Отговори
# 255
ClanG, благодарски за списъчетата с магазините - тази събота и неделя ще пазариме със сестра ми, тоест тя че напира, аз още си трая. Добре дошли на новите мамчета - вилекула, всички сме в една лодка тука. Моето бебе е хипер кротко и се радвам на всяко помръдване и леко риткане- може би защото е само 1.100. За съпруга ми и мен никога не е било въпрос за обсъждане дали ще е с мен в родилно - той винаги е с мен и аз съм винаги с него.  Лек ден сладурки Hug

# 256
  • Бургас
Привет коремченца  Hug
И аз нашия тати няма да го насилвам да присъства на раждането. Оставила съм го да реши сам.  Thinking На мен самата, като че ли не ми се иска да присъства.  newsm78
Но това е до човек и ако не иска да е там това  не го прави по-малко мъж или по-лош баща в никакъв случай!

# 257
Ние решихме мъжът ми да не присъства - аз лично предпочитам така, а и той смята, че с нищо не може да помогне, дори мисли, че ще пречи. Колкото до даването на кураж, ако сама не си подготвена физически и психически, и сам Господ да дойде, и той не може да ти помогне. Освен това в този момент смятам да мисля само за бебето. Аз самата не знам дали бих могла да гледам раждане. Нито искам да го мъча, нито да го подлагам на кървави сцени. Чувала съм, че при някой двойки се отразява зле на сексуалния живот след това.
Разбира се, и двата варианта имат плюсове и минуси, всеки си решава.
ClanG и ilioto, мерси много за инфото !

# 258
Много хубав списък Simple Smile Благодаря ти!

# 259
  • София
Ние с предната бременност го имахме този въпрос на дневен ред, за присъствие в залата /нали уж щах нормално да раждам до последно/...моя е от страхливите мъже, не искаше и дума да чуе, че ще ме гледа как раждам. Ама след много мрън от моя страна...накрая каза,ч е ако много държа, ще присъства.  Laughing Ама аз пък се разколебах... и накрая секцио, та нямаше как да влезе. и по-добре, защото като го видях в какво състояние беше като ме изкараха от операционната, гаранция, че щеше да е припаднал. Беше полу-адекватен, само се разплака и постоянно питаше "как си" и това беше.... ooooh!

# 260
  • София
Ето дрешките които съм успяла да купя до сега:
http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=53983
И да се похваля, имам 1 чифт еднократни гащи, като боксерки са, не изглеждат толкова зле...нямам идея на коя фирма са, на сестра ми и останали и ги прати от Италия по майка ми. Вероятно са Чиковски де, ако Чико имат...ще питам.

# 261
Клеми , супер са работките!
Я, кажи, Ако раждаме секцио - то е ясно, татковците вън , обаче после в реанимацията ще го пуснат ли?
Нашия сам си поиска да присъства, но ако действително се реши да е секцио...(това ще го знам около 30.10)
Това с бебешките магазини го откраднах от Януарските мами, имаше и за други градове, ако някой се интересува.
Клеми как е детенцето? оправя ли се?
И кажи за гащите - хартиени ли са какво точно представляват?

# 262
  • София
В реанимация принципно стоиш една вечер, сутринта в 7 те раздигат и се започва преселението по стаите.  Може да го пуснат, ако имате акушерка позната, иначе по принцип в реанимация е забранено влизането на външни лица, няма да го пуснат. Но след операцията те возят с едно легло с колелца до коридора, където чака развълнувания баща , да те види, да те цунка за 2-3 минути и тогава те завлачват в реанимацията.
Ми де да знам и аз какви са гащите, хартиени ще да са, ама не са като хартия, ами като плат... абе ще ги снимам и ще ги сложа тука да ги видите. Едни такива надупчени стоят. Готини са, ще си купя още, ама не знам освен в Мothercare къде другаде има  newsm78, цени, бройки?
Детенце е много по-добре, на оправяне вървим вече.

# 263
Момичета не е ли време за нова темичка? Някой има ли предложения?
Клеми- страхотни са дрешките, особено коплекта за изписване, много ми хареса.

# 264
Клеми, малко спам ....
Ти с каква упойка беше? Щото ако си с пълна - какво виждане? Аз след извънматочната акто ме оперираха се събудих на леглото, как са ме возили кой ме е видял - не знам. Много ме е страх от тези в гръбнака и най вероятно няма да се съглася! Знам че вече са уж безопасно - но да ми завират в гръбнака неща - айде нема нужда!

# 265
  • София
Спинална, за нищо на света не бих си причинила безпредметно пълна.  Mr. Green Едно, че след спиналната е все едно не си бил в упойка, т.е. няма никакви неприятни усещания, отпуска те бавно, усещаш го по това как все повече можеш да си мърдаш краката, първо пръстите, после глезените и така нагоре. Второ е по-щадяша за бебето. Трето е егати купона! Анестезиолога те забавлява /повечето анестезиолози са забавни, поне до този извод стигам от всички разкази/. Виждаш бебето, чуваш го как изплаква, донасят ти го като го облекат, да го нацелуваш по муцинката...абе кеф си е. После в реанимация започваш едно лудо звънене и писане на смс-и  Crazy. А наистина е безопасна, там /областта в която се слага/ няма гръбначен мозък, той свършва една педя по-нагоре, така че притесненията, че може да се парализираш са смешни от мед. гледна точка. Единствено, може ако ти я предозират да те хване по-нагоре и да не можеш да дишаш, т.е. тогава ще ти сложат кислородна маска, но мсиля, че това се случва изключително рядко, така че...споко!

# 266
И аз няма да тормозя мажа ми да присъства, дори мисля, че ще ми е неудобно. Но пък съм навила баба ми. Вярнo че е на 70 г. (скоро ги направи Simple Smile ) но ако я видите няма да и ги дадете ни на вид, ни на акъл. И е бивша акушерка, та ще съм по-спокойна ако е до мен.

# 267
  • Варна
Радвам се за това което ти се е случило Virgi:2tooth: Странното е,че и на мен преди два дни ми потече коластра,въпреки ,че все още съм в началото на осмия месец.Незнам дали това е нормално newsm78.От написаното разбирам,че вече гушкаш бебо или беба?На колко дни сте вече и това първо бебче ли ти е?

ами първо бебче ще ми е, но още не съм родила, слава богу, не знам защо съм те объркала  newsm78
то и аз съм в началото на 8-ми месец и ми се странно ,че се случва толкова рано ,но поне се надявам това да спомогне на каналите да се отпушат за след месец ,като дойде на бял свят малкото паразитче на мама  Hug

ilioto не знаех  #Crazy няма да пипам значи колкото и да ми е интересно  Blush

# 268
Някой отиде ли на лекцията в Окръжна........аз просто забравих и ей сега се сещам  newsm78

# 269
Като каза Ивето баба, та се сетих - Вержи как е твоята? Отдавна не си писала за нея - нали знаеш че съм и фенка! Ако не я искаш дай я насам да ми прави на мене компания в залата. Тогава каквато и упойка да ми сложат ще ми е все едно, аз вече ще съм пълен гипс от смях. Да и кажеш много поздрави!

Общи условия

Активация на акаунт