Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (5)

• 66 676
  • 767
  •   1
Отговори
# 375
Имало е големи разногласия между актьорите и продуцента на Селджуците и за да не приключи сериалът, решил да го продължи с бащата/дядото като върне действието по неговото време. Официално не признава за скандала, а за продължение пробутва отдавна планирания си мини сериал от осем серии по 60 мин. В интервю през м. февруари е съобщил за този мини сериал, посветен на живота на бащата/дядото на Меликшах и Сенджер - Алп Арслан.
Буура, Екин, Хатидже, Севда и Исмаил Шашмаз напускат - още не им е дошло времето да се родят. Както и друг път съм казвала - който дава парите, той поръчва кой кога да се роди и кой кога да умре.

# 376
Не няма как Дениз Джан да отива в Селджуците. Засега се знае само Баръш и напускането на Севда. Нека изкачаме, тъй каго нищо не е ясно още за останалите.

# 377
За останалите напускащи е ясно - няма как да им се появят мъртвият баща и дядо. За новите в каста Фуркан, Дениз Джан и Фатих се съди по това, че продуцентът ги последвал в ИГ.

https://www.instagram.com/emrekonukk/

# 378
И как и двамата от Мениджърите скачат на Селджуците. Аман. Дано Дениз Джан се откаже.
Редактирам си поста.
Атийето пристига с финалния сезон на 17-ти юни. Tada

Последна редакция: чт, 20 май 2021, 13:47 от ~Carolina~

# 379
Неверния финал на сезона на 32 епизод.
На есен с песен пак.
Нали ще има втори сезон. Лесно не се отказват и разтягат за рейтинг.

А това, което продуцента на Селджуците прави не е добре. Не разбирам защо се съгласяват на това безсмислено продължение новите актьори.  Имат си дизита в които участват.
Сега блокира и фенове на сериала, щото недоволстват.

# 380
Невинност все пак ще прави финал понеделника . Излязъл е фрагман.

# 381
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ооо, много разочароващи неща сте писали...
Първо, Баръш Ардуч - толкова време го чаках, той сега ще се забие три сезона в селджуците, които няма шанс да гледам, ако ще и младият Ален Делон или Брад Пит да играе в тях. Т.е., язък за очакването ми.

Второ, ако Дениз Джан напусне Мениджърите, сигурно и аз ще ги напусна, щото какво да гледам там - Джейда и Кърач ли или Емрах и Гюлин. Диджле без Баръш е като Червената шапчица без вълка.

Ако и Фатих Артман напусне, пък хептен няма какво да привлича там. Тъкмо се заформи някаква интрига между него и Арзу.

Въобщеее, не знам къде мога да се закача. Саде едното Последно лято ми остава.

# 382
https://www.youtube.com/watch?v=B3msja2O2Tw&t=19s
 Афра в реклама на сладолед .
Песента е готино лятна.
Каро предполагам ще каже  коя е.

Последна редакция: чт, 20 май 2021, 20:38 от femmi2

# 383
Песента е на Yalın - Yaz gülü.

# 384
Значи първият фрагмент за 38-ми епизод на Мениджърите сиг над 10 пъти го гледах, ама много много са сладки. Иначе сега видях, че има и втори с Алп и Айча и той е хубав.
Също така много от летните сериали са пуснали по още един фрагмент, ама всички ме отказа сега като ги гледах да видим Adi Masali.

# 385
Мда Хюлия Авшар се завърна само за 13 епизода ,това е положението.

Един от екипа е писал, че ще скучае по нейните филтри Joy
Оригинално сбогуване.

На мен са ми много сладки Алп и Айчата . Heart Eyes Да не обещавам  ще го погледна в началото.
Това лято голяма конкуренция се заформя на летните романтики .

# 386
Айча и Алп няма да имат конкуренция според мен. Wink
Ще си гледам и Мениджърите. Ще чакам и Атийето, засега друго не ми хареса.
Неверния идващата сряда щял да прави финал на сезона. Невинност ще свърши в понеделник. Да видим кога е финала на сезона и на Невинните.
Иначе Толга Гюлеч бей направил глупавата шега за Хюлия. Няма уважение тоя простак. Да си коментира пред приятели, какво я излага в интернет, тя достатъчно се изложи. Няма смисъл да й се подиграват и от екипа.

# 387
Серенай си е намерила пак дядка. Защо прави така тва момиче не разбирам.
 28-годишната Серенай изживява любовен романс с турския бизнесмен Халдун Демирхисар, занимаващ се с хотелиерство и притежаващ няколко хотела. Двамата са заедно от месец насам, но едва преди няколко дни отношенията им станаха публично достояние посредством техни първи общи папарашки фотографии. Двамата са отседнали в чифлик край морския курорт Гьоджек, където и бяха спипани в опасна близост.

# 388
Може да не иска вече младо незряло гадже, а някой влиятелен чичка. Wink Както и да е, дано си намери половинката и бъде щастлива. Симпатично момиче е.

# 389

7 юни стартира рецепта за любовта по канал Д

Турската преса обсъжда радикалната промяна на Хазал Кая в Пера Палас .
 Чак пък радикална .... сменила си цвета на рижав . Не на всеки човек подхожда , тя е светла в лицето ще свикнем и с това . Само Селяхатина не ми се нрави . Smirk
  Надяваме се на качествен продукт .

Общи условия

Активация на акаунт