аз или сестрата

• 10 016
  • 202
  •   1
Отговори
# 105
Авторе, тази твоята история започва да ми е странна. Ти сега с нея ли си или не си? Звъни ти майка й, което ще рече, че още си с нея, макар и у вас. Аз наистина не ги разбирам тези половинчати работи. И ако не си се разделил с нея, защо казваш, че ще пишеш на Витаминчето?
Понеже днес всички са ми криви и съм злобна, няма да ми се сърдиш ама както те похвалих започна да разочароваш. Така е супер объркващо. Или си с мацката и си честен а не се разхождаш междувременно с други, или се разделяш с нея и си необвързан. Не че имам право да ти държа сметка, ама се подразних..
Ако продължиш да робуваш на тия клишета, най-много на още някой тарикат да се натресеш! Изневяра е след сключването на брак, всичко преди това е кастинг. Авторът много добре се ориентира човекът.
Стига де, искаш да кажеш, че след примерно 2 години заедно и някой да тръгне да ми се влачи по разходки с някакви които дори и те не знаят че е обвързан, е в рамките на нещата? То как и да си сигурен дали другия е честен..

# 106
Той каза, че когато изясни нещата с приятелката си (и вече е свободен), ще й пише.

# 107
Мерелин, ако тая 2-годишна връзка имаше развитие, едва ли щеше да се стигне до разходки. Ако няма поне годеж, всеки е свободен да се оглежда за нещо друго. Аз разбрах по трудния начин, че няма смисъл да се пенелопиш за мъж, който не е поел ангажимент към теб.

# 108
Авторе, тази твоята история започва да ми е странна. Ти сега с нея ли си или не си? Звъни ти майка й, което ще рече, че още си с нея, макар и у вас. Аз наистина не ги разбирам тези половинчати работи. И ако не си се разделил с нея, защо казваш, че ще пишеш на Витаминчето?
Понеже днес всички са ми криви и съм злобна, няма да ми се сърдиш ама както те похвалих започна да разочароваш. Така е супер объркващо. Или си с мацката и си честен а не се разхождаш междувременно с други, или се разделяш с нея и си необвързан. Не че имам право да ти държа сметка, ама се подразних..

разбирам те , но не съм тръгнал още по разходки или каквото и да било друго.не съм такъв тип.  ясно ми е , че не е честно така за никой. не бързам за нищо , както казах няколко пъти. хубаво е, че мислиш по този начин и вкарваш баланс малко в темата.
за мен , вече е приключила тази връзка. най-лесно ще ми е да запълня тази дупка с нова жена, но за сметка на кой? да , на мен ще ми е по- лесно , но не е справедливо за новата жена , да се разхождаме и да ми пише и звъни бившата. не искам още в самото начало да слагам такъв черен облак върху отношенията. за това казвам , че трябва да мине поне още малко време.
не казвам , че ще се получи от ряз всичко , но в момента с която и жена да се видя , почти е гарантирано , че няма да се получи. нека премине този черен облак , за да мога и аз да съм адекватен, и да действам правилно.
аз не бих искал да излизам и да си мисля за жена, която все още не е готова за това. представи си, че срещна ЖЕНАТА , защо ми е да я отблъсквам или да не съм в час.
не съм от вчера , всичко е под контрол

# 109
Той каза, че когато изясни нещата с приятелката си (и вече е свободен), ще й пише.
Аз затова и казах да ми пише като му мине.
Чела съм, че след приключване на връзка отнема половината от времето, прекарано в нея, за да се възстанови човек. По мой опит е по-малко, но поне няколко месеца си минават. Особено докато преглътнеш, че плановете/надеждите/мечтите няма да се сбъднат.

П.П. Пропуснала съм темата на Дени. Не знам за какво става въпрос, но й желая късмет и желаното развитие.

# 110
Тая майка е супер нагла, така да те превиква, сякаш си й някакъв чирак, който не си изпълнява задълженията.

# 111
  • София
А не може ли в нейния град, но да се изнесете двамата в отделно жилище? Може пък така вече да се почувства като с нейно семейство и да стане самостоятелна.

не иска. удобно и е вкъщи, но на мен не. много пъти съм предлагал да се изнесем , не иска да оставя сестра си сама, но мен може. искат да живеят заедно или много близко една до друга.

говорили сме много.. без резултат.

При мен беше обратната конфигурация - той имаше сестра, от която нямаше отлепване. Ами не е нормално. По-добре избери друга жена за себе си, трябва да си на първо място за нея, а не да я делиш с роднини. Иначе за какво ти е такава недорасла.

# 112
  • София
Аааааа, половината време, не.
Витаминчето ще се пенсионира.
До месец Авторе да си разчистил хоризонта Heart Eyes

# 113
Аааааа, половината време, не.
Витаминчето ще се пенсионира.
До месец Авторе да си разчистил хоризонта Heart Eyes

дори и месец е много. остава само да си направя една екскурзия на чист въздух и съм готов. една-две седмици.

ако знаех горе-долу колко километра от София се намира Витаминчето , като ориентир , не точния град... би било чудесно. Ще си я питам на лично, събирам кураж 😀 отвикнал съм малко

# 114
  • София
Витаминче, откъде си, душа? hahaha

# 115
  • Далечният изток
Пуснати сме по пързалката, ама както си требе... Айде нема нужда. Тая тема за мен отива в коша. Вие се забавлявайте, няма лошо...

# 116
Скрит текст:
Ако продължиш да робуваш на тия клишета, най-много на още някой тарикат да се натресеш! Изневяра е след сключването на брак, всичко преди това е кастинг. Авторът много добре се ориентира човекът.

Викаш няма подпис, няма проблем, да си кръшкаме на воля? Или както беше в онзи виц, гасим лампите и кой когото хване, да няма сърдити. Само да не стане някой да изреве, че няма ред, ама карай купона да върви.

# 117
Ами клин  клин избива ,така,че дайте шанс на новата връзка.

# 118
Скрит текст:

Викаш няма подпис, няма проблем, да си кръшкаме на воля? Или както беше в онзи виц, гасим лампите и кой когото хване, да няма сърдити. Само да не стане някой да изреве, че няма ред, ама карай купона да върви.
Достатъчно ясно съм го написала горе! Ако няма поет към теб ангажимент, ти също не се чувстваш ангажиран. Сори, ама ви е много удобно на някои мъже жената да е обвързана, а вие не.

# 119
Преди няколко дни беше тъй съкрушен душевно наранен и страдащ, още не си приключил окончателно и вече кроиш планове и списък с желаещи?Голям прогрес и "гъвкавост", браво.Ами колкото ти си коректен, толкова коректност и ще намериш, не се чуди после защо все на едно и също качество попадаш.

Общи условия

Активация на акаунт