Магазини Pepco 5

• 65 298
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
И аз съв взимала кърпи, не от Пепко, които са пускали власинки и след няколко пранета спират.
А въпросните кърпи цял сезон ли ги има налични по магазините?

# 586
Миналата година се изчерпиха за няколко седмици и после имаше някакви по-скъпи.

# 587
  • Варна
Някой ще сподели ли тези кърпи микрофибър дали попиват добре ?
Страхотни са за плаж, взех миналата година за мен и малкия. Бързо съхнат, не задържат пясък и попиват добре. Несравнимо по-добри от памучни, независимо къде е плажът, памучните съхнат цял ден и после си нося едно кило пясък вкъщи. Никакви власинки и миризми не съм забелязала.

# 588
При нас миналата година свършиха много бързо. Памучни не харесвам, защото съхнат бавно и задържат водата. Единствено след баня, да попият и да махна веднага.

# 589
А някой виждал ли е пончо за плаж за дете

# 590
Миналата година изобщо не се вредих за хавлии. Дини имаше и не знам какво още.

# 591
А някой виждал ли е пончо за плаж за дете
Аз купих от Лидл пончо

# 592
В Кауфланд съм виждала, но не скоро.

# 593
Аз си взех хавлии за плаж, но още не съм ги ползвала 😊
При всички случаи слагам и трите в плажната чанта и остава място за книга, козметика и др. дреболии.... За Гърция ще са екстра, компактни изглеждат Wink

# 594
На мен не ми харесват, миналата година взех, но оставя власинки и имат странен мирис.

Повечето им дрехи имат странен мирис и са странни на пипане, защото са от рециклирани стари дрехи ..

# 595
Нямам такива странни дрехи.
За какво става дума, конкретно?
Имам тениски, бельо, чорапи, пижама, клин. Нищо не мирише странно.

# 596
След един "хубав" обрив на 7 месечния ми племенник, след обличане на тяхно боди и след като тениска от Пепко на мъжът ми, след едно пране се завъртя шевът отпред, отидох в техен магазин и се загледах в състава на етикета
.. и не видях никъде упоменато.
Попитах техен служител къде пише състава, беше ми донесена брошура на която пише, че детски дрехи са от "100% органичен памук". Добре де, ама на етикета на дрехата къде го пише? И WTF е "органичен памук"? След известно мрънкане и усукване ми се изясни, че материята на дрехите е от рециклирани бивши такива. Добро наименование за дреха от стари парцали..

# 597
След един "хубав" обрив на 7 месечния ми племенник, след обличане на тяхно боди и след като тениска от Пепко на мъжът ми, след едно пране се завъртя шевът отпред, отидох в техен магазин и се загледах в състава на етикета
.. и не видях никъде упоменато.
Попитах техен служител къде пише състава, беше ми донесена брошура на която пише, че детски дрехи са от "100% органичен памук".
Не знам какво точно си купувала. Ама специално станах и си погледнах нещата от Пепко , не че са много - 1 туника, няколко нощници и бельо и на всички си пише на етикетите съставът.

# 598
Има детски дрехи от 100% органичен памук, но не всички са такива.
Винаги първо пера и гладя дреха преди обличане, независимо от кой магазин е купена. 😊

# 599
  • Варна
Органичен памук няма нищо общо с рециклиран.... Не съм купувала много дрехи от там, но нищо не ми мирише странно.

Общи условия

Активация на акаунт