Великобритания - тема [87] Пролетно - Лятна Много Коронована Локдаунска

• 34 243
  • 764
  •   1
Отговори
# 630
Ако бях опънала голи краци, дъжда щеше да ги измие няколко пъти. Престраших се да изляза на батута по тениска, за половин час. Слънцето ме видя и се скри. От утре трябва да намали тоз дъжд, мухлясах 🤣

# 631
  • London
При нас е много шантаво както си си на площадката и виждаш слънце, куп играещи деца и изведнъж порой и всичко бяха към вкъщи. Прибереш се мокра кокошка, погледнеш през прозореца и слънце ти се блещи. Не помня друга година чак такова шибано време толкова късна пролет....сега буквално е като жена в ПМС.

# 632
При нас още си е студено и мокро, няма промяна от преди седмица. И продължава гадния силен вятър, все още ходим с дебели якета.
Аз чета много, чета всичко, но повече на български, както и бг автори. Последно четох Хавра и Аbsolvote на бг автори. Сега чета Планината помежду ни, а преди дни свърших Славея.

# 633
Ако бях опънала голи краци, дъжда щеше да ги измие няколко пъти. Престраших се да изляза на батута по тениска, за половин час. Слънцето ме видя и се скри. От утре трябва да намали тоз дъжд, мухлясах 🤣

Това съм аз в офиса. На работа ли съм - слънце, почивам ли - порой😂

Като четох какви ветрове и дъждове са на юг от доста време насам, пожелавам ви ярко слънце и безоблачни дни!
Днес и тук ще вали.

# 634
  • Bristol
Поздрави от северен Уелс 😁 В събота следобед добре подгизнахме и ни обдуха, но от тогава нямам оплаквания. Вятърът е нещо нормално по тези ширини 🤪
Скрит текст:

# 635
Момичета, банална тема, но пералнята предаде Богу дух и спешно трябва да купим нова. Кои марки препоръчвате? Засега съм се спряла на Samsung и Whirlpool, но се колебая. За Miele не съм дорасла финансово, така че я изключвам. Мерси Simple Smile

# 636
  • UK
Veggie,  аз от няколко седмици разглеждам перални от това което съм прочела до сега,бих избрала Самсунг между двете марки. Четох в темата за пералните, че тези модели на Самсунг с вратичката за добавяне на пране, много трудно се почиствал отвора от котлен камък, да го имаш на предвид.

Последна редакция: чт, 27 май 2021, 11:50 от GreenP

# 637
  • London
Ние сме с LG, доволна съм.

# 638
  • Шотландия/Абърдийн
Ние сме със SAMSUNG и съм доволна от пералнята.

# 639
Благодаря Simple Smile Май ще е Самсунг, заради 5г гаранция на части и 5г поддръжка. Другите предлагат 2г.
В trustpilot всяка компания е с лоши ревюта..
Меркурий пак ще е ретро и очаквам още проблеми..

Последна редакция: чт, 27 май 2021, 12:35 от ٠•● Veggie ●•٠

# 640
  • След завоя в дясно
Момичета, банална тема, но пералнята предаде Богу дух и спешно трябва да купим нова. Кои марки препоръчвате? Засега съм се спряла на Samsung и Whirlpool, но се колебая. За Miele не съм дорасла финансово, така че я изключвам. Мерси Simple Smile
По принцип гледай коя предлага по дълга гаранция.
Аз съм със Samsung доволна съм.

# 641
  • Манчестър
Благодаря Simple Smile Май ще е Самсунг, заради 5г гаранция на части и 5г поддръжка. Другите предлагат 2г.
В trustpilot всяка компания е с лоши ревюта..🤷🏻♀
Меркурий пак ще е ретро и очаквам още проблеми..

Няма да съжаляваш за Самсунг..... имам  от 5 г от тези с вратичките, безценно е. И сушилня Самсунг си взех.

# 642
  • Истински се вижда само със сърцето.
Още един глас за Самсунг Simple Smile и аз имам от тази с вратичката и няма проблем с почистването,вече 3 години вярна служба Simple Smile

# 643
Поръчах Самсунг, ще я докарат в събота, дано всичко е наред. Simple Smile Благодаря за мненията.

# 644
  • UK
Veggie, сподели после как е, аз имам още малко време преди да купя и още не съм се спряла конкретно на марка и модел.

Момичета, ще гледате ли специалния епизод на Приятели, от днес NOW TV и SKY го стриимват, сутринта всички сутрешни блокове говореха за него. Аз чакам довечера децата да си легнат и го пускам, любим сериал ми е и ще ми е интересно да видя актьорите отново заедно на дивана.
Да ви препоръчам 'Mare of Easttown' доста добър сериал, за мен най-добрия правен от както е почнала пандемията.
Изгледах и The pact по ББС, нищо особено, но става ако имаш време за губене.

Общи условия

Активация на акаунт