На пазар във Варна - тема 63

• 36 041
  • 723
  •   1
Отговори
# 705
  • Варна
Преди 3г и нас ни пратиха в Терапията за ЯМР като най-добра апаратура и разчитане, но мина време от тогава и не знам да няма промяна.

# 706
  • Варна
Болницата на Темелков нали беше до Тракия? Там синя зона ли е?

# 707
Да, точно там е. Районът е синя зона.

# 708
Аз се интересувам дали някъде правят обстоен кръвен тест за храни освен в Кандиларов?
В лаборатории лина мярнах реклама
https://www.lina-bg.com/bg/%D0%BD%D0%BE%D0%B2-%D1%82%D0%B5%D1%81 … D0%B0%D0%BD%D0%B8

Добре изглежда и звучи, но аз съм скептична към Лина ... .

Някой пробвал ли го е ?

# 709
  • Варна
Често срещам в нета, във фейсбук групи скептично настроени към лаборатории Лина, но без никаква конкретика.
С какво точно са лоши?

# 710
  • Варна
И аз да попитам, че и на мен ми е направило впечатление, а редовно пускам там изследвания.

# 711
На мен Лина на ул. Желескова ми беше препоръчана от лекар специалист.

# 712
О, това лекар да  препоръча аптека или лаборатория..., по-скоро ще ме откаже да ида, за мен препоръката е като продуктово позициониране с финансово заплащане за лекаря - според броя пратени пациенти

# 713
И аз съм доволна от Лина, а от Рамус съм със смесени чувства, по-скоро не препоръчвам.

# 714
По темата за лабораториите. От хора в бранша, към момента апаратурата на Лаборекспрес е най-добрата. Ходя основно там. За Лина и Кандиларов нищо не мога са кажа, не съм ги посещавала.

# 715
  • Варна
Здравейте момичета Simple Smile

наскоро се преместих в Цветния квартал на гр. Варна. Понеже преди това бях в друг квартал с Лидъл и Кауфланд и ми беше бая притеснено къде съм попаднала далече от всички големи магазини, при все че съм пишман шофьор и избягвам да карам Grinning

Та преоткрих малките магазинчета и съм приятно изненадана. Искам да споделя моя опит за Цветния квартал и да попитам други бивши и настоящи дами в квартала за съвет.

1. Перилни препарати: Намерих си супер малко магазинче за перилни препарати на ул. Детелина № 6. Едната продавачка малко не е моят тип, но пък цените са близки до тия на турската борса и нещата се оказаха в пъти по-добри от тези на големите магазини. Абе има си избор, а ако хванете момчето, дето е собственик - ще ви накара да се почувствате все едно не сте прали в живота си. Засипа ме с информация и съвети. Мога да приложа линк от ФБ ако някой го интересува, но ме е страх да не излезе като реклама.

2. Готова храна: на ул. Роза /мисля/ под Май Маркет намерих готовата готвена храна и пицария Каса Феличи - раят за мен, че с готвенето ..... Добре че имам мултикукър. Цените ми се струват добри, а е вкусно.

3. Плодове и зеленчуци: на същата улица отсреща една женичка продава уникални домати. Две долепени една до друга будки са. Препоръчвам, макар че опитът ми с тях е кратък, но пък вкусен.

Толкова за моите "открития".

Моля дамите от Цветния квартал да ми дадът съвет къде има наблизо /около ул. Роза, ул. Карамфил, ул. Детелина и ... ох, май целия Цветен, че обичам да вървя/ следните неща, които обаче и да си струва тяхното посещение, а именно:

1. месарница
2. ветеринарен кабинет
3. магазин за млечни продукти
4. химическо чистене

Ако се сетя още нещо - ще пиша и ще следя темата. Оказа се доста интересна, макар че не видях нищо за Цветния конкретно. Grinning

Благодаря предварително Simple Smile

# 716
Хехе, полезно за квартала, там израстнах,
Аз съм посещавала различни лаборатории и да, Лина и Кандиларов не бих повторила, не са точни, не работят професионално, безсмислена загуба на време. Подлъгваш се от промоции.
Аз залагам на Лаборекспрес.

# 717
Репичка добре си се ориентирала в цветния квартал. Добре дошла.

1.Месарница - ние пазарим само в магазина за месо на улицата която е на гърба на Каса Феличе. Синчец е улицата. ( От Спиди посока ул. Детелина - само че е от другата страна не от на Спиди)

2. Ветеринарен кабинет сещам се за един, но не мога да дам мнение - на ъгъла на ул. Карамфил и Ул. Детелина ( срещу детската кухня и до фотото)

3. магазин за млечни продукти - малко под магазина за месо, като се пресече улицата. Точно до магазин Май Бест.

4. химическо чистене - тук вече не мога да помогна. ( Сещам се за едно което обаче е далеч от пазара. Малко след ХЕИ се намира посока Дубровник (Братя Бъкстон 30)

Като цяло на Роза и съседните улици има всичко. За големите магазини, да малко са далече Била (Подвис) е най-близо.

Надявам се да съм била полезна и да съм описала добре, кое къде се намира.

# 718
Има пункт за химическо чистене. На ул. Роза след зеленчуците правят май някакви дюнери, след тях, от горната страна. Преди беше дрехи втора употреба. Там е само пункт за приемане, майка ми ги ползва редовно. Аз залагам на тези в Палах и не ми е проблем няколко крачки по-надолу да направя. Като цени нямам идея, мога да попитам.

# 719
Репичка, понеже каза,че обичаш да вървиш давам инфо за съседно на вас каре Simple Smile
Мога да дам инфо за Конфуто от др. страна на бул. Цар Освободител ( при вас са цветята , а от др. страна дърветата Wink )
1. месарница - Месо продавница "Малкия Кольо" по адрес се води на ул.Магнолия 5, но реално входа е на ул. Топола

2. ветеринарен кабинет - пускам ви направо линк. В тази клиника работеше най-добрият ветеринар във Варна, но за съжаление почина Sad . Светла Му памет. Нямам отзиви сега.
https://www.google.bg/maps/place/Veterinary+Clinic+PRESI+VET/@43 … 32261,20.5z/data=!3m1!5s0x40a4547b1c02c341:0xe2a140c6fb7f01e9!4m5!3m4!1s0x40a4547b1ec51849:0x3845dec7d8e658e5!8m2!3d43.2175764!4d27.9031416?hl=en

3. магазин за млечни продукти - за млечни не се сещам.
4. химическо чистене има на ул Топола 2. Води се пералня Калпазан. Доволна съм

Общи условия

Активация на акаунт