аз или сестрата

• 9 990
  • 202
  •   1
Отговори
# 60
Не знам за теб, аз съм малко непукист и ако бях в тази ситуация щях да я ласкам здраво в детската стая, така че да се клатят картините в целия апартамент, докато мама и сестрата са в другата стая. Пък нека се чувства тя неудобно после. Ако и тогава не и прищраква, че не е нормална цялата ситуация, просто зае*и.

# 61
  • Варна
Никакви майки и сестри нямат място в пространството на двойка. Разбираемо е да искат да се месят, тяхна да е инициативата, но ако единият в двойката не иска да пусне полата на мама и кака, или както там е конфигурацията, зарежи тази работа.

Последна редакция: вт, 06 апр 2021, 22:41 от Мира Иванова

# 62
  • Варна
Аз или сестрата - естествено, че Аз.
Здрав, прав мъж си, знаеш какво искаш и сам виждаш, че не го получаваш от тази дама.  Не е да е станало вчера, от доста време сте така - какво се чудиш, че чак теми да пускаш. Ще я преживееш, ще намериш някоя на твоята вълна. Ама не става от днес за утре, тъй че по-бързичко приключвай. И да, внимавай с потомството...

# 63
Не знам за теб, аз съм малко непукист и ако бях в тази ситуация щях да я ласкам здраво в детската стая, така че да се клатят картините в целия апартамент, докато мама и сестрата са в другата стая. Пък нека се чувства тя неудобно после. Ако и тогава не и прищраква, че не е нормална цялата ситуация, просто зае*и.
Звучи сякаш е толкова близка със сестрёнката и мама, че те знаят От - До за лашкането им, всичко се споделя там. Чак гнусно ми става от такава близост.

# 64
  • Варна
Става и от днес за утре, стига да не се спираш като усетиш, че това е тя. Ние сме така Simple Smile
Седем години ще станат, живот и здраве.
Авторе, с твоята половина няма и за миг да се чувстваш с отрязани криле, напротив. Добрата новина е че се усеща, знаеш го когато ти се случи. Вече знаеш усещането, когато не е Тя.

# 65
лошото е, че в един момент съм силен , в следващия тя ми каже някои мили думи от сорта на “ не мога да си представя живота без теб, не съм погледнала друг мъж , обичам те , дай ни време, дай ми шанс да променя нещата”  и аз се разтапям и до там. колко време и реални стъпки как да се промени нещо , няма.  ужас . за сега държа на позицията си да не ходя там, трудно е да не отида. за чуване - всичко се чува и се знае в къщата . като прекарам една седмица там , пак сме в същото положение.
за първи път не мога и не мога да взема решение. днес цял ден страдам , апетит нямам , 100 цигари изпуших а бях започнал да ги отказвам. чувствам се доста зле , щом и тук ги признавам тези неща , но като цяло няма с кой да споделя , за това направих темата. и така..

# 66
  • София
Да, много боли.  Но ще мине. Действително, дай ѝ една седмица да те последва - ако иска да бъде с теб, то  ще си покаже. Ако не - замести цигарите с шоколад (поне е вкусно) и давай напред. Само напред. Никакво връщане! Човек, който обича ще предприеме действия, а не да говори сладникави приказки. Още Левски го е казал - "Дела трябва, а не думи!"
Да говори всеки може! И политиците говорят. Ама сме на прага на бедността,  ограбиха държавата, последни сме в Европа и т.н.. Нали.

Последна редакция: ср, 07 апр 2021, 08:08 от Светулчица

# 67
“ не мога да си представя живота без теб, не съм погледнала друг мъж , обичам те , дай ни време, дай ми шанс да променя нещата” 
Това го разбирай като " Удобен си ми и в момента не ми се търси друг. Дай МИ време да те връткам още докато не се примириш, че ще е така, защото нямам намерение да променям нищо". Даже не знам за какво точно страдаш. Има едно предаване по TLC, казва се Обичам мамино синче. Може да си го пуснеш да видиш отстрани колко е шантаво голям човек да е залепен за майка си и съм сигурна, че като погледнеш ще ти светне по-силно лампата.

# 68
Страдаш, защото не знаеш какво е любов и наистина добро отношение. Не ми е жал за теб, защото си затваряш очите и си слабохарактерен. Казала ти мили думи, хохо.

# 69
И аз смятам,че ако искате нормални отношения,трябвада поканите момичето всамостоятелна квартира и да си дадете срок.Ако не Ви последва примерно да месец,значи тази връзка няма да има развитие.Достатъчно трудно ще ви е и да живеете самостоятелно с жена,която е толкова привързана към майка и сестра.

# 70
  • Далечният изток
Абсолютно слабохарактерен и според мен.
"цял ден страдам , апетит нямам..." КАжи честно... Ти и на нея така й ревеш по телефона. Ама сте се намерили и двамата многострадални Геновеви. Очакваш съжаление. Във форума и да го получиш, няма да те топли, но ти и от нея това очакваш. Бас ловя, че същите думи как страдаш й ги говориш всеки ден.... Пфу, ми нищо мъжкарско до тук не прочетох от автора.

# 71
Ако те обича, ще иска да върви с тебе до края на света.И никакви там змии и пиявици няма да ви се мотаят в краката.Любовта е вие двамата и света, няма други вариянти.Никак не е малка за деца, точно сега и е времето и само те е използвала. Някой ден ще се сети какво е изгубила и ще реве на мама си или във възглавницата, щото добри шансове не валят от небето всеки ден.Това с нежните думи и милите очички са трикове.Остава само да го проумееш и да се отвратиш. Мъжете, искащи семейство и деца сте ценни и май не сте много. Изглежда си образован и мил човек, ще се намери по-добра и по-подходяща жена за тебе. Според мен никакви шансове повече не давай, изчезни от живота и, изгаряй всички мостове и тръгни по нов път. Все пак обаче се замисли, че тя се държи така с тебе, както си и позволил. За да те взема на сериозно, трябваше да се знае кой е шефа, а не "аз ли, сестрата ли".Огледай си грешките, за да не ги допуснеш и следващия път.Успех!

# 72
Оставям майтапа на страни, поставяш ясно и категорично нещата, че там няма да ходиш повече, освен на гости за 2 часа ако сте заедно за напред. Омекнеш ли, ще те развърта както си иска. Ако наистина те обича толкова, колкото твърди ще се откъсне от полата на мама, ако ли не, ще го преживееш. Не е лошо да и намекнеш, че няма да я чакаш цяла вечност, че рано или късно ще се появи друга на хоризонта. Обикновено това действа безотказно, но при положение, че наистина те обича, а не си просто удобен.

# 73
лошото е, че в един момент съм силен , в следващия тя ми каже някои мили думи от сорта на “ не мога да си представя живота без теб, не съм погледнала друг мъж , обичам те , дай ни време, дай ми шанс да променя нещата”  и аз се разтапям и до там. колко време и реални стъпки как да се промени нещо , няма.  ужас . за сега държа на позицията си да не ходя там, трудно е да не отида. за чуване - всичко се чува и се знае в къщата . като прекарам една седмица там , пак сме в същото положение.
за първи път не мога и не мога да взема решение. днес цял ден страдам , апетит нямам , 100 цигари изпуших а бях започнал да ги отказвам. чувствам се доста зле , щом и тук ги признавам тези неща , но като цяло няма с кой да споделя , за това направих темата. и така..
Авторе, чудя ти се на издържливостта. 4 години чакане момата да узрее! Тя какво обещава да промени? Какви реални стъпки се предполага, че иска да направи?
Аз ако бях, щях да не се съгласявам на по-малко от местене в моя град, защото в нейния е ясно какво ще стане пак и отново. Остани си, където си и тя ако иска, да дойде при теб. А ако не иска, няма да ви се получат нещата. Обичаш я, но трябва и взаимност, а не само думи и манипулации.

И наистина, какво е казвала, че ще промени?

# 74
  • СИ

... лошото е, че в един момент съм силен , в следващия тя ми каже някои мили думи от сорта на “ не мога да си представя живота без теб, не съм погледнала друг мъж , обичам те , дай ни време, дай ми шанс да променя нещата”  и аз се разтапям и до там. колко време и реални стъпки как да се промени нещо , няма.  ужас . за сега държа на позицията си да не ходя там, трудно е да не отида. за чуване - всичко се чува и се знае в къщата . като прекарам една седмица там , пак сме в същото положение...

Нормално. Мацката знае, че номера минава и си го прилага. Само не стана ясно, колко пъти си давал шанс досега и за напред колко още ще даваш?
Вижда се, че си я харесваш. Добре. Но, докога ще сте вързани при майката и сестрата? За да няма сърдене относно местоживеенето, най-добре в друг град. Нито нейният, нито твоят. И да се свършва.

Общи условия

Активация на акаунт