Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (5)

• 65 959
  • 767
  •   1
Отговори
# 600
Ердинч участва в криминалния хит Мафията не може да управлява света.

# 601
Аман от тая госпожа. Толкова ли закъсаха за психо сценариите й?
https://www.dr.com.tr/Kitap/Kral-Kaybederse/Edebiyat/Roman/Turki … nno=0000000633815 тук има инфо. Пак става въпрос за нарцис като Илкер в Невинност. Сетих се за Бурак Хаккъ, иска ми се да се върне с такава роля.

# 602
Има трейлър на Kalp Yarisa. Нещо не ме кефи да ви кажа. Иначе добре идея за Бурак Хакъ, нека да видим стари лица писна ми от повтарящи като Ебру Шахин не си даде почивк, веднага на следващия .

# 603
Енрике в турски сериал. Smile Бурак беше страхотен като Хюсейин Кенан. Broken Heart

# 604
Бебето на Берг и Халит ще е момиченце Heart

# 605
Момиченце най после ,че две мъжки има. 
Голяма разлика между децата но да са живи и здрави и да ги радват .

Познайте кои имена спрягат за Краля .
На Киво и Ибо , преди и на Чачи . Joy
Като почнат да ги въртят те трябва да са от желязо да снимат всичко. За Киво не вярвам и за аркадаша имат други планове и проекти.По добре да не забиват в дебрите на психо психоложката .

# 606
Гледах Ada Masali и ми хар. Не е лошо като за летен сериал особено като се сравни с другите това лято, които не пропускат са вмъкнат остарелите стереотипи за клюкарищите дядовци и баби и махали.

# 607
И аз гледах ама нещо не ми допадна. Хем са хубавички, но липсва нещо и двамата са с един такъв празен поглед. И тук ги има задължителните глупости за летен сериал, закачки, дрязги, глупави сценки. Сигурно няма да го гледам. Не ме впечатли с нищо.
Оставам си с моя Дениз Джан. Smile
Иначе обявиха датата на Kazara aşk - 24.06- рд на моето детенце. Blue Heart
Струва ми се, че този сериал може да ми хареса. Ще видим.Simple Smile
След два дена пускат финалния сезон на Атийето.

Последна редакция: ср, 16 юни 2021, 10:09 от ~Carolina~

# 608
Започнали са снимки на Oluversin Gari с участието на Birand Tunca, Aslıhan Malbora и Tuğba Melis Türk - скоро по FOX.
Скрит текст:

# 609
Този как прилича на Арън Роджърс. Smile
Гюлбенчето ще се появи в петък в Червената стая. Мисля да я гледам.Simple Smile

Последна редакция: ср, 16 юни 2021, 16:03 от ~Carolina~

# 610
  • Бургас / UK
Здравейте момичета! Извинявам се,че нахлувам в темата ви,но видях,че някои от вас гледат сериала "Последно лято. Аз стигнах до 19 серия и от две седмици,сигурно,няма нова преведена серия или аз нещо не намирам ?! Изобщо колко серии е 1-ви сезон?
Благодаря !

# 611
Излезе инфо ,че Дениз Оур ще играе жената на героят на Еркан П. в ЧС.
Явно Еркан е още в сериала не е бил за кратко. Застаря и той но това е живота.

Островната приказка не съм я изгледала още ,но ще го направя .
Ако не друго ще се насладим на пейзажи и на красавеца Алп. Heart Eyes

Последна редакция: ср, 16 юни 2021, 18:20 от femmi2

# 612
Островна приказка е зле с рейтингите. Изглежда турците не са на романтична вълна това лято. Има шанс за Ask Mantik Intikam като гледам как набира популярност в социалните мрежи.

# 613
Лили ,не само Островната приказка е зле ,да се надяваме че ще се подобри.

Докторския сериал се финализира, щото интереса секна ,а начолото беше добро.

Последна редакция: ср, 16 юни 2021, 18:41 от femmi2

# 614
Няма рейтинг, защото снимат едни и същи тъпотии. Те сигурно си викат поне да изкара лятото, за есента си имаме драми. Wink
Сега пък Мерве Диздар пуснала инфо, че се разделят с мъжа й (той е актьор в Çok güzel hareketler 2). Според мен популярността не й се отрази добре или той нещо изревнува. Не знам. Може и да нямат време един за друг.

Общи условия

Активация на акаунт