Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (5)

• 66 677
  • 767
  •   1
Отговори
# 390
Заприличала е на Хазал Тюресан. Иска ми се по-смело да експериментират с цветове и прически. Почти във всеки сериал са еднакви.

# 391
Момичета като изгледате Меринджея да ползваме тази модерна дума Joy
да разкажате за Алп и Айчата какво са играли ,харесали ви ?

# 392
Освен промотирането им тая вечер като двойка Wink, ще пуснат и тийзър на сериала им. Ай Япъм си знае работата.

# 393
Ехааа ,тийзър очакваме .
Били го заснели в Измир.

Четох ,че Таркан отказал голяма сума пари за концерт поради епидемията.

Ех ,така искам да посетя негова изява ама.....
Той още е женен не се е развел ?

# 394
Имамее тиизър на Ada Masali. Ааа много добре си паснаха тези двамата.

# 395
Имамее тиизър на Ada Masali. Ааа много добре си паснаха тези двамата.
Лили ,напълно съм съгласна.  Тия двамата носят голям заряд.Уауууу ! Nature Fire Да ме прощават феновете на Вратата ама Алп и Айча ще са им голяма конкуренция.
Надявам се сценария да не е банален и да ни хареса и да се задържат .

# 396
Тийзъра е банален ама няма как. Smile
Това момче го виждам все в такива пози с партньорките си. Все едно е в една и съща роля.
Таркан си е женен още и дано е щастлив, че по едно време пускаше едни сторита и се чудех какво му става. И аз си мечтая да отида на негов концерт.
Той дарява парите от авторските права на песните си. Колкото и да го плюят някои, той е най-голямата звезда на Турция.

# 397
Като един бивш фен на Вратата и не отказал се - на двойката Ханде/Керем ще ви подкрепя. Редом един до друг Алп и Айча изглеждат по-взривоопасни от Бюрсинови. Дано и в сериите да е така. Защото не е само до физическо сходство, но и до погледи, изражение, жестове. Химията и особено липсата на такава се забелязват много бързо.

# 398
  • София
Като един бивш фен на Вратата и не отказал се - на двойката Ханде/Керем ще ви подкрепя. Редом един до друг Алп и Айча изглеждат по-взривоопасни от Бюрсинови. Дано и в сериите да е така. Защото не е само до физическо сходство, но и до погледи, изражение, жестове. Химията и особено липсата на такава се забелязват много бързо.
Подкрепям! Само дето се отказах от "Вратата" отдавна. Химията между Ханде и Керем ме грабваше в началото, сега ми бие на пиар, макар че, разбира се, може да не е така.
Алп и Айча и двамата не са ми кой знае колко приятни, така че сигурно ще пропусна сериала. Но ще дам шанс с първа серия, както винаги.

# 399
# 400
Разбира се важно е всичко.  Погледи ,жестове ,игра с очи .
Алп е нежен ,умее да е романтичен и двамата с колежката имат красиви очи .Heart Eyes
Не съм ги гледала навсякъде ,където са участвали, имам впечатления.
Не ми допадат имената на геройте им.
Порайз и Хазарен.
Сигурно не ги пиша правилно.
И двете имена означават нещо. Мъжкото е вятър , женското юни. Така разбрах от рускините.

# 401
Пойраз и Хазиран значи. Летен ветрец. Smile
Мениджърите пак имаха хубава серийка. Освен Диджле и Баръш ми харесват и Джейда и Кърач. И Гюлинка е сладка с тия панделки. Smile Вече си мисля, че от продукцията много се вслушват във феновете и им дават, това което искат. ДиджБар, махнаха Айда, Беренка и Кърач продължава все едно не ги е имало, поне да ги споменават, да се знае, че са там някъде. Махнаха и Жюлидето и веднага вкараха нова "тръпка" на Чънар. Да видим кой е наред да изхвърчи...
Четох, че подготвят и английска версия на сериала. Wink

# 402
Запознанството им за участието в летния сериал

https://www.instagram.com/p/CPOtI0BhIuS/

# 403
Дали са се запознали точно тук? Или това си е просто сцена?
Не ми се вярва Айчата да е била ангажирана точно с мюзикъл, тя скача от сериал на сериал. Момчето същата работа.
Красиви са заедно като ДиджБар. Simple Smile Дано са им измислили горе-долу добър сценарий, че ги знаем летните...

# 404
Сцена е, той в интервю е разказал, че са се запознали по повод сериала.

Общи условия

Активация на акаунт