Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо 63

• 26 373
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
🍀🌺🍀Скъпа Ир,
 бъди жива и здрава, нека животът ти да е изпълнен с благополучие!
Сбъдвай мечтите си!🍀🌺🍀

# 676
  • София
Привет Heart
Ир, честита да си! Здраве да иа в дома ви, сговор и щастие! Успехи във всяко начинание. Запази ентусиазма, с който се захващаш с всяко нещо Heart
Мими, да те вози малката към прекрасни места Heart
Заната, безаварийно да си бръмчиш и с удоволствие Heart
Вангобче, наслади се на деня Heart
Вчера варивата ги изкарах на картофки , а вечерята салата с нахут.
Днес въглехидрати: домашна питка си омесихме, сега втасва.   
Джули, да се подобрява сладурката. Деси, и при вас да е всичко наред !
Прекрасен почивен ден да имате Heart

# 677
Иррр 🥰🥰🥰♥️♥️♥️🌷🌷🌷

Последна редакция: сб, 05 юни 2021, 13:35 от Анонимен

# 678
  • Targovishte
ИР - Честит Рожден Ден!!! Да си все така усмихната, успешна, борбена, можеща и грижовна!!! Бъди здрава! Нека тази година от твоя живот бъде годината на сбъднатите мечти!

Банда, чета ви редовно, но не пиша. Защото просто няма какво. Дните минават лежерено, с много скука и ядене - на каквото ми попадне пред очите.
Ще се наложи да съкратя с един ден престоя си тук.
Скрит текст:
И всичко е свързано с проклетия курс, на който ме задължиха да ходя. А главната причина е синът ми - морския. ТА, той нали завърши миналата година и тържство нямаше заради пандемията. Е сега решили все пак да им организират такова, на което да хвърлят шапките. То ще се състои на 10-ти юни. Така той навърза нещата и иска да изненада мама, т.е. жена ми, за ЧРД, който е на 8-ми. А за да не стане два дена курс, на третия пак отсътвам - се реших на следната програма. Утре, неделя, към 15 часа ще отпътувам от тук. В понеделник ще присъствам на гадния курс. Казах ли че е гаден - ако не съм - гаден е! Едновременно с това ще организирам посещение на дърводелеца, на фирмата за газ и на фирмата за дограма в новия ми дом. На 8-ми- вторник, пак ще съм на курс. През тези два дни ще направя и всички "задни" , т.е. неактуални страници за двата предстоящи броя на вестника. По-скоро ще се постаря да ги направя в понеделник. За да се получи изненадата, във вторник около 15 ч ще тръгна за Обзор откъдето да взема сина, за да сме в къщи до 20 часа и да празнуваме ЧРД. На 9-ти, освен курса, и изпращането на вестника, ще организирам изнасянето на някои от мебелите, които жена ми намери на кого да дарим - едно бедно семейство, младоженци, в циганската махла. На 10-ти сутринта пътуваме до Свищов, присъстваме на тържеството и се връщаме, надявам се в ранния следобед. Вечерта по късно,може би около 22 - 23 ч. ще направя предварително обзора за 11-ти за Дарик. Такъв обзор правя всеки работен ден сутрин около 7 и се излъчва в 10.20 по регионалната програма. На 11-ти около 4 сутринта ще отпътуваме със сина за Обзор, с цел да се върна в Търговище до 8.00 - 8.20, за да мога в 8.30 да съм на курса. Казах ли че този курс е много гаден, бърка ми в работата и графика и го мразя.
П.П. На 9-ти синът ни предупреди че ще имаме гостенка, една негова състудентка с която живяха заедно на квартира и са САМО приятели. /тук се сочи окото и се пита - да виждаш корабче Laughing  Innocent / Та така за Свищов ще пътуваме общо четирима души в моята малка колица. Другата още не е готова.

Обичам ви всичките, банда, и ви пожелавам приятна вечер!!!!!!!!!!!

