аз или сестрата

• 9 983
  • 202
  •   1
Отговори
# 75
ехх че е и добра манипулаторка Grin

# 76
Не съм чела другите коментари и има риск да повторя някого, но следва да имаш предвид, че има хора, които не могат да скъсат пъпната връв и се опитват да приобщят съпруга/та към биологичното си семейство. Ако случаят е такъв, имаш два варианта - вписваш се в картинката или бягаш.

# 77

Вижда се, че си я харесваш. Добре. Но, докога ще сте вързани при майката и сестрата? За да няма сърдене относно местоживеенето, най-добре в друг град. Нито нейният, нито твоят. И да се свършва.
Вечно, човече!
Представи си, че се роди дете. Мислиш ли, че "помагачките" няма да се настанят в дома му да "гледат бебето"? И в този момент любовта ще се изпари.
Той ѝ е предлагал да се преместят на неутрално място, но мадамата не иска.

Авторът ми изглежда свестен мъж и да вземе малко да се отрезви и да си спомни, че тъща къща обръща (а аз обещавам да съм добра свекърва Innocent ) .

# 78
  • София
Мен ми е жално за човека, обича си я и се бори сам със себе си в момента.

Авторе, направи си краткосрочен план сам и ако сте двама. Изложи ѝ общия и виж на какви компромиси е готова.

# 79
ясни са ми горе- долу законите за привличане и по никакъв начин не и показвам , че страдам. естествено , че това отблъсква. брей , човек да не напише няколко думи , по слаби. веднага слабохарактерен и т.н.  за това мъжете в един момент ставаме като камък. да , но не и аз. това ако е мъжко , да нямаш идея как се чувстваш или да се правиш на железен.. за това казах , че като цяло няма с кой да споделя . днес не е по- добре положението , но хайде няма да навлизам в подробности , нали съм МЪЖ от БЕТОН

Последна редакция: ср, 07 апр 2021, 16:10 от SuperTrips90

# 80
  • София
Няма нужда да си, споко.
Има и разбиране из нет пространството.

Която може да изстрие 4 години надежди, планове и общо съжителство за ден -нека хули. Аз не бих могла.

# 81
За да се откъснеш от нея си представи, че като имате бебе, същите ще се пренесат у вас и за теб няма да има място. Тъщите са по-опасни и от свекървите, ще я придумат, че ти не правиш нещо, както трябва и си до там. А, повярвай болката да си изгубиш детето е много по-голяма от сегашната ти. Спести си го.

# 82
  • София
В случая за детето съм съгласна. Свекървата и да мрънка, ако снахата е на място, може да ѝ каже две-три, ама детето си остава при нея,  Мунчо не може да го вземе. Ама Мунка...

# 83
ясни са ми горе- долу законите за привличане и по никакъв начин не и показвам , че страдам. естествено , че това отблъсква. брей , човек да не напише няколко думи , по слаби. веднага слабохарактерен и т.н.  за това мъжете в един момент ставаме като камък. да , но не и аз. това ако е мъжко , да нямаш идея как се чувстваш или да се правиш на железен.. за това казах , че като цяло няма с кой да споделя . днес не е по- добре положението , но хайде няма да навлизам в подробности , нали съм МЪЖ от БЕТОН
Аз пък се радвам, че има мъже като теб.
Намери начин да я поканиш на твои терен и да поговорите сериозно. Бъди честен с нея и сподели какво те мъчи. Изслушай и нея.
Ако се съберете, не прибързайте с децата.

# 84
  • Пловдив
Абе какви са тези момичета, аз с майка и сестра ми при повече прекарано време заедно и се изподжавкаме 😂 не ги разбирам тези "вкопчени" отношения.

Много е гадно, когато имаш надежди и някой ти ги подклажда...тръгни си, след време сам ще осъзнаеш, че е било най-доброто, което е можело да направиш за себе си. Един брак изкарах почти във връзка, където уж искахме едно и също, да, ама не май като правя разчет на нещата и сигнали е имало, ама аз малка, наивна, обичаща, вярваща, че заслужавам нещата, които искам...после светът за мен свърши, самосъжалявах се, бях ходеща тъга. После си поживях извстно време, ама има супер много плюсове да си сам. И така, докато в един момент не срещнах едно момче и след половин година бях бременна...

Изглеждаш свестен, освести се и тегли чертата, дай си време и продължи напред. И не си мисли, че едно дете с тази мома ще оправи нещата, ще се влошат.

# 85
Абе какви са тези момичета, аз с майка и сестра ми при повече прекарано време заедно и се изподжавкаме 😂 не ги разбирам тези "вкопчени" отношения.

Много е гадно, когато имаш надежди и някой ти ги подклажда...тръгни си, след време сам ще осъзнаеш, че е било най-доброто, което е можело да направиш за себе си. Един брак изкарах почти във връзка, където уж искахме едно и също, да, ама не май като правя разчет на нещата и сигнали е имало, ама аз малка, наивна, обичаща, вярваща, че заслужавам нещата, които искам...после светът за мен свърши, самосъжалявах се, бях ходеща тъга. После си поживях извстно време, ама има супер много плюсове да си сам. И така, докато в един момент не срещнах едно момче и след половин година бях бременна...

Изглеждаш свестен, освести се и тегли чертата, дай си време и продължи напред. И не си мисли, че едно дете с тази мома ще оправи нещата, ще се влошат.

