За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 91

• 22 797
  • 762
  •   1
Отговори
# 180
На колко месеца ги пуснахте да лазят по пода и на каква настилка? Ние сме само на ламинат и както застудя, не смея да я оставя на пода. Мисля да вземем някакъв килим...И още, кога обезопасихте нощни шкафчета, контакти?

# 181
Моето от 3-4 месечно е на пода, върху килимче за игра. Не лази още, но го слагам там да се върти и да си играе. Ще обезопасявам като започне да се движи повече.

# 182
И аз ще търся допълнителна настилка. Имаме килим, но той събира прах и косми и хич не ми е ОК. Може да взема от тези пъзели за деца, които се подреждат по пода. Струва ми се, че по лесно ще се почистват. Някой има ли от тях и дали е доволен.

# 183
И аз ще търся допълнителна настилка. Имаме килим, но той събира прах и косми и хич не ми е ОК. Може да взема от тези пъзели за деца, които се подреждат по пода. Струва ми се, че по лесно ще се почистват. Някой има ли от тях и дали е доволен.

https://luxbebe.bg/index.php?route=product/search&search=%D0 … D1%86%D0%B5%D0%B2
Ние имаме такъв
Доволна съм. Двулицев е , тънък не събира прах, изтупвам го всеки ден и готово😊 И доста й харесват картинките на малката на 6+ . Иначе не съм поръчвала от сайта, а от кварталното магазинче .. за 25лв 😊 има ги почти навсякъде 😊

# 184
Не бях виждала такива килимчета, много е сладък и весел.

# 185
Слагайте го от рано.Иначе ние сме с килим.Взех такива меки пъзели, не ми харесаха и са прибрани.

# 186
Нашата госпожица започна да пълзи на около 7 месеца.Навсякъде сме с ламинат,а коридора с гранитогрес.Единствено в нейната стая има килим и около него има от меките пъзели.Пълзеше навсякъде.Не съм я ограничавала.Беше фурия.Проходи малко след годинката и като цяло изкара зимата боса 😂Изобщо не обича чорапи.
Контактите са обезопасени преди да започне да се движи.

# 187
Имаме мек пъзел, изолира и омекотява. Харесва ми, че мога да го подредя в каквато форма искам. Сега се застояват до един шкаф и съм сложила част от пъзела там. Но.. Научиха се да си го разголябват и да дъвчат парчетата. Освен 1000 играчки, които събирам, трябва и пъзел да нареждам периодично.

# 188
Аз бебко го слагам от 3-4 месец на пода. Основно на камината или на пъзел за под.
Подложката от количката я махнах, че само се набира
Силиконовите лигавници мият ли се в миялна

# 189
  • Германия
На земята ги слагах и двете от 4-5 месеца, вече като можеха да седят стабилно бяха почти само на земята. Вкъщи сме с ламинат, но взех килим за хола, да му е по-уютно. С дъщеря ми имах от онези пъзели, но изобщо не съм им фен! Под тях се събира супер много боклук, а като се научат да дърпат частите и да го разглобяват се започва едно непрестанно събиране и сглобяване. Ако искам да изчистя под него трябва да събера всичките части, да изчистя и пак да ги наредя.

# 190
https://luxbebe.bg/index.php?route=product/search&search=%D0 … D1%86%D0%B5%D0%B2
Ние имаме такъв
Доволна съм. Двулицев е , тънък не събира прах, изтупвам го всеки ден и готово😊 И доста й харесват картинките на малката на 6+ . Иначе не съм поръчвала от сайта, а от кварталното магазинче .. за 25лв 😊 има ги почти навсякъде 😊
Супер ми харесва това килимче. Не е скъпо и има различни мотиви. Мога да взема 2 вида и да ги въртя. Ние сме с теракот навсякъде, затова в бебешката стая поне трябва да има нещо отдолу. Добрата новина е, че ще го слагаме на пода през лятото предимно.

# 191
  • Пловдив
На земята е от 3-4 месечен, слагам една олекотена завивка, играчки и възглавница. Ламинат и гранитогрес е настилката. Не съм обезопасявала още шкафове и контакти. Ако започне да пълзи ще е навсякъде, дори и да закупя килимче не вярвам да стои само върху него.

# 192
Ние имаме такъв
Супер ми харесва това килимче. Не е скъпо и има различни мотиви. Мога да взема 2 вида и да ги въртя. Ние сме с теракот навсякъде, затова в бебешката стая поне трябва да има нещо отдолу. Добрата новина е, че ще го слагаме на пода през лятото предимно.

Нашата стая е малка няма много място, затова стои върху нашия килим 😊

# 193
На около 7м.+ почти на 8м.беше като я свалих на земята,дадох й пълна свобода.🥳С килим и ламинат в основната стая сме,в другата само ламинат.

Да попитам някакви препоръки след ваксина за Морбили...днес следобед ще ходим...😕
Да я къпем ли 🙄да излизаме ли на другия ден🙄Тази ми е най - страшната ваксина

# 194
След всяка една ваксина не се къпе детето около 24ч. Може да си излезете и същият ден. Дъщеря ми винаги е понасяла ваксините по - добре навън. При нея нямаше никакъв проблем след морбилито. Пожелавам и при вас да няма. Аз всеки път слагам лепенки cool patch и не е вдигала температура при нито една ваксина.

Общи условия

Активация на акаунт