Магазини Pepco 5

• 65 293
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
Засега съм няма проблеми и аз също винаги пера преди да облека,да си призная вече не гладя....
Нищо не ми мирише странно .
И аз нямам много -4 тениски и къси чорапи за мен.

# 601
В момента съм с тяхна тениска вкъщи и я съблякох и снимах

# 602
  • Варна
Също и дреха от рециклиран памук изобщо не означава, че вземат старите парцали, кроят ги и шият новата Crazy

# 603
Също и дреха от рециклиран памук изобщо не означава, че вземат старите парцали, кроят ги и шият новата Crazy

Много ясно. Simple Smile
Не знам как някои си представят рециклирането?
От Пепко нямам от органичен памук, но от НМ да, много мека и приятна материя е.

# 604
След известно мрънкане и усукване ми се изясни, че материята на дрехите е от рециклирани бивши такива. Добро наименование за дреха от стари парцали..

Звучи като ЕЖК...
Етикети имам по всички дрехи.

# 605
Идвам да похваля свеки. Намерила чадър с Мини Маус.
На 7мото небе сме, излишно е да казвам.

Пончо за плаж има в Джъмбо, поне миналата седмица имаше.

От брошурата, ще взема куфар.Предстои пътуване.

# 606
И аз ги загледах тези куфари, ама и на Метро има промоционални, че се чудим.

# 607
От Пепко имам минимум 30 броя дрехи и на всяка една пише състав, на всяка! Даже ги купувам според него. И нищо не мирише странно, а обонянието ми е като на хрътка. Дамата да започне да си пере новите дрехи преди обличане и може да не ѝ миришат тогава. Това си беше явен опит за антиреклама.

# 608
  • Mostly in my mind

Много ясно. Simple Smile
Не знам как някои си представят рециклирането?
От Пепко нямам от органичен памук, но от НМ да, много мека и приятна материя е.
И на Пепко са меки  и приятни.

# 609
  • Beyond the stars
И аз нямам дреха без етикет със състав.

# 610
Купувам често дрешки за детето. До сега не съм попадала на странно миришещи и всички си имат етикети. Да, повечето се поизносиха бързо, но за цената си са ок. Забелязвам, че в последно време са започнали да предлагат и по-качествени детски дрехи, които съответно са и с една идея по-скъпи. За мен рядко купувам нещо, но винаги е било с етикет и състав.

# 611
Дамата да започне да си пере новите дрехи преди обличане и може да не ѝ миришат тогава.

Оф, как може някой да не си изпере дрехите от магазина преди да ги облече... егати гнусотията!

Купувам на детето дрехи от там и от Уайкики. Не съм имала никакви проблеми с мирис или нещо подобно. Честно казано не чета етиките за състав. Пипам, ако  ми допадне материята, взимам. Аз съм много претенциозна и ми е важно да са памучни нещата.

# 612
  • Пловдив
От Пепко имам бански и на детето дрешки, всички са с етикет със упоменат състав.
Няма да коментирам това как може да облечеш нещо, без да го изпереш, еле пък бебето си да нагиздиш с неизпрана дреха /казвам го аз, която никога не съм гладила бебешкото пране, не съм го отделяла от нашето пране и го пера с общия прах за пране/. Стажът ми е бил в шивашки фабрики, няма да ви обяснявам какво се случва с плата и къде ли не попада само докато стигне до транспорта, а от там към складовете на магазините мога само да гадая...

# 613
  • 1st floor
И аз съм работила в две текстилни фабрики - нищо не обличам, нито влиза в гардероба без да е изпрано. От Пепко вече имаме много дрехи. Само едни къси дънкови панталонки миришеха странно. Прах ги три пъти заради тази миризма. Не можах да определя от какво е, но се махна. Иначе всичко си е с етикети със състав.

Вчера взех от плажните кърпи. За осем лв не очаквам чудеса, но дано не ставам на топчета от тях.

# 614
И аз съм доволна от дрехите, предимно детските, всички са си с етикет и не съм усетила странна миризма. Купувам, пералня, сушилня, гладене и са супер за цената си.

Общи условия

Активация на акаунт