# 679
  • Русе
Ирко, слънчево момиче! Бъди много здрава (заедно с всички около теб), много обичана и обичаща и дано всички съкровени желания да се сбъднат!
Курдов, щях да се учудя, ако не се случи нещо толкова натоварено около теб ... Но поне има и хубави поводи.
Скрит текст:
А за САМО приятели - случва се и това - личен опит с големия син - все още са само приятели (и двамата си имат гаджета, а моят син - и щерка), а беше ми я довел като студент 1 курс в къщи - точно като САМО приятелка и аз реагирах като теб 😉

Последна редакция: нд, 06 юни 2021, 21:39 от desi_mama

# 680
Ир, Честит рожден Ден! Бъди здрава и посрещни всичко с любов и търпение! И когато изпратиш тази годинка, да погледнеш назад с доволна усмивка! HeartCocktail Наздраве!
Курдов, става ми лошо от твоята програма Joy
Мдааа..... " приятелки"...  Не корабчета, цели риболовни танкери, Деси Joy

# 681
Момичета и момче забравих да ви кажа, долнището на банския е голямо, та се наложи да поръчам по малък номер, реших и това да запазя, все пак знаем се...и като се има предвид, че предния бански го носих 7 години ще имам нужда и от втората долница! Joy

# 682
  • София
Прекрасна Ир, честит рожден ден! Бъди здрава и много щастлива! Много успехи във всички начинания! Наздраве! Simple Smile

Курдов, при теб както винаги е много натоварено Hug

# 683
  • Калифорния, САЩ
Бандюшки, добро утро! Честита нова седмица! Благодаря за милите пожелания, дано станат действителност!   Обичам ви, лек ден!

# 684
  • София
Добро утро Heart
Курдов, при теб е динамично винаги  .
Вчера плодовия беше истинско предизвикателство- водихме малката на нещо като лунапарк и после обядвахме в заведение. Хапнах салата , в която имаше сирене. Продължавам напред без да го мисля.Stuck Out Tongue Winking Eye
За днес : миш- маш- вдъхвовена от Вангобчето ще е без яйца моята порция. Вангобче Heart
Прекрасна седмица да имате Heart

# 685
Ир, честит рожден ден на огромни патерици и от мен!
Аз вече съм в България и се чудя откъде да я захващам...

# 686
Ир бъди честита! Здрава, щастлива, все така всеотдайна, обичаща и обичана, да сбъднеш  всички мечти ти пожелавам! Heart

Прекрасна седмица, банда! Heart

# 687
  • София
Здравейте, банда!

На огромна патерица ЧРД на Ирка и от мен!
Бъди здрава, обичана, вдъхновена и вдъхновяваща! Gift Heart

Ние бяхме по гръцко три дни, сърце ми дойде на място!
Обичам го това място и връщането там след две години беше с усещане за завръщане у дома...
Прибирането към България беше леко драматично заради двучасовото висене на границата, легнахме много късно и сега съм като... мушкато. Satisfied

Сестра ми прави някакво 20 дневно плодуване по д-р Емилова и е свалила доволно килограми, аз взех, че се ентусиазирах и вдъхнових от нея, която и в Гърция устоя и яде само плодове + чай с мед и днес съм решила да пробвам ще издържа ли поне ден на това нещо...

Малко снимки
Скрит текст:
Гледката от терасата ни!

И други гледки...

Kiss

# 688
  • София
Добър вечер, бандичка 😘
Жгмъцко, 😘радвам се, че си напълнила душичката!
Ничия, 😍❤ Малко сиренце, не го мисли. Аз в събота и вино, и смесено, чак ме е срам от мен. Вчера успях на диня, а днес за о. Риба тон със салата домати. В. пилешка пържолка със салата зеле. За утре къкри яния грах с картофки, отново със зеленце за салатка ще го хапвам.
Курдов, 🍀 дано успееш с всичко!
Инджи, 😍❤😍
Лека вечер, бандичка, на мен  нещо ми е уморено. 🥺 Предполагам и скапаното време помага да се чувствам така.

# 689
Жгмъци, а захранване прави ли сестра ти или още не са минали 20 дни? Преди доста години правих същото 10 дни, но със захранването не се справих добре. После съм изкарвала по няколко дни заради розацеята и много добре ми се отразява на кожата. Ще успееш, ти си много сериозна🍀

Общи условия

Активация на акаунт