Пролетни надежди, летни планове. Мечтателна немска тема - 215

• 20 392
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
Soft Click супер. Направиха ли ти антиген тест? Може пък да си имаш вече антитела?
Според мен добра идея е ваксин. паспорт , защото щели вътре да следят също тестове, резултати и преболедувания и да оценяват всички фактори. Според мен това би било добро показание.

Тя с мен се зажда и то отдавна и продължава не разбирам защо. Не с теб.
Търсачката идва от това , че казах, че ако следиш пресата за други болести не се пише. През цялото време само за ковид се пише.
Също за училищата всеки сопол е фактор. Без значение какво има вътре. Както и да е. Аз със сигурност не мога да работя с търсачките професиолано. И особени претенции нямам. Знам да пусна заглавната страница на вестника и повече за какво ми е да търся ? Всичко си го пише. Ковид, Ковид , Ковид ... локдаун, локдаун, закон и политика ...
А и за депресии се пише.
Нещо друго? Нещо интересно ?

Последна редакция: чт, 08 апр 2021, 13:48 от bella_ciao

# 166
Бела, антиген тест си направих сама предварително. Той не отчита наличието на антитела. Показах го назад на снимка. Ето му опаковката.

Бела, виждам ги и аз тези неща, вече даже редуцирах четенето на преса.

# 167
о, не съм видяла. мерси. мисля да си взема. Между другото днес четох интересна новина , която може @майтап тук да не сатава обърквация и засегнати отбелязвам@  да ти потвърди съжалението от предното мнение.

Der Test darf zudem nicht älter als 72 Stunden sein. Wobei die Tücke darin besteht, dass sich dieser Zeitraum auf den Moment des Abstrichs (und nicht der Mitteilung des Ergebnisses) bezieht sowie auf den Moment der Einreise (und nicht des Abflugs). Bei der Rückkehr nach Deutschland per Flugzeug darf der neuerdings verlangte Test sogar nur maximal 48 Stunden alt sein, allerdings werden auch Antigen-Tests anerkannt.

# 168
Да, и аз се смях на това. Супер строг контрол, но може и антиген тест.

# 169
За да направиш читави изводи, трябва да стъпиш на читави данни.
Те рядко се намират във вестникарските заглавия. Туй по принцип.
А конкретно - многословното преливане от пусто в празно и намилането на едно и също е безсмислено действие.

# 170
Благодаря! Същото си мисля, аспирин не мога да пия така или иначе, каквото-такова, дано поне стане преди лятото.

# 171
За да направиш читави изводи, трябва да стъпиш на читави данни.
Те рядко се намират във вестникарските заглавия. Туй по принцип.
А конкретно - многословното преливане от пусто в празно и намилането на едно и също е безсмислено действие.

Което важи за целия форум вкл. за теб . И не замо за този форум. Както сама написа и за всички вестници. Както сама написа за всички новини .
Значи всичко да спира да се коментира и да започнат да се публикуват от сега нататък в пресата и по форумите само и единствено сурови статистически данни за всички в един формат. По заповед на щуката.  И ни дума коментар от когото и да е. Еле от мен.  Не разбирам за какво се мислиш. Не знам защо не намираш противоречия в собствените си коментари към мен.  Не разбирам защо при толкова много мнения аз лично те засягам . При положение че не се занимавам с теб. Изобщо . И ми е страшно неприятно. Не претендирам изобщо за смислено действие, освен смисъла че на мен ми е интересно. Както и вчера ти написах на мен ми е интересно затова пиша. 
Повече няма да отговарям на нападките ти. Доста време се стърпявах , вчера отговорих. Днес последно отговарям. Форума според мен е за споделяне и чат. Не за да става неприятно поради лични разногласия.
Аз лични разногласия с теб нямам. Ти имаш с мен.
Не ми пречиш. Не ми пречи да си имаш мнение . Не ми пречи да си пишеш каквото искаш. Само спри моля да се опитваш да ми кажеш какво и как да мисля и да чета.

Последна редакция: чт, 08 апр 2021, 14:12 от bella_ciao

# 172
Лично не можеш да ме засегнеш с нищо, Белла. Но неверни факти не мога да подмина.

# 173
Супер. Аз не се и опитвам да те засегна лично с нищо , а и никога не съм се опитвала. Колкото и странно да ти се струва , на мен ми се струва много по-странно че имаш подобно чувство. Вместо да ми обясняваш колко съм тъпа и да ми подмяташ как не мога да мисля , да работя с търсачката, колко ми е кухо мнението и подобни , коеито много лошо ми говори за теб, просто публикувай обратна информация. И нея можем да обсъдим . Ниенти проблеми Yum
Ето тук една статия . Аз коментирам подобни новини. Не мога да търся всички такива статии месеци назад. Виж си ги сама
https://www.ndr.de/nachrichten/hamburg/Corona-Pandemie-laesst-Ha … en,grippe390.html
А това също не го разбирам . С този тест само корона ли засичаме или и гриповете наедно ? Просто питам как да го разбирам.
https://www.euroimmunblog.de/neuer-pcr-test-zur-unterscheidung-v … 19-und-influenza/

Последна редакция: чт, 08 апр 2021, 14:28 от bella_ciao

# 174
  • в сърцето на един мъж...
Мьос, може, аз май друг освен на баща ми не знам да му е сложена втора бионтек, затова не мога нищо да кажа. Поне до тук тези, които имат втора ваксина не са се оплаквали. При АЗ има доста неща. Не знам, каквото, такова.
GlowFlow - дано всичко е наред, не знам какво да кажа, иначе дават фраксипарина за заместител, ама нямам идея какво и как.

# 175
  • Немция
Гея, имаме близка в България с втора доза на Бионтех и я изкара зле за разлика от първата. Силно главоболие, повръщане, температура. Минало й е след 2 дни.

Мъжът ми е с една доза на АЗ, нямаше оплаквания освен малко умора на следващия ден. Смята да си сложи втората доза пак на АЗ.

# 176
  • в сърцето на един мъж...
Може, Бибит, то реакция, кой да ти каже кое какво и как реагира Sad

# 177
Значи за Windpocken ще попитам детския лекар и ще разбера какво става. На 15 мисля не се слага. Ще попитам.

Последна редакция: чт, 08 апр 2021, 16:27 от bella_ciao

# 178
Бела това е за варицела ваксината. Не е задължителна, но нали казват, че с напредване на възрастта усложненията се увеличават. Не искам да влизам в дискусия за или против. Виж на страницата на RKI и на PEI.

# 179
Мерси . Ние записахме час. За мен е важно да не би да я има вече. Защото ние ваксина от програмата не сме отказвали и аз си мисля че всички ваксини са сложени. Затова останах изненадана. Ще говоря с детския лекар. той ще ми обясни какво става.

Общи условия

Активация на акаунт