разпределение на семейният бюджет при втори брак

• 10 843
  • 318
  •   1
Отговори
# 90
Какви са тия наеми в Русе 600 лв? Дворец ли са наели?

# 91
  • София
И на мен тоя наем ми боде очите. Да плащаш 2/3 от дохода си за наем не ми изглежда ок.

Направо е гнусно. Този човек умишлено я вкарва в нищета, и после й държи сметка, ако поиска нещо за себе си.

# 92
Аз леко намекнах- тя плаща наема, ок. А колко месечно харчи от неговата карта?

# 93
Хм... Да не намекваш, че може жилището да е нейно и ужким плащат наем, а на практика – не?

# 94
  • София
Наем в Русе, съпруга на добре печелещ мъж и търсеща опции за допълнителна работа да покрива сметките сигурно!

# 95
  • София
А всъщност авторката изчезна...

# 96
  • София
Готви вечеря на Караибрахим.

# 97
  • София

Да приемем, че харчи много. Започва той да плаща наема, и й оставя цялата нейна заплата за нейните нужди. От неговата карта да не пипа. Няма драма. А вместо това, той избира да й отнеме почти всички нейни пари и да й пили за всяка стотинка похарчена от неговите... А познайте мотива.

# 98
Лъвице, тук съм изцяло на твоето мнение.
Най-вероятно сем. жилище се ползва от бившата му съпруга и детето, а хитрецът се е уредил с безплатно такова,  дом. помощница,  и екстри.

# 99

Фифти - фифти ли трябва да е?
Само си представям картинката..
Вечерта вместо да си създават позитивние емоции..Той с телефона..
Отчет..

Гнусното е, че при тази заплата..той я кара да плаша наема, а после следи всяка нйна крачка..Защото е от картата му.

# 100
  • София
Щом забелязва дезодорант и дамски превръзки извън манджата - сетете се с какъв човек си има работа.

Унизително е, ужасно унизително за жена в зряла възраст!
Унизително е за млади момичета и майки, подчинено финансово на утепляци с претенции. Дважди повече след един живот и едни навъртяни години!

# 101
  • София
Всичко това е способ за контрол и подчинение. Отнема й нейното за да няма избор и да е подчинена на него(вото).

# 102
При наеми от 300 лв в Русе и заплата от 900, аз не виждам какво ѝ пречи на авторката да не се оставя да я контролират. Но тя пита просто как да харчи от картата му без да му дава обяснение. Аз не разбрах, те семейни ли са или просто имат връзка?

# 103
Не, тя пита как се случва разпределението на бюджета при втори брак..
Което вече говори нещо..
За самочувствието и..

# 104
  • София
При наеми от 300 лв в Русе и заплата от 900, аз не виждам какво ѝ пречи на авторката да не се оставя да я контролират. Но тя пита просто как да харчи от картата му без да му дава обяснение. Аз не разбрах, те семейни ли са или просто имат връзка?

Предполагам същото, което пречи на жертвите на насилие просто да не се оставят на мъжът им да ги бие Smile

Драматизирам, разбира се. Но жената явно се е оставила, значи има някаква причина. Може да е мекушава, да има ниско самочувствие, да не осъзнава, да е попаднала на добър манипулатор. Въпросът й не е "как да точа картата на мъжО без да мрънка", а "как и аз да се почувствам човек".

Общи условия

Активация на акаунт