За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 91

• 22 795
  • 762
  •   1
Отговори
# 165
И моите плачат много в кабинета. Само като ги оставя да седнат или почна да ги събличам и вече са в истерия. Миналия път едната даже шамароса докторката и се опита да изтръгне инжекцията от ръката на сестрата. С нищо не мога да ги разсея. Едната като беше по-малка посиняваше от рев и и избиваха червени петна по гърба..

# 166
И дъщеря ми не обича събличането и меренето там, в нас дори ми помага при обличане, но там реве, обаче ако е преглед и е в мен е много спокойна и комуникативна, за ваксината реве след слагане, нищо не помага освен гуш, но бързо й минава.
Да, на Зила са добри съветите, забравих и за тях, винаги помагат при нас.

# 167
На моето дете му купихме докторски комплект. Колко разбира, колко не ама е факт, че откакто го има не реве в кабинета. И като се приберем и го питма какво му е правила докторката, ми носи докторския комплект 😁 Дори в кабинвта я гледа с интерес какво му прави, откакто го имаме.. Преди това бяха истерии.

# 168
Още като влезем и взема да я събличам дори като нямаше ваксина, само за мерене реве ще се скъса....Нищо не помага ни играчка...нищо

И ние сме така 🤭😬

# 169
Е това е идеяяяя за докторския комплект дано и при нас работи,ще й купя 😄

# 170
Нашата плаче като я събличам там,после почва да им пляска и накрая винаги пръцка.Два пъти.
Като седне на кантара й дават една дрънкалка и метъра и тя се заблехосва с тях .

# 171
  • Пловдив
И нашата реве много при лекарката,започнем ли събличането настава ужаса Simple Smile Веднъж даже повърна от зор и рев. Нищо и няма, това са нормални неща.

# 172
И нашия реве много там
 Изобщо не чувам какво ми говори докторката, само си представям какво е искала да ми каже Smiley

# 173
Аз свикнах и тя усеща,че съм спокойна, има прегледи гък не казва, но е нормално да не им харесва това голене и мерене.Радвам се и че вече е по-рядко, хихи.Иначе винаги е любопитствала към кабинета и какво се прави там.Обожава картини.

# 174
  • София
На последните две ваксини като ходихме успяхме да го разсеем с говорене и разказване на приказки. Беше се захласнал, смееше се и хич не разбра, че са го боли. Ние се правим, че нищо не е станало и продължаваме да му говорим и дори да е почнал да мрънка веднага се разсейва. Надявам се номерът и занапред да минава, но ще видим Grinning

# 175
Здравейте! Имам нужда от съвет. Малката (1 и половина) напоследък не иска да де облича. Пробвах да й давам избор между два тоалета, тя си избира, но като тръгна да й го слагам и се фрустрира пак. Понякога успявам с песничка да я обличам, но като цяло е тежка задача... Имате ли трикове за справяне?
Също не знам дали започва бебешкия пубертет или какво е, но има моменти, но два пъти се случи толкова да се разстрои за нещо, че после 10-15 мин плаче и се тръшка активно. Проявяваме разбиране, оставяме я да си изрази гнева, опитваме се да отвлечем вниманието, но се стресираме като толкова дълго е разстроена. Това често явление ли е или?
Ходи от скоро на ясла, казват че няма проблеми там и е спокойна.
Благодаря!

# 176
И нашия реве много там
 Изобщо не чувам какво ми говори докторката, само си представям какво е искала да ми каже Smiley
Аз затова разпитвам каквото ме вълнува предварително, че иначе е изнервящо за всички. Гушкането помага между мерения, тегления и боц. Едно дете винаги се чувства защитено в мама. 🙂
Това с докторския комплект е хитро, и аз ще го пробвам.

# 177
Здравейте мами, скоро ще минаваме на летния кош, и се загледах в интернет и видях  че продават подложки за количка , според вас има ли нужда да се купува? Дали ще е по удобно ?  Вир изпозлвате ли

# 178
  • Пловдив
Аз използвах подложка /в комлект с количката я взех/, защота от 3++ е в летния кош и да уема чупката.

# 179
Не съм купувала подложка,с това което си има е

Общи условия

Активация на акаунт