Магазини Pepco 5

• 65 228
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
  • Mostly in my mind
Аз имам тава на Брио. От някакъв камък е, сива на цвят. Честно да си кажа, никак не съм доволна-на места се олющи външното покритие, самата тава е тънка, което също предполага недотам качествено изпълнение. А пък и неръждаемата стомана е от най-хубавите и здравословни материали за съдове за готвене. Затова ги предпочитам.

# 91
  • have faith and be patient ..
От както ги купих, стоманените, забравих за всички други тави, даже и хартия не слагам отдолу, лесно ги мия много!

# 92
Извън темата, ама и ние взехме две брио от кауфланд на 15 лв намалени (тави) и съм супер доволна.

# 93
Някой да сподели мнение за дънковата дамска рокля от текущата брошура. И дали я има някъде из Варна

# 94
В магазина ми казаха, че ако искам да връщам нещо, етикетът не трябва да е свален. Истина ли е или малко си съчини продавачката? В никой друг магазин не съм чувала такова правило.

# 95
Ходих днес в Люлин 6,лудница и никой не спазва дистанция. Иначе магазина нареден. Нямаше нищо намалено като за мен - ходих за намалени дрехи 24 - 36 месеца. Все пак купих ненамалени тениски с мики маус.

# 96
Май там основно са неща с Мики маус , динозаври и пес патрул.
Напоследък се появиха и Том и Джери

# 97
В магазина ми казаха, че ако искам да връщам нещо, етикетът не трябва да е свален. Истина ли е или малко си съчини продавачката? В никой друг магазин не съм чувала такова правило.

Ами така е редно, според мен. Навсякъде заменям или връщам нещо, което не ми харесва с етикет. Вече, ако е за рекламация, може и без етикет.

Това е от сайта им:

https://pepco.bg/garancija-za-vrshhane-na-parite/

# 98
Без етикет не приемат.
Виждали ли сте малки портмонета,нямам претенции за вида,накупих си малки чанти и за тях ми трябва.

# 99
Аз имах предвид рекламация на стока, но явно за нея трябва да се следва друга процедура, която си я има и по закон.

# 100
За рекламация не ти трябват етикети,само бон.

# 101
Без етикет не приемат.
Виждали ли сте малки портмонета,нямам претенции за вида,накупих си малки чанти и за тях ми трябва.
Има, да

# 102
За всеки един магазин важи. Никъде не биха приели стока със свален етикет.

# 103
  • Пловдив
Аз за сутиени ходих, ама само чашки G и F, даже не знаех, че съществува такъв размер. А и не бяха от модела, който нося.
Нямах представа, че в Пепко има такива размери. Обърнахте ли внимание на чашката - мека или твърда е и с банели ли бяха? Също така цена и в кой магазин? Благодаря много, нямате си идея колко ми е трудно да намеря сутиен чашка G.

# 104
Много видове големи има,аз трудно съм намирала С,но по-големи има доста.

Общи условия

Активация на акаунт