Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо 63

• 26 388
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
  • Калифорния, САЩ
Емче, Белла, честит ви имен ден с голямо закъснение, дами! Приемете моите най-искрени пожелания за здраве, много усмивки и задоволство! Прегръщам ви, чаровници!!!
Курдов, честит ви дом, братушка. Да го изпълните с обич и разбирателство, скоро краченца на внучета да топуркат там. А ти къде се покри, що стана с онази ракия или вино, дето щеше да го пиеш онази вечер; нещо се изгуби?

# 661
  • София
Добро утро,
Ир, 😘😘😘
Инджи, ❤😘 бивам 🙃. Ти?
Жгмъцко, ❤ радвам се, че се появи. Дано скоро се променят нещата в работата или намериш нова спокойна.
Деси, ❤ Ничия 😘 как сте?
Вчера плодовия мина лесно при мен, бях на череши и вечерта на салата. За днес миш- миш без яйца и таратор, вечерята ще панирам кашкавал (ще смеся малко, но не е драма) и зелена салатка.
Прекрасен ден, бандичка! 🍀🍀🍀

Последна редакция: чт, 03 юни 2021, 14:44 от Vangobi

# 662
  • София
Добро утро Heart
Жгмъц, дано се подредят нещата при теб Heart
Вчера се справих с плодовия ден - със зеленчуци Stuck Out Tongue Winking Eye
След белтъчен и варива имах тлъсти минуси- подвеждащи естествено. След въглехидрати не се мерих, а след плодов е нагоре кантара ...за четворката : -0.400.
Въпреки плюсовете май ще се меря всеки ден, че да държа под контрол ситуацията- най- вече количествата.
Днес белтъчен: болонезе с тиквички и салата
Хубав ден , прекрасни Heart

# 663
Здравейте 💕
Пийвам кафенце и реших да ви се обадя 😜
Бях станала много отговорна към храненето си...но за кратко, напоследък си черпя душата и това веднага се отрази. От днес пак трябва да стана нов човек 😀.
Хубав ден на всички!💝

Последна редакция: сб, 05 юни 2021, 03:10 от zanata

# 664
Ир, благодаря! Hug
Занатка, честито возило! Hug Ще свикнеш и ще видиш колко независима и улеснена ще си с него! Hug
Курдов явно активно си почива ☺ Така и трябва!
Спокойна вечер да имате! Hug

# 665
  • Бургас
Занатка, честито возилце Car
Днес прочетох: ММ ми взе колаТА и т.н. и уекинко възнегодувах, а той човечеца, взел кола на Занатка. Златничък той! Laughing

Много рехаво тука бе? Да вадя точилка ли??!!!

# 666
Привет, и ние имаме ново/старо/ возило на дребната. Баща й и купи и сега я чакаме да довърши курса и да вземе книжка, ха,ха. Дано не е шофьорка като мен...!
Занатка, честита количка, да си я караш с кеф и удоволствие. Hug
Имам много бач, зарита съм, дебела и уморена! Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пт, 04 юни 2021, 22:24 от mimi.7299

# 667
Заната Kissing Heart честито ти возило, безаварийно да те превозва до работа! Ще свикнеш, и най- важното няма да зависиш от транспорти и други! С кеф ще си го ползваш! Heart
Мими Kissing Heart трябва да натрупаме нови спомени! А иначе ти е било много добре! И дано успееш малко да си починеш почивните дни!
Иринита Kissing Heart как няма да се явя каТ извади точилка и то специална Sunglasses
Нещо не съм много в кондиция - хем броя дните до 18, хем се притеснявам котка да не ни мине път, абе и аз не знам ....
Иначе уж се старая да ям режимно, но понякога вечер хапвам ядки след като съм вечеряла и айде отиде коня у реката Sunglasses
Прекрасен да де денят ви , а и уикенда, банда  Heart

# 668
  • Калифорния, САЩ
*******    Ма то бива, бива, ама такава суша не е било! Къде сте, бре? Хайманосвате ли или ядете? Или пиете, а?
Аз се сеЦнах / сеКнах (не съм сигурна как му казвате по вашия край) в понеделник и чистенето  ми се отложи за няколко дни. Но днес съм по-добре и сега ще се поразчистя, че ММ скоро май ще ме изхвърли, ако продължавам така Laughing.
    Та реших да ви видя, а то никой от никъде. Айде разпишете се за малко, какви ги вършите да споделите.
    Марийче, супер джангариено ти е било у Гръцко, айде пак! Гушшшшш.

Айде, взимайте по едно и се разпишете, бандичка!

# 669
Юхууу, тук сме Ир, свърши една тежка седмица, а другата се очертава още по тежка.
Днес внимавах с яденето, на обяд салата с пилешко, на вечеря кюфтета със салата домати и краставици. Еййй не мърдат килата и не мърдат, че и плодов правих тази седмица. Imp

# 670
  • Русе
Аз ядух зеуен бобп с мазно кисело мляко и чесънчи, залят отгоре със зехтин с червен пипер, ммлясс, ядеше ми се нещо таквоз, с чаша розе. Е, апнах и парченце от едно шоко брауни, без захар, само яйца, черен шоколад и масло. Trollface

Иначе сме вкъщи с шуши, няккъв вирус ималу, та фанала гуй. Оффф, ся пак пренареждай график, мъкни детенце в кабинета...ама да сме здрави, ❤🍀

Деми, как си? ❤

Точилката и аз съм нагласила да знайти, 🤪

Айде, целувки на всички, хубава вечер! 😘😘😘😘😘

# 671
  • Русе
И аз съм тук. Надявам се на почивка уикенда.
Джулс и ММ е с този вирус (или с нещо такова). Та сега го лекувам и вече е по-добре 😁
Занатка и на Мими красавицата- да ви е леко и безаварийно шофирането с новите возила.
Ирко, оправи ли се от сецването? На мен ми е схванат врата 😐 ама с ибутоп от жълтия ще се оправя 🤣🤣🤣

# 672
  • Калифорния, САЩ
Почти, Деско, разбрах, че цаката му е да се движиш и разтягаш, а не да се залежаваш. Ей затуй съм още с престилката, да готвя и домакинствам 😜😜😜

И... нов ден, нов късмет!

Последна редакция: сб, 05 юни 2021, 06:32 от ir74

# 673
  • София

Ир, 😘😘😘 честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива и обичана! Дълги, дълги години да ни будиш с кафенце в любимата ни тема! 😘❤😘🍀🍀🍀
Джулка, 😘Деско, 😘 да минава бързо вируса.
Мими, 😍прекрасна си!
Занатка, 🤗 със здраве и безаварийно да си ползваш колата.
Инджи, ❤😍 ще мислиш хубаво и ще става.
Днес, бандичка ще кривна от режима, но от утре пак в строя 😉.
Прекрасен ден! 🍀🍀🍀

# 674
Ир, честита бъди ! Все така слънчева, топла и земна! Все така вдъхновена, неспираща и носеща уют, мекота и красота!

Общи условия

Активация на акаунт