Отговори
# 225
Sarra, този Бивацин-спрей мисля, че точно за рани беше, противовъзпалително или нещо такова.  Май ми бяха купили след раждането да си пръскам шевовете от епизиотомията, но аз така и не го направих.  Изпадах в ужас какво ще бъде усещането и не посмях да си пръсна на това деликатно място.  Само се киснех в смрадлика.  Що се отнася до болкоуспокояващи - нищо не съм взимала.  Мисля че аулинът е прекалено силен и вреден, но пък аз не съм била секцио, та нямам идея - може да се налага.  А и ако смяташ да кърмиш сигурно не трябва да се пият никакви лекарства все пак.  Разните му там подложки или тампони за сутиени - те май са си доста важна част.  Помня как ми течеше кърмата и не е приятно да ти се образуват мокри кръгове чак на блузите или пуловерите.  А за лигнина - аз ползвах само превръзки.  В болницата наистина не дават, но кой ти ги слуша.  След раждането те ми бяха дали лигнин, но като ме качиха в стаята и след като успях да стана до тоалетна - тогава си сложих моя си превръзка и си обух гащи, че то иначе е много неприятно и трудно.  Пък на визитациите всички се събувахме и само лежахме и чакахме с превръзката между краката - съжалявам, че е толкова подробно, но трябва да добиете представа.

# 226
  • Варна
Момичета на вас взимали ли са ви влагалищен секрет през бременността?Сега като влязох в 8м. трябва ли да ми пускат някакви изследвания?Вярно ли е че вече трябва да се ходи през две седмици на консултации? newsm78

magika
аз сама поисках от докито да ми вземе секрет защото имам странно течение,но той без изследвания,само като ме погледна и каза че имам гъбички и ми изписа Полижинакс и сега 6 дена ще си го ръчкам  Tired отиде ми единствения кеф - липсата на превръзки  Cry

на мен последния ми преглед беше в петък и акушерката ми каза следващия път да отида след 2 седмици /на 3ти/ и ще ми вземат анален секрет  Sick връчи ми една дълга стерилна клечка за уши и ми каза преди да тръгна за прегледа да си я таковам в таковата отзад Rolling Eyes по-добре от колкото да ми се рови някой друг из д-то ама аз сама пък как ще я направя тая гимнастика - не знам  Thinking

та моя док ми каза че от 7 месец прегледите стават на 2 седмици, а от 9 месец всяка седмица а ако пренасяш - всеки ден !

а GlanG  аз съм харесала един комплект за изписване на Albimini 90лв е ама има от всичко по 2бр и така или иначе дали ще взема него и по малко отделни дрехи или един обикновен комплект и повече дрехи е все тая. но не знам в Сф дали ги има Thinking продавачката в магазина ми каза че за първоначално обличане на бебето около 200 лв ще ми стигнат защото растели бързо (само за дрешки и спални истории говорим) и се чудя дали да и вярвам?

Последна редакция: пн, 16 окт 2006, 15:22 от Virginity

# 227
  • Бургас
Здравейте отново  Hug
Днес бях на консултация и новината е, че окночателно беболина е наистина беболин т.е мъж ще си имаме, тъй че Шру може да ме правиш в синьо, изобщо нямало съмнение ..... stork-boy
Иначе сме обърнати надолу с главата, ама той малчугана още предния път беше си се наместил удобно.... е от тогава сигурно е играл доста newsm32, ама като стане време за преглед веднага заема приличната поза, абе хитрец от сега е. С килограмите положението е нетрадиционно - от последния път не съм качила нито грам, така че съм +12 и доки каза, че ще кача още най-много 2-3 така, че се движа в границите на перфектното за сега де.
С покупките съм на зле, ама смятам, че един месец ще ми стигне за пазарене, така че го давам relax поне до момента. Чувствам се добре, на пук на времето и желая същото на всички!  newsm03

# 228
  • Русе
ClanG ,не е пчеличка ,а пате.Наистина е много сладко - гащеризон с жилетка на фирма "Захи" бълг. 11,80лв.струва.Засега съм си заплюла последното комплектче за изписване,но не се знае какво ще си харесам още .То е на Babyworks.Всичко е от Русе,но смятам,че в София има много по-хубави дрешки.На мен лично не ми харесват комплектите за изписване,защото имат някои ненужни неща.
ClanG ,пожелавам ти искрено и ти да си имаш момиченце.Голямо е удоволствието да пазаруваш розовичко,докато преди си купувала само синичко.
За сутиените - аз си купих от Метро безшевен и смятам да си слагам  в него подплънки на Чико.Няма да забравя как съм се излагала по улиците с мокри блузи.

# 229
Здравейте и от мене днес! ООООлллееее колко много сте писали през почивните дни! Не мога да сваря да чета!
 Днес бях на преглед-докито не щя да види бебчо!
 С колограмите до сега съм +11, като последните два месеца съм качила с по 4 на месец. Било в нормите. Не ме е страх от колограми, после ще ги сваля. От 10.11 излизам болничен и смятам да се отдам на пълна почивка. Е само малко изпити имам тогава но те не ме тревожат много.
 Как се справяте с киселините smile3506 ?

