Грижа за лицето за дами в прекрасната възраст 40+ № 11

• 74 706
  • 555
  •   1
Отговори
# 210
Няма такова нещо.Това с ефекта на козметиката е според кожата и общото ѝ състояние.Аз ползвам дрогерийни, но кожата ми е хубава и скъпите кремове правят за нея точно това, което евтините.
Наблягам на съставките в кремовете, не гледам марката.

# 211
  • Между гори и планини
Майка ми откакто се помня се маже с кремове направени специално за нея от аптекарка. И тя е със суха и тънка кожа. Имаше период от няколко години в които работеше на открито и това ужасно повлия на кожата ѝ. За това, слагайте и слънцезащитен крем! Слънцето отдавна е жестоко.
Аз също използвам масова и бюджетна козметика. Не съм усетила голяма разлика между крем за 15 лв и такъв за 55лв. И пийте вода, аз пия много.

Ето ме, на 42 години.

# 212
Очеизвадно е, че снимката е силно филтрирана.

# 213
  • Между гори и планини
Ами не е.
Ето с майка ми на 75г

Ето и без грим

Снимка от преди секунди, на двора. Никакви дивотии не слагам да филтрирам.

# 214
Хубавица, наистина страхотна кожа и овал, младо лице.И мама си я бива на тези години,да е жива и здрава!

# 215
  • Между гори и планини
Благодаря много 🥰
Ако можех, бих си филтрирала други части на тялото, които са след мен няколко минути 😂

# 216
За съжаление точно повечето кг "държат"кожата опъната и на лицето .Аз съм на 43 год и реших да отслабна , но заедно с това и лицето ми започна да се свлича , иначе бръчки все още нямам.

# 217
  • Между гори и планини
Да, на определена възраст трябва да се избира между лице и гъ$.

# 218
Да, това пропуснах да кажа- слаба съм и това се отразява на лицето. Но ще се боря Simple Smile

Слагате ли от серумите около очите и устните?
Благодаря за отговорите

# 219
Майка ми откакто се помня се маже с кремове направени специално за нея от аптекарка. И тя е със суха и тънка кожа. Имаше период от няколко години в които работеше на открито и това ужасно повлия на кожата ѝ. За това, слагайте и слънцезащитен крем! Слънцето отдавна е жестоко.
Аз също използвам масова и бюджетна козметика. Не съм усетила голяма разлика между крем за 15 лв и такъв за 55лв. И пийте вода, аз пия много.

Ето ме, на 42 години.
   Супер си! Това с водата е половината от грижата за кожата а аз съм толкова скарана с течностите..

# 220
Слагам, да, повечето.Не слагам азелаинова киселина, гликолова.

# 221
  • Между гори и планини
Сега лятото серум слагам сутринта, после слънцезащитен крем, мажа всичко. Вечерта слагам хидратиращ крем.

# 222
Аз мажа по няколко серума и сутрин, и вечер, отгоре крем и слънцезащита.Но съм на 45г. и кожата ми е доволна така.

# 223
И аз имам проблем с пиенето на вода, не ожаднявам, не пия, не се сещам.. Ще започна да пия насила.
Всички казват, че водата е много важна за кожата, дано видя резултат.

# 224
  • Между гори и планини
Аз се научих да пия вода преди 7г. В началото вода с лимон за вкус. Сега със ставането съм жадна, и преди лягане пия. Днес в жегата вероятно съм изпила над 3л вода, все съм жадна.

Общи условия

Активация на акаунт