благодаря ти за хубавите думи. нямам никакви намерения да правя дете с нея, вече. тя самата е до голяма степен все още дете. цял ден ми звъни , пише. знае къде се намирам , кола си има ...
аз и казах , че няма да стъпя там повече. особено след като прочетох една друга тема , тук. дори на жените не им е приятно да живеят със семейството на мъжа , пък аз се бях заврял там. мъж на гости на 3 жени. много уроци научих. форума е страхотен.
не бързам за нищо , права си , че да си сам има доста предимства.
наживял съм се за излизания , но скоро започвам да обикалям из България. времето да се оправи още малко и скачам в колата.
 болката се редува с облекчението , чакай да не каже пак някой , че съм безхарактерен. (не че ми пука) аз си знам какво съм и какво не съм

мили дами , мъжете също имаме души и усещаме болка , като вас. ако продължавате да хулите мъжете , че изпитват болка , че на моменти си позволяват да са слаби...нищо добро не ни чака. мъжете ви ще са полу-човеци и проблемите тогава ще бъдат доста по-сериозни. покажете на мъжете си , че могат да се отпуснат пред вас и ви обещавам , че ще сте много по-щастливи с тях. мъжът трябва да е мъж , но на първо място човек.

Последна редакция: чт, 08 апр 2021, 02:15 от SuperTrips90

# 86

благодаря ти за хубавите думи. нямам никакви намерения да правя дете с нея, вече. тя самата е до голяма степен все още дете. цял ден ми звъни , пише. знае къде се намирам , кола си има ...
аз и казах , че няма да стъпя там повече. особено след като прочетох една друга тема , тук. дори на жените не им е приятно да живеят със семейството на мъжа , пък аз се бях заврял там. мъж на гости на 3 жени. много уроци научих. форума е страхотен.
наживял съм се за излизания , но скоро започвам да обикалям из България. времето да се оправи още малко и скачам в колата.
 болката се редува с облекчението , чакай да не каже пак някой , че съм безхарактерен. (не че ми пука) аз си знам какво съм и какво не съм

мили дами , мъжете също имаме души и усещаме болка , като вас. ако продължавате да хулите мъжете , че изпитват болка , че на моменти си позволяват да са слаби...нищо добро не ни чака. мъжете ви ще са полу-човеци и проблемите тогава ще бъдат доста по-сериозни. покажете на мъжете си , че могат да се отпуснат пред вас и ви обещавам , че ще сте много по-щастливи с тях. мъжът трябва да е мъж , но на първо място човек.
От личен опит ти казвам, бягай от жени с обсебващи майки. Има и едно предаване по TLC точно за такива взаимоотношения. Това е болестно състояние, особено ако половинката ти не може да каже "НЕ" и да постави нормални граници във взаимоотношенията майка - дъщеря. След развода ми се случи точно това. Върнах се временно при нашите и майка ми се вманиачи по мен и най-вече детето. На моменти се чудя аз ли съм майката или по-голямата сестра. Като се появи и нов човек в живота ми стана война, тръшкане, истерии и се почна :"Или аз, или той".
"Ако избереш него - не ме обичаш"
"Ако избереш него - нямам дъщеря"

Но аз мога да кажа НЕ и да поставя ясни граници, дори с риск да влошим отношенията завинаги.
Има една хубава поговорка:
"С родители до море, с мъж през море".
Ако тя не е готова да бъдеш нейния Номер 1.....няма какво да направиш.

# 87
  • Варна
Скрит текст:

От личен опит ти казвам, бягай от жени с обсебващи майки. Има и едно предаване по TLC точно за такива взаимоотношения. Това е болестно състояние, особено ако половинката ти не може да каже "НЕ" и да постави нормални граници във взаимоотношенията майка - дъщеря. След развода ми се случи точно това. Върнах се временно при нашите и майка ми се вманиачи по мен и най-вече детето. На моменти се чудя аз ли съм майката или по-голямата сестра. Като се появи и нов човек в живота ми стана война, тръшкане, истерии и се почна :"Или аз, или той".
"Ако избереш него - не ме обичаш"
"Ако избереш него - нямам дъщеря"
Но аз мога да кажа НЕ и да поставя ясни граници, дори с риск да влошим отношенията завинаги.
Има една хубава поговорка:
"С родители до море, с мъж през море".
Ако тя не е готова да бъдеш нейния Номер 1.....няма какво да направиш.

Жива да не бях. Кажи, че се учиш да казваш НЕ. Поговорката хубава, ама тия дето веднъж са нацелили неправилния с когото да плуват, за всеки случай вземат и пояс.

# 88
Авторе, харесва ми мисленето ти - съвсем нормално е мъжете да проявяват чувствителност и дори е хубаво. Обратното не е ок - да бъдеш непукист и темерут и всичко човешко да ти бяга.
Ти хубаво си взел решение да се отделиш от тях, обаче, афектирана още от моята тема, ще те посъветвам ако категорично си решил да не бъдеш с нея да й го кажеш направо, защото така объркваш и нея. Като й отговаряш и й даваш да ти говори хубави думи тя може да мисли, че още си неин, а е хубаво приключат ли едни отношения да е ясно. А и това да чакаш да й дойде музата за семейство и деца, както ти искаш е изнервящо.

# 89
  • София
Той не е сложил края със секира, ще й постави някакви условия за продължението, ако иска -иска. Ако не иска - е, Дени е ъвейлъбъл ♥

Общи условия

Активация на акаунт