# 230
  • Варна
Как се справяте с киселините  ?

никак ...за сега са от време на време и ми пари само на гърлото но минава бързо,просто не им обръщам внимание  Whistling
силно се надявам да се задържим така до края  Praynig
ако не - ми препоръчаха да пия Talcid безвреден е и помагал  Peace

ауу момичета аз съм станала голям слон бе  Shocked
сега се позанимавах и си направих един колаж от шкембо-снимки  #Crazy
сложих го в албума с коремките  Peace
малииии как растат децата  Mr. Green

# 231
  • Пловдив
Майче, мно-оо-го сладки дрешки си купила.

Екатерина, да ти кажа честно, в 31г.седмица и аз имах киселини и ги получих вследствие на това, че хапнах пържени кюфтета...развалих си стомаха за цяла седмица. Имам чувството, че всички минаваме през едни и същи периоди със сходни симптоми, които бързо отшумяват. В 32-ра седмица ме нападнаха нощните крампи...а помня, че към 28-29 имах силни болки в гърба!?! А тази седмица съм супер - чак забравям, че съм бременна. Много странна работа! И при вас ли е така?

# 232
Много ви благодаря за отговорите, момичета.  Hug
Аз днес се срещнах с моята докторка, при която ще раждам, много е готина. Направи ми ехограф и най-после бяхме НЕ-седалищно!
Да ви кажа, малко се обезпокоих, че големината на главичката била отговаряла на 3 седмици по-назад, отколкото сме вече...а пък крачетата са дълги като за една седмица повече  #Crazy Господ да пази, а и вие се помолете за нас... Praynig Praynig Praynig

Иначе, май наистина е момиченце. Този път каза, че се виждало ясно, че е момиченце. Ама за докато не си я родя, не се втърдявам категорично.

На мен всичко ми минава леко засега, от време на време се получава по някоя лекакрампа сутрин на прасеца, но като изпъна пръстите на крака и ми минава. Също и изтръпванията на китките и пръстите на ръцете е нормално всяка сутрин да ми се случи, но аз не им обръщам много внимание. Virginity, киселините от всичко ли са ти - на мен само от сладко ...  Sad пък така обичам...оня ден правих тирамису и толкова вкусно стана..., но на мен след като го глътна и ми ставаше кисело. И също и от шоколад така...Странно.

# 233
  • София
Момичета, да ви питам коя от вас ще ходи на лекциите на 9 месецаа 19 и 24-ти?
И трябва ли да се запиша по телефона или не е проблем да отида така?
Та ако някоя от вас ще ходи, може да се разберем да се видим там Simple Smile

# 234

Как се справяте с киселините smile3506 ?
Ами на мен доктора ми изписа сироп за кисeлини,който много бързо реагира на тях и съм доволна  Whistling!Не знам да ли го има в Бг аптеките  Thinking,казва се:Gaviscon.

# 235
И мен ме мъчат киселини...Не пия нищо, а се опитвам да ги туширам с кисело мляко.
Инак корема с дни ми расте Joy

# 236
  • София
Здравейте, мацки!
Първо за най-впечатляващото - Верджииииии, как я носиш тая коремка Shocked!! Супер си, много готино е станало колажчето Crazy Като те гледам обаче пак ме хващат притесненията, че мойто коремче намалява newsm78 Embarassed
Майче, дрешките са много сладки, и на мен това с патето мноого ми хареса, и розовите дрешки....завиждам благородно Flutter
tini-mini, много си сладка! Качи и една снимчица в профил да видим коремчето Simple Smile И на bisa доста е пораснало - супер е Simple Smile
detelini, малко със закъснение, но ви желая цял живот да сте влюбени и щастливи и много дечица! Страхотни сте на сватбата, ти направо светиш Hug

Аз също съм купила вече доста неща, само да се наканя да ги снимам и ще ги кача, има много сладурски, нищо че не са розовки Blush

Иначе киселини, задържане на вода или схващания нямам. Дори контракциите ми понамаляха доста и съм ок Party

Целувки на всички по коремчетата!

# 237
Здравейте!Пише ви една от многото декемврийски мами.Благодаря за това,че ме поканихте да участвам въъ вашата темичка.Ще ми бъде много приятно да се запозная с някои от вас.От Пловдив съм, ако има мамчета и от тук във форума ще ми бъде много приятно и да се срещнем.Очаквам първото си бебче на 30-ти дек. и съм много щастлива,но едновременно и малко уплашена дали ще се справя.Ако и сред вас има като мен пишетееее!!! Heart Eyes

Последна редакция: пн, 16 окт 2006, 19:46 от vilekula

# 238
Maiche чудесни дрешки за малката бебка  Grinning, и аз вече си имам доста неща за нашия бебо.
Моля за съвет как трябва да е облечен един зимен бебо? Дрешките, които взимам повечето са плюшени, но все ми се струва, че ще му е студено с тях  Embarassed. Сигурно ви се струва глупаво моето притеснение, но не знам какво да продължа да купувам за да му е топличко на бебо  Thinking
ClanG чудесна е новината за момиченце  Simple Smile нали за това беше пазарлъка още в началото   Mr. Green с двама батковци  Heart Eyes ще бъде малката принцеса в къщи  Mr. Green
За комплект за изписване още не съм взела защото не съм си харесала, все ми се струват тънки  Embarassed ако видите някъде с по-топлички дрешки моля да споделите къде го има.
Клеми, пожелавам ви да се оправите бързо и напълно, че пневмониите са упорити  Sad и последствията серизни.  bouquet

# 239
  • Варна
Sarra ами не съм забелязала да са от нещо определено  newsm78
просто в един момент се чувствам като бебе на което му сменят пампата след ядене - връщат се обратно разни кисели неща...сякаш съм пълна до горе  Joy

момичета да ви се похваля:
Протекоха ми гърдите преди малко newsm44
веселото е че съм с тениска на мъжа ми и сега има едно голямо засъхнало петно от коластра Joy
тече ми повече от дясната,дори мога да изцеждам като стисна малко ,много ми е странно че тече нещо от там  newsm78
и да си призная  Embarassed - веднага опитах какво е на вкус и установих че няма такъв,поне за сега  Confused

здравей vilekula   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт