аз или сестрата

• 9 995
  • 202
  •   1
Отговори
# 165
  • Далечният изток
Новата ВИРТУАЛНА тръпка, да не забравяме тази подробност.... И той полетя... Мхм...

# 166
Виртуална, няма значение. Много бързо може да стане реална, при добро желание.

# 167
  • Далечният изток
Може бе, всичко може, но надушвам нещо гнило.... Винаги усещам. Нещо не е както трябва... Ама нищо де, да е жив и здрав.
Авторе, дерзай!

# 168
търси автора , дръжки. веднъж съм написал , че ми е гадно и скачате като форумни мишки. да ви имам и мисленето , смотано. какъв ви е проблема , по-точно, че не разбрах?
за тези, които ме разбраха правилно , благодаря за съветите. другите си пишете на друго място , като не ви е интересно. професори в тази държава , колкото искаш. айде да не си показвам тъмната страна по форумите. какво ли се занимавам и аз , да пиша в бг мама... всъщност , ще си пиша , когато и където си поискам . търсил съм бил съжаление. тц тц тц .
ще ми брои някой за колко дни ми минало  , 5 пъти пиша едно и също нещо , не скачайте като скакалци, че и аз мога да пиша глупости по темите ви.

# 169
  • Далечният изток
Оп, извинете, имам ли право случайно да имам мнение?!
Ти какво очакваш, всички да плачат с теб и да те съжаляват?
Ами аз не те съжалявам, сори...
Пък нека да съм мишка със смотано мислене.
Още вчера писах, че ни пързаляш.
Гледам днес и други имат същото мнение... Защо ли, авторе?!

# 170
Оп, извинете, имам ли право случайно да имам мнение?!
Ти какво очакваш, всички да плачат с теб и да те съжаляват?
Ами аз не те съжалявам, сори...
Пък нека да съм мишка със смотано мислене.
Още вчера писах, че ни пързаляш.
Гледам днес и други имат същото мнение... Защо ли, авторе?!

имаш правото да си мислиш , каквото искаш. на теб ли трябва да доказвам нещо? пишеш , колкото да не заспиш.

# 171
  • Далечният изток
На мен да доказваш? На мен? Не, не искам нищо да ми доказваш. Само аз съм негативно настроена, всички други те защитават. Комуникирай с тях. Мен ме игнорирай, не се чувствай длъжен да ми отговаряш.

# 172
На мен да доказваш? На мен? Не, не искам нищо да ми доказваш. Само аз съм негативно настроена, всички други те защитават. Комуникирай с тях. Мен ме игнорирай, не се чувствай длъжен да ми отговаряш.

еми аз пък искам с теб да си пиша. кое е гнило и какви пързалки? казах 10 пъти , че ми е гадно, все още. ти , не та не.  отклонихме се от темата , но какво от това . живей и остави хората да живеят . разбрахме всички , че според теб не съм нормален , за какво се бориш?

# 173
  • София
Искаше те за себе си.

# 174

ако е така , не сме деца на игрушките , да се щипем и да се удряме , като се харесваме 😀
но така ако си качи краката в мойта кола , ще върви пеша после.

# 175
  • Далечният изток
Ок, пиши с мен.
Казваш, че ти е гадно, а в същото време казваш, че си по басейни и планираш банкети и витамини....
Това как се връзва с "гадно"?

Боря се за справедливост. Това работя, това ми е в мисленето, това ми е в съзнанието, това ми е в природата.
Видя ли несправедливост, и нещо ми бърка да не казвам къде.
Ти си противоречиш... Аз какво съм виновна...
И къде и кога казах, че си ненормален, бе момче?
Казах, че ни пързаляш, казах, че търсиш съжаление, казах, че не ти вярвам...
Не ти вярвам на съшитата историйка, защото не се държиш като участник в нея. По-скоро като автор. Ама нищо, вярвай си...

Защо пеша???

# 176
  • София

Ти, па, Трип! Ако жена не забие токчета в челното ти стъкло - напразно си живял!

# 177
  • Далечният изток

Ти, па, Трип! Ако жена не забие токчета в челното ти стъкло - напразно си живял!
Да, това разбрах Simple Smile
Не разбрах защо ще вървя пеша...

# 178
  • София
Дърпа ти плитките!

Ох, за превод ще искам хонорар!

# 179
  • Далечният изток
Дърпа ти плитките!

Ох, за превод ще искам хонорар!
Аха, разбрах.
Има една подробност обаче, че аз в неговата кола посмъртно няма да вляза....
Че пък и пеша ще ме праща да вървя, как пък не...

Общи условия

Активация на акаунт