат?

Общи условия

Активация на акаунт