Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са вакуумният екстрактор и форцепсът?
Защо се използват еднократни гащи по време на раждането?
Какво представлява вакуумната екстракция при раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са вакуумният екстрактор и форцепсът?
Вакуумният екстрактор е акушерски инструмент, използван за подпомагане на раждането, когато спонтанното раждане е затруднено. Състои се от мека пластмасова чашка, свързана с вакуумна помпа, която се поставя върху главичката на бебето и създава вакуум, улесняващ раждането. Форцепсът представлява две метални пластини, които се поставят около главата на детето и с тяхна помощ то се измъква.
-
Защо се използват еднократни гащи по време на раждането?
-
Какво представлява вакуумната екстракция при раждане?
-
Къде ще се проведе лекцията за бременни?
-
Каква е продължителността на лекциите?

. Поясни, че в 90% от подобни случаи децата нямали проблеми. Ами другите десет? Каза да намерим добър педиатър и да му следим неврологичното развитие, но да не се шашкаме. Та след като видя това доктора, чест му прави, че отдели цял час докато не огледа всичко по няколко пъти и каза, че ако има нещо тревожно в разширените мозъчни стомахчета, би трябвало това да се отрази и на други места по тялото, защото тези проблеми вървят ръка за ръка . Не видя нищо нередно
.

наложило и се да върже люлката с един колан за крака си, че да люлее докато спи, защото и умалявали ръцете
Понтес и аз мисля че е по-добре да не се люлее бебчо,че като свикне...
Мойто легълце ще си е на колелца,със смъкната решетка и най-високо ниво на матрака,като го гледам ми се струва че ще ми е удобно
Не са задължителни,но мисля че си е удобство,ние с Shrew си ги купихме от Пакостника,може и на други места да ги има.Абе ,смях те се,подигравах те ни се,ама ще видите като не ви пуснат във ВИП-а без гащичките