Пъзели 31

• 40 471
  • 752
  •   1
Отговори
# 150
Пъзел Gibsons от 1000 части - По залез

# 151
Saint Petersburg, Educa 1500 части. Очаквах малко по-стегнат да е, но са доста хлабави частите

# 152
  • София, България

Много те моля, кажи какво е качеството? Вчера завърших един на марката беше отврат!!! Всички части ставаха навсякъде, а най-трудно пасваха на точното място. Само 500 части беше, а рамката успях да я подредя цялата почти накрая, просто всичко влизаше навсякъде. Чак дъщеря ми, която е на 4 и уж помага взе да мърмори 😂
Да не говорим колко разлепени парчета имаше. Питам, за да знам дали да рискувам друг път с тази марка. Направо съм бясна.

Последна редакция: нд, 16 май 2021, 18:32 от Мона Лиза

# 153

Много те моля, кажи какво е качеството? Вчера завърших един на марката беше отврат!!! Всички части ставаха навсякъде, а най-трудно пасваха на точното място. Само 500 части беше, а рамката успях да я подредя цялата почти накрая, просто всичко влизаше навсякъде. Чак дъщеря ми, която е на 4 и уж помага взе да мърмори 😂
Да не говорим колко разлепени парчета имаше. Питам, за да знам дали да рискувам друг път с тази марка. Направо съм бясна.
Здравей. Много съм доволна от качеството на пъзела и марката. Сигурно по-дебел картон като този на Gibsons не съм виждала. Редила съм поне 3-4 пъзела на марката - по-рядко ми харесват картинките. Доволна съм много. Частите си пасват, само където им е мястото. Моите са били все по 1000 части. Или твоя да е бил в някоя кофти партида. Не знам. Аз нямам такива лоши впечатления. Може и други да се включат. И този конкретно ми отне няколко часа - толкова лесно се редеше. Опитай още един пъзел. Мога да кажа, че частите на Eduka много повече ми пасват на други честа отколкото тези на Gibsons.
Беше писала за физическия магазин на Озон - когато има намаление, важи и за магазина, а не само онлайн, само да го има наличен.

# 154
  • София, България
Angel_baby88, много благодаря, ще пробвам някой от 1000 части тогава.
Моят беше "Пъзел Gibsons от 500 части - Алеята Блекпул" не купувайте!

https://www.ozone.bg/product/gibsons-g3075-blackpool-promenade/

За сметка на това сега редя един на Falcon и съм много доволна.

# 155
Sunny embankment, 500 части на Trefl
Относно Гибсън, аз също много харесвам марката много. Нямам лошо попадение от нея.

# 156
Angel_baby88, много благодаря, ще пробвам някой от 1000 части тогава.
Моят беше "Пъзел Gibsons от 500 части - Алеята Блекпул" не купувайте!

https://www.ozone.bg/product/gibsons-g3075-blackpool-promenade/

За сметка на това сега редя един на Falcon и съм много доволна.

Тъкмо този имам вкъщи Smile Детето го беше избрало, аз не купувам от 500 части иначе, но се отказа да го реди, не съм сигурна поради каква причина. Ще го пробвам, но не знам кога ще стигна до него. Иначе и аз съм доволна от Gibsons досега, сега на последния само прахът ми идва малко в повече, но като цяло ми допадат.

# 157
  • София
Редила съм 2-3 на Гибсънс, по 1000 части (яд ме е, че не се намират с повече) и са ми любима марка. Само веднъж имах няколко разлепени връхчета в единия, всички останали са били окей. Не помня дали е имало парченца, пасващи на повече от едно място, но и да е имало, за мен това не е производствен минус, стига да не пасват на 3-4 места. За съжаление, и аз като Angel_baby по-рядко си харесвам картинка от тях.
Имайте предвид и моята случка с Art puzzle - купих стар от групите във ФБ и парченцата не бяха особено дебели, а след това взех нови техни от Озон и частите им са доста по-плътни. Може и с този конкретен пъзел на Гибсънс да е такъв филма. Те и на Eduka едно време не бяха с хлабава сглобка, обаче сега са.

vox, моят 3000-ник на Blue bird направо си дойде в два такива плика с цип; нямат дупки.

# 158

Досега съм редила един на Gibsons. Конкретно този не беше с добро качество на нарязването, имаше и много разлепени парчета. Направихме цяла манифактура да ги лепим. Изненада ме неприятно, защото бях виждала изключително положителни мнения за марката. За самото нареждане имах смешен момент, когато взеха да не ми стигат парчетата - имах голяма дупка в плажа, която нямаше с какво да запълня, докато не установих, че цяла една наредена секция трябва да се премести три парчета надясно 🙂 Въпреки това много си го харесвам и сега си купих още 2 пъзела на тази марка, които отлежават в запас. Отворих един от тях да видя как изглежда - съвкем ок е. Явно с първия съм попаднала на лоша партида, също като Мона Лиза.

# 159
  • София
Готов стана много готин. И беше приятен за редене, дори и с тези дребни парченца (остава ми чуденката дали всички на Bluebird са с такива) Simple Smile

# 160
  • София, България
Готов стана много готин. И беше приятен за редене, дори и с тези дребни парченца (остава ми чуденката дали всички на Bluebird са с такива) Simple Smile

Прекрасен е, браво.
Май да, всички на Bluebird са с малки парчета.
Имам голямо желание да редя Eurographics, но ще е като наредя малко от складираните.

# 161
Autumn memories, Castorland 500 части

# 162
  • София
Имам голямо желание да редя Eurographics, но ще е като наредя малко от складираните.
Много любими са ми Eurographics! Първият техен ми беше една географска карта и едвам го наредихме с ММ, с една лупа четяхме надписи по парченцата... Тогава мислех, че повече техен няма да докосна, а се оказва, че към момента (няколко месеца по-късно) почти нямам поръчка от Озон без пъзел на Eurographics Grinning Сега съм взела един на градинска тематика, а се оказа, че са серия и има още три... за следваща поръчка (дано хвана намаление).

# 163
И на мен  Eurographics много ми допадат. И като качество, и като изображение.
Сега има един нов със сладоледи, направо е неустоим..
Иначе съм решила да си взема два техни разкошни пейзажа. Все още умувам дали да не добавя още някой към тях..

# 164
  • София
Единствено ме е яд, че нямат по 2-3 хиляди части. Ако имаха, вероятно щях само тях да редя. Като филтрирам по марка в Озон,  сигурно половината от пъзелите на Eurographics са ми в Любими Simple Smile Обаче сладоледите не бях ги загледала, сега и те ми харесват... добре, че първо има други за купуване Grinning

Общи условия

Активация на акаунт