Пролетни надежди, летни планове. Мечтателна немска тема - 215

• 20 468
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
И ние сме със светъл под и няма проблем, но всеки ден се минава с прахосмукачка, през ден-два с пароструйка.

# 301
Ау, Рейна, недей слага светла подова настилка! Вижда се всеки боклук, косъм и прашинка, някакъв ужас е! За петна пък да не говорим. Ние сме с много светъл ламинат, не мога да ти опиша за какъв кошмар става дума.
Снимка да имаш на цвета, да се ориентирам?
Аз в една квартира имах жълтиникъв ламинат, в интерес на истината той най блестеше. Сега с този тъмния всичко ми се вижда. Прах и аз забелязах, че преди не беше така, но го отдавам на това, че минават много коли, детето постоянно раздвижва въздуха с бягането си насам натам, имам килим и най-вече както една баба казваше от нас пада. От дрехите..не ползвам редовно сушилнята.
Папа Панда ти ме разби с това миене всеки ден. Или имаш робот?

# 302
  • Немция
Папа Панда скри шапката на бг-маммите. Grinning
А аз недочела, си мислех, че Рейна чисти толкова. Joy

Последна редакция: вт, 13 апр 2021, 01:04 от Бибит

# 303
Папа Панда скри шапките на бг-маммите. Grinning
А аз недочела, си мислех, че Рейна чисти толкова. Joy

То за мен от години се знае, че по цял ден съм с парцал и препарат в ръка. Дреме им на тях - мъжете им освен през деня, и вечерта чистят. Аз съм мноо назад с материала Simple Smile

# 304
То и аз не съм казвала, че аз съм тази, която чисти. 😂 В интерес на истината през седмицата съм аз, но мъжът ми в неделя обикновено чисти основно. Аз през седмицата го правя ежедневно, но много бързо и лежерно. Той се бута под мебели, във шкафове и въобще навсякъде. Лошото е, че много обича да изхвърля "ненужни" вещи, че и успява вече тайно да го прави.

# 305
... много обича да изхвърля "ненужни" вещи, че и успява вече тайно да го прави.

Aз освен да изхвърлям най-редовно ненужни неща, и поръчвам. При мен това е проблемът. Grinning Малко биполярно.

Неделя не чистя. Само неделя НЕ - е, масата и кухненския плот забърсвам, но иначе пазя тишина. Всеки ден чистя за поддръжка и вече събота е голямото чистене, отнемащо повече от половината ден. Joy

# 306
При нас съботата е за хойкане, неделята за фризиране, лакиране, обезкосмяване и мъжка къщна работа.

Последна редакция: вт, 13 апр 2021, 09:18 от Анонимен

# 307
Какво общо има прахът с наличието или липсата на сушилня за пране в къщата?

# 308
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
PapaPanda и на Софт мъжът й моля да бъдат командировани у нас!!!

Дени, в сушилнята остават много власинки от прането и не летят из къщата.

Иначе аз не вярвам да е от сухото време. И преди беше така. Сега с децата е по-зле.

# 309
Какво общо има прахът с наличието или липсата на сушилня за пране в къщата?

Като видиш какво остава във филтъра на сушилнята, разбираш. И аз не знаех какво мъкнем по дрехите си, предполагам след сушене на открито става още по-зле.

# 310
Благодаря. Аз суша дрехите навън, но проблеми с праха нямам. Чистя 1 път седмично и това е, но си признавам, че не съм най-добрата домакиня и животни нямаме.

# 311
  • Deutschland/HE
Ние сме със светъл под и минавах с прахосмукачка два пъти седмично, но откакто имаме Роби ме дразни всяка трохичка под масата (преди изобщо не ми пречеше) и я пускам почти всеки ден, тя си работи, а аз пия кафе или върша нещо друго.

# 312
Роботхена е супер за при нас в хола , но в спалята се заклещва посредата под леглото и ми прави големи проблеми. Затова не го пускам там . Един робот е по-висок, друг по-плосък. Хубаво е да се гледа преди покупката къде ли може да се саклещи.

# 313
Bella,ти като го програмираш да не ходи там и няма проблем,аз също съм му направила забранена зона при Плеймобил къщата на детето! Joy

# 314
  • Deutschland/HE
При нас като го пускам с моп, сме забранили зоната с килима, преди това елхата беше забранена зона Simple Smile Сега лятото ще махна килима и няма да има забранени зони.
Ние нямаме покрита тераса и искаме, не искаме сушилнята работи.

Общи условия

Активация на акаунт