Отговори
# 75
  • Варна
ох в петък съм на преглед дано да не е сериозно  Sad

днес брат ми и зълва ми имат рожден ден...ще ме разорят тея хора  Crazy
.....
ах, разглеждах албума на Октомври и видях кошарка като тази дето ще взимаме  Flutter
ето я: http://images10.snimka.bg/001119725-big.jpg
бъдещата леля каза че искала да ни направи подарък и другата седмица ще отидем да я поръчаме  newsm44

Последна редакция: вт, 10 окт 2006, 11:58 от Virginity

# 76
Привет,моми4ета smile3507
Как се спраеяте с беЗсънието?Мене по цели но6и ме мъ4и и няма zаспиване.Я се онеса,трябва да ставам да дежуря в тоалетната.Абе кофти тръпка.. Toilet
Днес мисля да zапо4на с пълно по4истване на апартамента,таман до ноември да съм готова ве4е.Като zа на4ало с това   clean
А между другото аz zапо4нах да поръ4вам ве4е декорации zа Коледа.Мисля края на ноември да си украся ве4е коледно,4е кой zнае декември дали 6е сколасам zа това.Много ме съмнява.. santa2 Close-mas:

# 77
  • Düsseldorf
Аз пък от 2 нощи за първи път от месеци не съм ставала изобщо и спя до сутринта... Имам чувството, че беба се е завъртяла напряко и вече не ми ляга на пикочния мехур, затова издържам толкова, инак ставах по 2-3 пъти...
За сметка на това пак се сецнах малко сутринта и ме наболява кръста, ама... то не може всичко да ни е наред явно...

# 78
ClanG списъка с твоите коментари Simple Smile

Virginity аз това легло го показвам от август месец бе.....ти при октомврийките ли го видя Simple Smile.......нали и моето е същото. Към това легло има специален  спален комплект с олекотена завивка.
Иначе за стелиризатора и аз си купих за микровълнова на Chicco.

Моя малчуган не знам как е застанал, но много ме мъчи, през цялото време имам чувството, че ми се ходи по малка нужда, много е изнервящо, а и си боли от време на време.
Всички нормални жени повръщат в началото на бременността, аз започнах да повръщам в шестия месец.....е, тогава повърнах 3-4 пъти, а сега поне 2 пъти в седмицата. Абе луда работа, събуждам се в 3-4 сутринта, за да драйфам  Rolling Eyes

# 79
Здравейте мамчета.Много бързо пишете и аз не смогвам да ви изчета. Да ви се похваля днес си направих отново изследване за кръвната захар.След като миналата седмица при изследванията ми даде висок резултат аз минах моментално на диета и днес за свое успокоение се изтърсих в поликлиниката за да си направя нови изследвания.Всичко е О.К. 5.3 при горна граница 6.2. Ще скачам от радост.Доста се изплаших миналата седмица,но сега вече съм спокойна. Нямам "гестационен диабет" или както се казва там.
Споделете моля ви какви колички сте решили да купувате. Аз кошара избрах,но с количката срещам затруднения.

# 80
Virginity, страхотна е кошарката:)
а дали знаеш с какви размери е и къде може да ходя да го видя на живо, че нашата стая хем е голяма, хем е трудна работа да поберем бебшкото легло ooooh!

# 81
Относно кошарите, нека споделя какво ме посъветва майка ми, пък вие се изкажете дали е права. (Тя има пресен опит с племенника). Според нея кошарата е добре да може да се долепи до спалнята поне за 1-я месец, когато няма да имам сили да ставам за всяко завиване или побутване на биберона. Ако е от типа на Вержи и се долепи до спалнята, не могат да се ползват чекмеджетата, а и от другата страна е плътна дъска. Освен това племенника ми много се удрял в дървенията - за това съм чувала че има някакви обиколници.

# 82
Вержи , аз на твое място днес ще го събудя в 3.30 да обсъдим пердетата, или епидуралните упойки! Така де като не ми се спи нощно време няма да скучая ,я!

XA XA XA  Joy  Joy  Joy xи xи xи .... hahaha Joy ХО ХООО...ох, ClanG, скъса ме от смях!

# 83
  • София
Много благодаря на всички за мненията. Явно ще сложа колелцата. Но не ми е много ясно - та нали като се каже бебе, веднага ти идва на ум люлка! Защо вече бебетата не се люлеят, след като поколения наред са спали в люлки newsm78
Утре ще се постарая и аз да снимам за да ви покажа придобивките. Току що взех и пердетата за спалнята и съм на косъм да се кача на някъв стол и да почна да ги закачам, но все още се въздържам... Rolling Eyes
Още нещо за креватчето - обиколниците трябва ли да ги слагам от началото или на някакъв по-късен етап? И също - чух за олекотена завивка, че купувате, мен продавачката ме убеди, че е по-добре само чаршафче и одеало - какво мислите?
Vessito, аз просто вече не спя Tired Пука ми, като не мога - не мога, по цяла нощ чета #Crazy.

