Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (5)

• 66 581
  • 767
  •   2
Отговори
# 285

Младежа ми заприлича на Таркан. Актьор е влиза в Червената стая и ще играе младия Сади .Възрастният се играе от Еркан Петтекая .

Гица убавица  зле ми действа . Чаго какво вижда в нея и харесва? Вкус другар няма.
 Ах че съм лошааа , ша я натири ще му омръзне и на него.

От ИГ с новата визия.

Animal Hear No Evil
 Наскоро снима за  НФ филм нищо не се чува за него .

Последна редакция: вт, 11 май 2021, 20:16 от femmi2

# 286
Тоя само по прическата прилича, а на ашкъна ти любовницата - на Гюлшен. И това не е комплимент. Joy

# 287
Аууу Каро дай насам да я вида тази мадама:joy:  За актриса не става възлюбенатЪ.

Последна редакция: вт, 11 май 2021, 21:32 от femmi2

# 288
# 289
Kerem Bursin and Hande Ercel от днес. На първото видео са ми много смешни - човек да каже, че са президента на Америка. На второто пък Керем изглежда много зле с тази прическа и потвърждава връзката с Ханде.
https://youtu.be/aBlgBWMPsgo   
      https://youtu.be/QGoEiyC8QeU

# 290
Не знам защо ама хич не са ми интересни тия двамата в реала. Виж Керем Б. като актьор съм го гледала в един проект и ми хареса. Иначе като мъж не ми допада.
Хандето казват задобряла.
За втори сезон е с бретон на косата.

А Керем изръсил че не са крили и отричали връзката си. Как пък не !  Кой ша повярва на това ?
Не искам да засягам феновете ама като свърши дизито да не свърши и тяхната приказка бързо.

# 291
Значи Феми подкрепям те в това, което си казала и на мен са ми смешни. Иначе не вярвам връзката да им е пиар, защото са си лика-прилика.

# 292
Керемчо беше добре със Серенай ама и там се говореше, че е връзка по договор. Wink А бе да не е гей тоя?! Един такъв самовлюбен. Smile Хандето ми е много обикновена и не знам какво би намерил той в нея. Wink
Има инфо за Ada Masalı - скоро по Стар тв с Айча и Алп. Надявам се да ми хареса. Все пак е проект на Ay Yapım.

# 293
Хъм ,със Серенай от километри личеше че е хлътнал по нея . Обаче ме изненада раздялата.
Серенай нямаше ли да снима лятото ?
Знам че от вас много я очакват на екран.

Ами смешно е  и чаавета им преброиха и сватба.
Разбирам като са им любимци нека се радват хората.

Последна редакция: ср, 12 май 2021, 01:14 от femmi2

# 294
Ay Yapim си ги бива наистина Каро - Alp и Ayca ще бъдат гости в Мениджърите тази седмица.

# 295
Снощи гледах Невинните. Пак една баавна серия, много бавно се случват нещата. Дразни ме вече линията Наджи-Сафийе и постоянните флашбакове на голямата им любов, както и майката, която се появява и дразни Сафийето сега. Това е много злобно като замисъл, стигаше да показват каква майка е била като е била жива, но тогава пък нямаше да гледаме Езги, а малката.
Тая дето играе психоложката и тя хич не може да ме убеди, че е такава.
Довечера ще гледам Неверния. Да видим какво са снимали пак. Предния път много ми хареса Гьонюл как говореше с Дерин ама пак не можа да й налее акъл в главата. Това момиче само се излага.

Последна редакция: ср, 12 май 2021, 23:55 от ~Carolina~

# 296
От продуцентите . И тази седмица нчма да има сериала . Феновете са тъжни .

# 297
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Мен личният живот на артистите не ме интересува, честно казано. Керемчик ми е любим, много  харесвам работата му като актьор, изглежда интелигентен тип, но прическата е много идиотска, не ми харесва.
Ханде е много хубава в техния сериал, но я мернах в по-стар сериал, с Дениз Бурак и не ми хареса там, като медена питка е кръгличка в лицето. Иначе стройна, хубави очи, обаче някак ми простее.

Феми, според схемичката в петък ще има епизод на Последно лято, така ли?

# 298
Като каза медената питка, някой от известните я беше обидил така и тя го съдеше. Май спечели, не помня, че не ме вълнува много. Smile
На мен ми харесват клюки за известните, но не някакви жълтини.

# 299
Светълчо прочетох че йок ,вероятно заради Байряма ще почиват.

Така е Хандето осъди един. Всеки има право да се защити. Щом е в тия среди ще търпи и негативи . Кой какво казал , написал.

Последна редакция: ср, 12 май 2021, 22:50 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт