Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 83 🌸 Светът е за двама, 18+

• 29 662
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
Марги, кой го няма казваш?! 😆

Да коментирам ли какви мисли ми нахлуха в главата? 18+ са... Или да изчакам да се стъмни?? Joy
Не знам твоите какви са, но мисля, че Керем измерва чашката на Ханде с очи. Вероятно ще й купува бельо 🤫
Ааа, още нещо - Бро, съчетай с Анаконда, по-внушителни са й размерите... Керемоконда, Кероконда или нещо такова, знам ли 🥴

# 631
Не можах да на меря сцената с билярда  но ето ви друга

# 632
  • София
Ако на Керем бей днес му парят ушите, да не се чуди - бг-мамите са го подпукали. Joy

Сис,
Анаконда ми харесва определено. Бюрсиновата анаконда - това казва достатъчно. Joy

Ами неудобно ми е вече... Ханде гали кучето на Керем, така де... кученцето, което Керем държи. Обаче в моите мисли други неща се случват. Ханде гали звяра, например... Спирам. Спирам! Сама не се познавам в момента. Grinning Аз така с приятелките ми на по чаша вино не си говоря. Аз съм Шарлот в компанията, държа да отблележа. А тук... Саманта го раздавам. Rolling Eyes

# 633
Sen Çal Kapımı
@sencalkapimi__
Duyduk ki fotoğrafı paylaşmamızı istiyormuşsunuz.
Усмихнато лице с очи с форма на сърце
 #EdSer #SenÇalKapımı @FOXTurkiye

Чухме, че искате да споделим снимката.
Усмихнато лице с очи с форма на сърце
#EdSer#SenÇalKapımı

Днес Еврим заяви в историята на Instagram, че се чувства много добре, резултатът й е отрицателен, но въпреки това тя остана вкъщи!
Неслихан също е трицателен теста

# 634
Здравейте, прекрасни момичета! Hug
Университетът ме зове и вчера и днес до сега изобщо нямах време да се разпиша. Сега си направих следобедното кафенце и реших да видя темата, пък то се оказа, че съм изтървала 3-4 страници. Grinning
Каня се тази вечер да изгледам още един епизод, пък да видим. Grinning
Сани, честит рожден ден! Бъди много здрава, обичана, обичаща, щастлива и успешна! Hug Flowers Bouquet
Мики, страхотни сладури имаш! Heart
Алекс, бързо оздравяване на момченцето ти! Heart
Браво на всички с взетите изпити! Дано и аз мога да се похваля с това в следващите месеци.
На Керем почти сигурно му парят ушите. Как да направи човека лайф, да качи снимка след тренировка, сеща се той какво обсъждаме тук и се е засрамил. Joy
Прекрасен следобед ви пожелавам на всички. Nature Sunny

# 635
  • София
Да, Хоуп, Керем тъкмо писа, че вижда, че ние явно няма да се засрамим, затова той вместо нас се бил изчервил...

Мики, забравих - големи сладури имаш, пу-пу! Да са ти здрави и много безгрижни. Heart

Не че нещо, ама тези двамата сто про ни четат. Керем качва стори с банани, нале. Банани, хора! Grinning Ханде му отговаря. Преводачките ни ще кажат какво. Joy

П. П. Керем знае, че идва летен сезон и ще пусне потника в отпуск, та е започнал да приготвя баклавата за премиера. Grinning

Последна редакция: пн, 12 апр 2021, 16:50 от Бърборанка с розови очила

# 636
  • София
Хайде малко да приближим фокуса, за тези които са зле със зрението...
Ханде ако знае какво и мисли Керем

# 637
  • Пришълец
А, Налбантова, ти си била тук. Joy

Да, Хоуп, Керем тъкмо писа, че вижда, че ние явно няма да се засрамим, затова той вместо нас се бил изчервил...
...
Joy Joy Joy

# 638
Керем и Ханде

Фенове са пратили някакви сладки на екипа и питат дали са ги получили и Керем е отговорил
Kerem Bürsin
@KeremBursin
В отговор на
@HankerAmanim77
 и
@HandeErcel
Ok so...I’m gonna have to be honest, we got em...oh we got em!!...then we got so excited we took it to set immediately and everyone ate the whole thing...I had about 8 Hande had 2 it was so freaking delicious but then we realized (&/$!) we didn’t take a photo and thank you all!!
Преведено от английски от
Добре де ... ще трябва да бъда честен, имаме ги ... о, имаме ги!!... след това се развълнувахме, взехме го веднага да се настрои и всички изядоха цялото нещо ... Имах около 8 Hande имаше 2, беше толкова страшно вкусно, но тогава разбрахме (&;/$!) не направихме снимка и благодаря на всички !!

Мики,  големи сладури имаш

# 639
  • София
Значи, първо Ханде пише: “Чували ли сте за кафе?” И тагва фитнес залата и Керем в сторито. 3 минути по-късно Керем пуска стори с: “Имаме си и изкуство.” Според мен... са заедно... на фитнес. Grinning Така като гледам фона зад Ханде и спортния суичър. Stuck Out Tongue Winking Eye Вие какво надушвате, хрътки-къзларки? Grinning

# 640
Реших да проверя и аз профила на Керем в спотифай, намерих го, да има доста песни и колекции , обаче вижте и какво ми излезе отделно в търсачката Joy 3 минути се върти репликата на Керем "Много ли си красива, а? Много ли си красива? Аманъм!" няма по-луди от феновете на SCK Joy

# 641
Е ,не какви са тези банани??
Незнам Керем четели ни ,но определено му влияем телепатично😂🔥

# 642
Хахахахаха, Елинор.. 😂😂😂😂
Хайде, кошерчето ни се активира, пишете, дами! Отдавна не сме имали нова тема, а малко ни дели вече 💜

# 643
  • София
“Ох, банана, ах, банана, кеф ми става, щом го хвана...” Сигурно това слушат в Мач бокс фитнес и са се вдъхновили... Grinning Grinning

# 644
Значи, първо Ханде пише: “Чували ли сте за кафе?” И тагва фитнес залата и Керем в сторито. 3 минути по-късно Керем пуска стори с: “Имаме си и изкуство.” Според мен... са заедно... на фитнес. Grinning Така като гледам фона зад Ханде и спортния суичър. Stuck Out Tongue Winking Eye Вие какво надушвате, хрътки-къзларки? Grinning

Надушвам , че са нямали пари за фитнеса и касиерът е казал "ок , влизайте без пари, ама пуснете по едно инстастори за реклама" Joy и те от зор , милите...Joy

Общи условия

Активация на акаунт