Нов въпрос - задължително ли е да купувам помпа за кърма??

Ааа, обаче това с еднократните гащи е супер - колкото пъти се пусне бомбата, толкова пъти действа Simple Smile Тая тема определено заслужаваше единственото ми предложение за заглавие, ако го помните Simple Smile

Целувки на коремките!!

# 84
  • Варна
Virginity аз това легло го показвам от август месец бе.....ти при октомврийките ли го видя Simple Smile.......нали и моето е същото. Към това легло има специален  спален комплект с олекотена завивка.
да,вярно, че показва някакви снимки на същия модел, но тази е абсолютно същата като "нашата"  Mr. Green аз затова се зарадвах  Party а за спалния комплект във Вн все още се налага да се купуват отделно такива екстри #Cussing out

...а дали знаеш с какви размери е и къде може да ходя да го видя на живо

аз забравих ти от варна ли беше  newsm78... ще я купувам от "Слънце" /в Образцов Дом на 2 етаж/. 310лв е с размери 160/70 или 75 забравих  ooooh!

....Ако е от типа на Вержи и се долепи до спалнята, не могат да се ползват чекмеджетата, а и от другата страна е плътна дъска. Освен това племенника ми много се удрял в дървенията - за това съм чувала че има някакви обиколници.
мда аз затова няма да я прилепям плътно ами ще я оставя на една крачка от леглото. при нас така се получи че както беше голяма стаята( 5.10/ 2.80) сега се оказа че няма място за кошарата там където исках да я сложа и ще се наложи да я сложа от другата страна (не че ме разбрахте ама...) понеже спим на разтегаем диван, ъглов .... Rolling Eyes и със сигурност ще взема обиколник защото помня аз как се опитвах да си промуша главата през решетката на дърти години (около 3  Mr. Green) и се заклещвах.

Защо вече бебетата не се люлеят, след като поколения наред са спали в люлки newsm78
защото за разлика от нашит емайки и баби ние май нямаме такова търпение и нерви  Crazy
Току що взех и пердетата за спалнята и съм на косъм да се кача на някъв стол и да почна да ги закачам, но все още се въздържам... Rolling Eyes

и аз съм така но ще изчакам до събота след боядисването! аз моето го скрих в гардероба да не го гледам, действа да ти кажа   Wink
Нов въпрос - задължително ли е да купувам помпа за кърма??
ами до колкото разбрах трябва да се изцежда поне малко от гърдите за да омекнат и да може бебе да лапне повече и хубаво да засмуче да направи вакум демек  Laughing а на ръка изцеждането било доста трудно чувам.та за това ти е помпата - да не се мъчиш на ръка да се "доиш"  Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 10 окт 2006, 18:17 от Virginity

# 85
  • Варна
ега ти дългия пост дето излезе  Shocked ама нали да не правя FLOOD  Rolling Eyes

# 86
Момичета, аз пак за обезщетението да попитам, моят "отпуск по майчинство" като трябва да почне на 10 ноември, а дните преди него са болнични, как да ги включа в базата за изчисляване - в смисъл, трябва да броя от 10 ноември назад 6 месеца ли, или как? 6 месеца от май до октомври и 8 работни дни от ноември ли? Как всъщност се изчисляват тези 6 месеца назад?

# 87
  • сто акровата гора
Ох момичета, повръщааааааааааааааааааааам  ooooh!
Вирусно било, имало пак такъв вирус  #Cussing out Че как пък един не ме подмина брей  Tired
Миналата нощ беше ужасна, сега да видим тази как ще е, май се подобрява положението, но се подтискам  Sick
Стискайте палци да мине бързо и се пазете  Hug

# 88
Virginity аз купих леглото от София и спалния комплект е също екстра....олекотена завивка, обиколник, долен чаршаф, калъфка за завивката и калъфка за възглавничката, възглавничка и подложка за повиване. Абе на октомврийската мама легълцето е с такъв комплект, но да знаеш, че има хиляди пъти по красиви от нейния Simple Smile
Видях същото легло в Плевен за 365 лева, аз го купих от София за 285......е*ати разликата в цените  Shocked
Жалко, че си оставих легълцето в България, ще взема да звънна да ми го пратят, че искам да го натъкмя........ офф пък от друга страна ми се искаше да се порадвам още малко на простора в нас  Laughing

Sarra има и много евтини помпи, само не знам дали вършат работа. Разгледай в кърмаческия.

soseress като повръщаш си мисли, че и аз може би в този момент повръщам......ще ти олекне  Mr. Green Само, че при мен не е вирус, а поредният номер, който ми скрои бебока  Laughing

# 89
  • сто акровата гора
Благодаря за солидарността shrew ама по-добре да не увеличаваме тази групичка на драйфащите  hahaha Ще ми олеква като си мисля, че може би ти в момента НЕ повръщаш, може ли така  Joy

Общи условия

Активация на акаунт