Първокласници- 2021/2022

• 34 684
  • 715
  •   1
Отговори
# 150
При нас за звуков анализ искаха тетрадка с големи квадратчета и син и червен молив.

# 151
Искам да поръчам стикери (етикети) за дрехи, които се залепват с ютия и на които са написани имената на детето, класа и евентуално моят номер.
1. Вие как ще се справяте с неволната размяна/ забравянето на двора примерно, на еднаквите дрешки на децата?
2. Ако някой сподели фирма/ сайт, от който е поръчвал такива стикери и е доволен - ще съм благодарна! Simple Smile

# 152
  • have faith and be patient ..
Здравейте, откъде ще купувате раници те? Ориентирала съм се към Габол, има в книжарницата 65 лв, чудех се дали ги няма някъде на промоция Simple Smile

# 153
  • София
Не съм надписвала дрехи. Голямата не е губила дрехи изобщо. Синчето обаче успя да забрави яке/суичер няколко пъти. Всичко без един суичер се намери в общата купчина при портиера. Като за четири години - бива.
Ако прекрасната първолачка почне да губи неща, тогава ще го мисля. Но малко се съмнявам - като цяло е доста оправна и повече прилича на кака си, не е заплес като брат си.

Сега звънях до канцеларията на училището - служебната бележка, че е записана в 1ви клас да се търси от класния септември месец. А тамън се зарадвах, че успях да се логна на сайта с е-услугите, да изнамеря бланката и се надявах да подам документите онлайн днес-утре. Ама не би...

# 154
Ооо, служебните бележки ги раздадоха отдавна. Бяха написани и от класната стая ходихме да ги вземаме. От социалните ми казаха, че между 15 и 18 август ще ми бъдат преведени 150лв.

За надписването - ми с тея еднакви униформи? По физическо има да се бъркат. И сигурно повечето родители ще купят анцузи от Декатлон 😁

# 155
По Физическо какво ви казаха да вземете за момчета?На нас -бяла тениска само.Thinking

# 156
  • Варна
Екип за спорт - тениска, шорти - момчета, клин - момичета, анцуг, маратонки /гуменки/ за салона.

# 157
За физическото:
2 бели тениски с къс ръкав
2 бели тениски с дълъг ръкав
анцуг
шорти
гуменки

# 158
  • Точно където трябва
Днес бях в Джъмбо и накупих повечето неща. Дали са качествени- не знам. По фасон избирах. Обаче се затрудних с облеклата за тетрадки. Имаше от найлоновите, като едно време. Само с тях ли? И къде тогава се лепи етикета? И като са с шарени корици и прозират ми се вижда грозно. Не се ли подвързват и с хартия, като едно време?

# 159
Аз като за втори първокласник ще пробвам без нищо да подвързвам. Учебниците остават за него, террадките също. Не виждам смисъл да му тежат и подвързии.

# 160
В списъка от училището пише да се купят найлонови подвързии. Ако на родителската среща кажат, че не са задължителни, никаква подвързия няма да слагам. Етикети избрах семпли, без картинки, за да се открояват на шарените тетрадки.

# 161
В Кауфланд имаше едноцветни облекла в пет цвята - син, зелен, червен, жълт и оранжев. Горе-долу колкото основните предмети. Стига да пасва размерът. Ако вземете и папки в съответния цвят детето започва да свързва цвета с предмета.
Етикетът може да се залепи на тетрадката при прозрачно облекло или върху самото облекло.

# 162
  • Върху лъчите на Слънцето.
Внимавайте с тетрадките от Джъмбо, защото продават и дефектни такива с широки и тесни редове. Липсват им редове, което на пръв поглед не се забелязва, но децата се объркват и затрудняват при писане.
За раница бих препоръчала https://dino.bg/product/ranica-dino-102393124/
Вярно е, че не са цветни и забавни, но са с добро разпределение, здрави странични джобове и анатомичен гръб. Направени са от непропусклива материя, здрави са, с широки и необиващи презрамки. Вече година и половина използвам такава и я експлоатирам на максимум. Не е мръднала. Синът ми има същата, но в друг цвят, която ползва за училище.

# 163
Дъщеря ми ходи четири години с другия модел момичешки раници на Булдозер. Сега отново съм в търсене на раници от тази марка за петокласничка и първокласник. Вече си харесаха, де, остана да ги поръчам, че май във физически магазин няма да ги намеря.
Здрава, приятна за детето, не се цапа лесно, не пропуска вода, добро разпределение. За слаби и дребни госпожици е супер лека - само 100 грама.
Моята дъщеря тръгна в първи клас 117см и 16кг.
https://struvasi.bg/product/3819/ranitsa-za-momiche-bulldozer.html
Синът ми, бъдещият първокласник си избра "футбол" пак на същата фирма. Не са последен модел, то май нямат нови модели, но няма значение.

# 164
  • Точно където трябва
Наистина ли етикети върху найлоновите подвързии? И прозират картинки отдолу? Цццц...

Общи условия

Активация на акаунт