Грижа за лицето за дами в прекрасната възраст 40+ № 11

• 71 945
  • 555
  •   2
Отговори
# 225
Около очите ползвам сутрин серум и крем, вечер само крем. Вечер ме страх да не се събудя по-подпухнала от обикновено с много мазила преди сън. На цялото лице също слагам серум, крем, слънцезащита. Преди тях често пъти първо маска. Вода пия.

# 226
Доня Черешка, последната снимка си личи че няма филтри, но първата определено има "блър" ефект, който ясно личи на бузите и на дясната ти вежда. Може ти умишлено да не си слагала филтър, но "модерните" телефони слагат по дифолт.
Иначе на последната снимка си супер, дори без червеното червило много повече ми харесваш, то сякаш те състарява. Не мога да ти дам годините в никакъв случай. Но тук идва и другото, което се коментира по-горе: след определена възраст избираш г@з или лице. Аз съм малко по-малка от теб, но кожата и овала съвсем не ми са такива, просто защото съм слаба. И преди да отслабна, лицето ми определено изглеждаше по "напомпано", същевременно по-опънато. Сега е изпито, няма как, първо там личи.
Здраве ти пожелавам!

# 227
  • Между гори и планини
Ружа ми има такъв ефект с малки блестящи частици, за това така ти изглежда. Зимата и кожата ми е по хубава, защото няма слънце. Снимала съм с един апарат. Изключила съм всякакви ефекти, много мразя аз самата на какви се докарват някои жени. В интерес на истината, на 20г кожата ми беше по лоша от сега. Явно открих какво ѝ харесва. Освен че съм и с 15 - 20 кила отгоре, но това е тайна 😂

# 228
  • В страната на бурите
Прекрасна кожа без бръчки имаш, Доня Черешка Simple Smile
Аз имам други проблеми - с мазна кожа съм, особено в Т-зоната, на 43 години. Препоръчайте ми подходяща слънцезащита - всичко слънцезащитно ми мазнее и тежи като го слагам лятото... Особено 50-ти фактор, имам чувството че са ужасно тежки. Търся нещо ежедневно, от което на обяд да не лъщя.

# 229
Eucerin Oil control-най -добрия за мазна кожа , който съм ползвала и единствения, който не ми прави комедони

# 230
  • София
Eucerin Oil control-най -добрия за мазна кожа , който съм ползвала и единствения, който не ми прави комедони
https://www.laroche-posay.bg/anthelios/anthelios-anti-shine-fresh-mist-spf50
Аз ползвам това. Дори тийнката го одобри, защото с всичко друго лъсва бързо. А и много лесно се нанася върху грим и може да се подновява когато е нужно.

# 231
Oх, аз не пия вода въобще откак се помня.Насилвам се- йок.

# 232

https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010028644
Много лек, попива бързо, матира. Много съм доволна, ползвам го от месец, толкова ми допадна, че се заредих и за следващата година( беше на мн добра цена)
Преди това години наред ползвах  този:
https://remedium.bg/eucerin-sun-slantsezashtiten-matirasht-fluid … f50-x50ml-16030/p
Бързо попива, матира, но оставя много фин бял филм върху кожата.

# 233
  • Ланкър, планините Овнерог
И аз не си падам по пиенето на вода (след 2 седмици ще ударя 44г), блудкава ми е. От миналата седмица се светнах да си стискам лимонов сок в нея. Повечко ми върви.

# 234
И аз пробвах с лимонов сок- наистина по-лесно пия така

# 235
Нахлувам и аз в темата Simple Smile Имам си гневна бръчка и забелязвам,че напоследък назолабиалните се изявяват доста Sad и естествено гравитацията. До сега ползвам Юсерин с 30 фактор,тъй като кожата ми е смесена и ако слагам отделно слънце защита се опъпчвам много. Той ме устройва за лятото и  кожата ми се чувства добре,но противобръчков ефект не съм забелязала сякаш.От околоочните най-доволна съм била от Нюкс Марвеянс .За измиване само хиалуронов измиваш гел на Юсерин ползвам .
Явно обаче нямат кой знае какъв ефект за бръчки и отпускане.Пия много вода около 3 л.,но това е цял живот и поглеждайки лицето не виждам ефект.На таблетки съм пила ХК,но много подпухвам от нея и няма да повторя.Ще пробвам колаген...
Въпроса ми е -виждам,че хвалите Филорга .Тези момичета,които го ползвате с каква кожа сте? Чудя се след края на лятото да взема или Time-Filler 5XP или Lift Structure .Кой би бил по-подходящ за смесена кожа ,омазняваща се в Т зоната? Примерно Виши Лифтактив ми идвам малко тежък сякаш и сякаш ми е  мазен,а и от него не видях някакъв ефект..

# 236
Според мен Филорга е за до преди 40. Аз го ползвах по едно време, но нещо не ми допадна. Ни хидратация, ни стягане, околочния и той не ми хареса. Но всеки е различен.

# 237
...В интерес на истината, на 20г кожата ми беше по лоша от сега. Явно открих какво ѝ харесва. Освен че съм и с 15 - 20 кила отгоре, но това е тайна 😂
То това е тайната. Аз изглеждам прекрасно като понапълнея, изпъва се кожата.
Но дупето... ужасно.

# 238
  • София
Не знам до колко това е тайната, аз имам бая килца отгоре, вярно нямам много бръчки, обаче от 1-2 години забелязвам как лицето ми се свлича, имам вече доста големи марионетни бръчки, прява уж някакви масажи, ползвам вече втора опаковка Vichy Neovadiol Phytosculpt, който някой похвали, но не виждам никакъв ефект.

# 239
При мен имаше уж някакъв ефект в началото, ама после освен мъката да го размазвам и респективно да правя масаж друго не видях положително. Килцата и при мен са доста в повече, но се сдобих с доста изразени назолабиални, около очите също си имам бръчици. Правя опити да отслабна, ако успея, ще споделя за бръчките Smile По темата сега съм с Виши Лифтактив, ползвам дневния вечер и през деня само слънцезащита. При мен има ефект, сякаш кожата е по-опъната и както го описват блогърите - напомпана.

Общи условия

Активация на акаунт