аз или сестрата

• 9 982
  • 202
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Преди няколко дни беше тъй съкрушен душевно наранен и страдащ, още не си приключил окончателно и вече кроиш планове и списък с желаещи?Голям прогрес и "гъвкавост", браво.Ами колкото ти си коректен, толкова коректност и ще намериш, не се чуди после защо все на едно и също качество попадаш.

Ами слуша момчето, какво го съветваме у форума. И списъка оттук дойде. Не му скачай така, де.
То с приказки се и надъхваш да направиш нужното, нали знаеш.

# 121
  • София
Хумор, сатира, забава са винаги предпочитани пред сълзи, сополи и отчаяние.

Кой с кого и как постъпва е точно въпросът в темата и изяснихме, кои са злодеите.
Така, де, каквото повикало- такова се обадило Wink

# 122
Той вече е научен да слуша жени (тъщи, балдъзи, форуми). Добре е това. Nerd

# 123
Бившата трябва трансферна сума да иска. Много добре си постъпва момчето. Пожелавам му скоро да си намери ново гадже, което да е на неговата вълна.

# 124
Е какво очаквате, докато мацката му се държи за полата на мама, трябва в манастир ли да отиде?
Ми като не стават нещата, продължаваш със следващата в списъка.

# 125
Той вече е научен да слуша жени (тъщи, балдъзи, форуми). Добре е това. Nerd

Ахахахаха  Joy

Аз затова натам се ориентирах, хахахаха

# 126
  • Морето
Авторе ти казваш че за теб е приключила връзката. Да ама не е. Тя не знае. Когато и тя разбере аз очаквам на мига да пристигне при теб. Ако поддадеш на рева, кълненето обещанията и тн жална ти майка, ще поемеш по моя път. И един ден ще се събудиш на около 50 и ще осъзнаеш че не по такъв начин си искал да прекараш живота си. Това в случай че не си прогледнал по рано и не си се развел и за съжаление оставил дете.
Ако не поддадеш освен че ще се оттървеш ще и направиш и на нея услуга. Ако те е обичала истински това ще я разтърси сериозно и би могла да потърси помощ от психолог ако има нещо между ушите. Това е нейният шанс.
Бъди силен. Всички сме преодолявали раздели. Продължавай по пътя си. Не се знае от кой храт ще изскочи витаминче.

# 127
ххаха, ми витаминчето и забавно било .
съкрушен е доста силна дума😀. мрънках един ден за бившата, стига ми толкова. от днес съм свободен човек.
искате да кажете, че усещате колко много време съм прекарал около жени.. то станало сериозно положението. то човек търпи , говори , прави, струва , после се чудим как толкова бързо изключва. еми ето така.

# 128
съкрушен е доста силна дума😀. мрънках един ден за бившата, стига ми толкова. от днес съм свободен човек.
искате да кажете, че усещате колко много време съм прекарал около жени.. то станало сериозно положението. то човек търпи , говори , прави, струва , после се чудим как толкова бързо изключва. еми ето така.

Брях, е много бързо се излекува и забрави бившата. То чак невероятно бе. Така ли се забравя жена за 1 ден? Някои и с години страдат по бивши. Евалала.....

# 129

Брях, е много бързо се излекува и забрави бившата. То чак невероятно бе. Така ли се забравя жена за 1 ден? Някои и с години страдат по бивши. Евалала.....

не, казах че един ден мрънках . повече от месец съм си вкъщи и ги мисля нещата. кой е казал , че ми е минало

# 130
  • София
Тук сме пенкилер за всяка болка, кво?

# 131

особено ти , аз съм казал , ще те черпя. с витаминчето ще ти дойдем на гости по-натам 😂
всичко , което напишеш и начина по който го пишеш , ме забавлява.

# 132
Ей така се прави, не да ревете с месеци, после да пишете по форуми как всички мъже са свине Simple Smile Както написах, като не станат работите, живота продължава.

# 133

особено ти , аз съм казал , ще те черпя. с витаминчето ще ти дойдем на гости по-натам 😂
всичко , което напишеш и начина по който го пишеш , ме забавлява.
Може и за кума да я вземете

# 134
  • София
Аз пък се  цаня за кръстница на бъдещото бебе  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт