Магазини Pepco 5

• 65 256
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
В Пловдив има ли от сутиените?Този спортния ми хвана окото. Удобен ли е,пробвахте ли го вече?Да ходя ли да го издирвам 😂
Във VIA park и МОЛ Плаза няма Rolling Eyes
На мен са ми удобни магазините им в Мол Марково тепе,този на Менделеев и на автогара Родопи,ако имам време ще се разходя в събота да видя дали ще открия нещо.

# 661
  • Варна
Вчера взехме бански на щерката, поотделно купихме горница (8 лв) и долница (6лв).

Травъл комплектите изглеждат абсолютно еднакви като съдържание, разликата е в това дали има картинка на несесера или няма, съответно цената е 2.50 и 4 лв. На касата установих тая работа, направих замяна, върнаха разликата. Да го имате предвид, че стават недоглеждания.

# 662
Някой ще има ли път към Мола на Хемус до към петък и ако може да ми погледне за едни детски сандали? Днес взех от България мол, но мааалко малеят, а нямаше други номера. Или Ринг също става. Предполагам, че може да се направи такава размяна - купени от един магазин, заменени в друг, нали?

# 663
  • Mostly in my mind
Киса, с висока талия ли е долнището?

# 664
  • Варна

Да, леко ретро седи.

# 665
  • в сърцата на децата <3
Момичета, има ли детски размери бански? Момичешко 134, момчешко 116 горе-долу (пояснявам, защото е нито бебешко, нито тийн)

# 666
Намерих лопатките на Лоли, последните.
Даже ми ги таксуваха за 1.50?
Хавлия с палми, едни чорапи, пижама с овце Simple Smile, и един чорапогащник.
Доволна съм Simple Smile
Скрит текст:

# 667
Момичета, има ли детски размери бански? Момичешко 134, момчешко 116 горе-долу (пояснявам, защото е нито бебешко, нито тийн)
Да, има, момичешки от 2 части по 8 лв и момчешки долнища тип боксерки по 4-5 лв.

# 668
  • в сърцата на децата <3
Да, има, момичешки от 2 части по 8 лв и момчешки долнища тип боксерки по 4-5 лв.
Много благодаря!

# 669
Пореден път влизам и излизам с празни ръце...

# 670
Има ли плетени плажни чанти тип кошница в Пепко?

# 671
  • Mostly in my mind

Да, леко ретро седи.
Супер. Аз точно така искам. Благодаря.  Само дето в нашия още няма дамски бански...

Девичке,  и моите лопатки бяха 1.50лв

# 672
Ами на етикета пише 2.50, Лоли.

# 673
Много сладки лопатки ще ги издирвам и аз. И кърпата много ми хареса.
Преди време бяхте писали за кулинарна книга, тя  постепенно ли е налични или е било нещо временно?

# 674
  • Mostly in my mind
Ами на етикета пише 2.50, Лоли.
Така е, това пише. Но явно не са си отразили намалението с етикет. На касата излиза чак. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт