аз или сестрата

• 9 983
  • 202
  •   1
Отговори
# 90
Аа чакай и Дени е в подобно положение не бързай. И тя поставя условия и не се знае.

# 91
  • София
Две глави мислят по-добре от една Laughing

# 92
Каква забавна история само.. пуснали теми за бившите в бгмама и се намерили Flowers Four Leaf Clover

# 93
Бившите може да ги свържат също, и така - всеобща идилия. Simple Smile

# 94
Ами в такъв случай се прибери, сипи си едно винце, поплачи си, ако е нужно,  утре стани, отиди на разходка в планината, потичай, почети и продължи живота си. Някъде там те чака правилната жена. Дано я срещнеш скоро!

Авторе, почини си малко от връзката и ми пиши лично съобщение Grinning
И аз от 16 годишна съм във връзки, и вече съм пораснала за деца, тъкмо сме си г/д набори с теб Wink

# 95
Авторе , и в Нова Зеландия да отидете , положението ще е все същото .Не се заблуждавай . Девойката е с теб , доколкото е ,  защото си бил удобен като стара жилетка -върши работа , но не е кой знае какво . Ти не си център на света за тази жена . Не става въпрос за свикване да се отдели .Тя е имала достатъчно време да се настройва за заживяване извън дома си .

# 96
  • София
Ан, така! ♥

Витаминчето излезе с яката оферта!

# 97
Абе то има и сайтове за запознанства, ама в бг-мама си е по-куул. 😂

# 98
  • София
Някой разправяше, че емпатичните и емоционални мъже не се котирали - да бе, да.

Тук отдавна трябва да има такъв подфорум Laughing

# 99
Някой разправяше, че емпатичните и емоционални мъже не се котирали - да бе, да.

Тук отдавна трябва да има такъв подфорум Laughing

ms.gorgeous
😀 много си печена , евала.  четя ти коментарите и се забавлявам.  повдигаш ми настроението.

за Дени не знам , тя май доста е хлътнала по нейния , със сигурност мога да помогна да се разведри и да го позабрави малко, ако не друго. аз много отдавна не мисля за бивши гаджета и въобще не ме притеснява кой , къде е спал, за разлика от нейния мъж. но явно си го обича и не е готова да сложи край. дано се получат нещата, както тя иска.

Витаминче - много обичам директните жени, браво. ако сериозно си го написала това, очаквай скоро лично съобщение. какво лошо има в това , зрели хора да се видят и да си поговорят. пък от там вече, кой знае. но ми трябва малко време , да.

то нещата понякога стават точно така , от шега на майтап и стане нещо хубаво.

днес ми звънна майката на моята (все още) приятелка. защо се държа така , сметка ми държи. кога съм щял да идвам. едвам се сдържах , но виждате с какво си имам работа. казах й , че съм много зает и нямам нерви да се занимавам с тях повече. срамота , майката да ми звъни. поне се посмях малко след разговора ни.

# 100
  • Морето
Пич, тази дама няма да порасне никога. Дай и срок да е при теб до 10 дни примерно, не за друго ами да знаете и двамата че сте приключили. Лошото ще е ако дойде защото това е зависим човек. Вярвай ми и психолог не може да я оправи. Ще има подобрение ако ходи но спре ли всичко започва да се връща бавно и едва забележимо.
Не си измислям. От опит говоря. Не дай боже да ви се роди дете. Тогава ще видиш за какво иде реч.
Съжалявам за лошата новина ако все още се надяваш, но това е моят изстрадан опит.
В седващият си живот се надявам да не допускам подобни грешки.
Ааа и лапай витаминчето.

# 101
Айде , и да не ни забравите !  Да разказвате после !

# 102
Авторе, тази твоята история започва да ми е странна. Ти сега с нея ли си или не си? Звъни ти майка й, което ще рече, че още си с нея, макар и у вас. Аз наистина не ги разбирам тези половинчати работи. И ако не си се разделил с нея, защо казваш, че ще пишеш на Витаминчето?
Понеже днес всички са ми криви и съм злобна, няма да ми се сърдиш ама както те похвалих започна да разочароваш. Така е супер объркващо. Или си с мацката и си честен а не се разхождаш междувременно с други, или се разделяш с нея и си необвързан. Не че имам право да ти държа сметка, ама се подразних..

# 103
Авторе, тази твоята история започва да ми е странна. Ти сега с нея ли си или не си? Звъни ти майка й, което ще рече, че още си с нея, макар и у вас. Аз наистина не ги разбирам тези половинчати работи. И ако не си се разделил с нея, защо казваш, че ще пишеш на Витаминчето?
Понеже днес всички са ми криви и съм злобна, няма да ми се сърдиш ама както те похвалих започна да разочароваш. Така е супер объркващо. Или си с мацката и си честен а не се разхождаш междувременно с други, или се разделяш с нея и си необвързан. Не че имам право да ти държа сметка, ама се подразних..
Ако продължиш да робуваш на тия клишета, най-много на още някой тарикат да се натресеш! Изневяра е след сключването на брак, всичко преди това е кастинг. Авторът много добре се ориентира човекът.

# 104
  • София
Мерлин, не знам дали си кисела, но препираш чужди отношения да се случват по твоя очакван начин. С теб не става, та с тях ли?

Ясно пише автора, четете го.

Общи условия

Активация на акаунт