Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (5)

• 65 954
  • 767
  •   1
Отговори
# 615
Каро ,те и драмите не са гаранция и там има бозави. Че зациклят е така и трябват идеи от нови СЦ. Нещо от новото поколение.
Мисля си като свършат книгите на Аман психоложката какво ще правят Joy
Спешно да пише нови истории.
Или поне да заемат идеята,както правят и после изменят.

# 616
Летните всички са с нисък рейтинг, но засега предпочитам да гледам Алп. 😀
Поне красиви гледки, морско настроение  и вятър в косите има там. 😀
А и двамата герои са еднакво закъсали финансово, че ми омръзна тази приказка богат-беден.
Но като цяло всички първи епизоди до 50 мин ми бяха на кантар да ги зарежа.
Всъщност готвачът Кадир няма да го гледам, поради възрастови съображения. 😀
Мисля, че другаде му е мястото, а пък момата е толкова заспала...

И наесен да не ми излизат с психодрамите на оная писателка, че вижте как се развалят семейства. 😀 😀 😀

И сега моля ви, дайте предложения за нещо старо, но не много, че както е тръгнало ще остана без приспивателно.

# 617
Ами те си карат както си знаят. Терапевтката сега е на мода, някакви исторически, да се бият там мъжете, да се гонят по баирите, мафиотски, конаци, турски версии на чужди сериали, от време на време други романи на други турски писатели и така.
Чакам да видя как ще обезобразят Аферата. Изобщо няма да го има тоя ефект.

# 618
Здравейте момичета! Извинявам се,че нахлувам в темата ви,но видях,че някои от вас гледат сериала "Последно лято. Аз стигнах до 19 серия и от две седмици,сигурно,няма нова преведена серия или аз нещо не намирам ?! Изобщо колко серии е 1-ви сезон?
Благодаря !

Здравей!
21 серии са. За превод на български не мога да помогна, тук е с рус. суб.

https://turkru.tv/poslednee-leto31/

# 619
  • на земята
21 серии е Последно лято,има преведени до 19 епизод,след това няма превод на серии.
Бавно става превода на този сериал,другите по бързо ги превеждат,явно момичетата не смогват.

# 620
Хоп-троп, Атийето е тук. Tada
https://www.dizibox.vip/atiye-3-sezon-1-bolum-izle/
Отвчера гледам историята на Вахит (Уур Юджел) в Червената стая. В историята му са включени героите на Йиит Озшенер, Есра Ронабар и Мелиса Памук май. Ще видя дали ще ми хареса. Simple Smile
Харесва ми, че пускат такива клипове с целите истории.

# 621
  • София
Хоп-троп, Атийето е тук. Tada
https://www.dizibox.vip/atiye-3-sezon-1-bolum-izle/
Отвчера гледам историята на Вахит (Уур Юджел) в Червената стая. В историята му са включени героите на Йиит Озшенер, Есра Ронабар и Мелиса Памук май. Ще видя дали ще ми хареса. Simple Smile
Харесва ми, че пускат такива клипове с целите истории.
Доколкото разбирам, и Мерве Диздар ще участва в следващия епизод на Червената стая, с нейната Гюлбен.

Изгледах и Алп и Айча - никак не ми хареса сериалът, няма да го следя. Нито химия усетих, нито ми харесаха двамата (очаквано, де), нито историята ме грабна.
Нито един от летните не ми харесва, ама залагам на Cam Tavanlar (още не съм гледала втория му епизод) и Baht Oyunu (сладки са ми актьорите, иначе нищо особено). Да видим и оставащите.

# 622
Аз се надявам на Kazara aşk.Simple Smile И сигурно в края на август и началото на септември ще почнат със сериалите от новия сезон.Simple Smile

# 623
Хафсанурчето си е сменила прическата и много ми харесва.

# 624
  • София
На тая снимка ми заприлича много на Айбюке Пусат... Grinning

Впрочем, изгледах и втория епизод на Can Tavanlar, и си затвърждавам мнението, че този от летните сериали ми е най-предпочитан. Бенсу ми е много красива, не знам колко талантлива, ама е красива. А Кубилай ми е горе-долу, ама с Бенсу химията я усещам (поне аз, де Grinning).

# 625
Лейля и Маджнун ще бъде 10 епизода по Ексен. Ако се хареса ще мислят за още.  

На мен ми заприлича с тази прическа и лице на Лейля Лудия Тугуглу .

Тине ,за какво иде реч в Таванлара ?

Блу тв обмисля и трети сезон на Йешилчама.
Има вероятност Чаатай да не се съгласи поради други планове.
Може да го заснемат с нов актьор и персонаж ако решат.
То е ясно заради кого се гледа . Wink

Последна редакция: чт, 17 юни 2021, 21:55 от femmi2

# 626
Хафсето на мен ми прилича на Ямур Танръсевсин. Smile

# 627
  • София
Тине ,за какво иде реч в Таванлара ?
Феми, нищо особено не е - клишенце. Просто ми харесват визуализацията и химията между двамата.
Джем (Кубилай) и Лейля (Бенсу) са бивши влюбени (ама не възлюбени - запознават се, припламва искрата, целуват се, и се разделят - прибързано и неразбрали един друг, типично турско лятно дизи). И сега пак се срещат, той още по-влюбен, тя се дърпа. И се съревновават между двата си ресторанта. Ама няма да издавам останалото, че да ти е интересно, ако решиш да погледнеш. Grinning Не, че има кооооой знае какъв завъртян сюжет, ама все пак. Simple Smile

# 628
Тинче, и аз съм на мнение, че Джам таваните са най-химични и засега влизат в плейлистата ми. 😀
Само заради, Алп Навруз ще гледам и Островната приказка.
Харесва ми как играе Джемре Байсел в оня сериал, дето заприлича на  Любов под наем.
Обаче там единият главен много кльощав, също като ММ. 😀
Интересно с тези рейтинги кой ще оцелее.

# 629
  • София
Пепелче, и на мен ми е много сладка Джемре. Гледам, в туитър я кръстили "meme queen". Grinning Ма, наистина уникални физиономии има, топ:

Но пък Джемре и Айтач бяха направили страхотна фотосесия преди сериала - много красиви и двамата. Ей тая снимка ми е любима:

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт