90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема IX

• 31 271
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
В новия епизод на Сингъл лайф Колт е казал, че не е ходил на училище - Деби го е обучавала вкъщи (при американците май е разпространено, доколкото помня много известни личности са били на домашно обучение - примерно Райън Гослинг).
Сега в Редит му се подиграват, че Деби е била дамата му на бала (защото не е имало  други).

# 106
  • Sunshine state
Нормално е и е форма на обучение, да. Ама само мога да си представя тия двамата са по 24/7 заедно.. Еми не е нормално!

# 107
  • София
След като другата седмица свърши този сезон на 90-те дни, какво ли ще пуснат по ТЛС

# 108
Предполагам, че повторения - в момента пак дават от първа серия.
Сигурно скоро ще пуснат И заживяха ли щастливо?, който започва в САЩ от другата седмица.
Ето пак статията за сватбите, за който не е видял Simple Smile
https://90dnidosvatbata.wordpress.com/2021/04/06/%d1%81%d0%b2%d0 … 0%b0%d1%82%d0%b1/

Не съм се отказала от блога, просто напоследък нямаше интересни неща, за които да пиша.

# 109
  • Sunshine state
Гледах последния епизод Tell all 2.
Скрит текст:
Започнаха с Амира, Андрю си излезе от студиото и колкото и да се опитваха да го убедят да се върне, не пожела. Според мен го беше срам от себе си. Та, Амира разказа защо не се е качила на самолета до САЩ - Андрю й е опявал и я е натискал да рабоят за деца веднага след пристигането й в Америка, тя не се е съгласила с него, той се ядосал и й е крещял и наговорил сума ти глупости. Вярвам й, понеже изглеждаше много стресирана и й личеше. Отделно му е изпратила пръстена с разни подаръци за семейството му, а той дори не й е писал дали го е получил и се е регистрирал веднага в някакъв сайт за запознанства. Накрая Амира каза, че е срещнала правилния човек и че е влюбена - отново американец. 🤷🏼♀
След тях бяха Тарик, Хейзъл и Минти - Тарик обясни, че тяхната двойка се ръководела от различни правила, защото всички останали искаха са знаят каква е тая работа с тройката. Включиха и Минти, от което на Хейзъл хич не й стана приятно. Та, Минти каза, че с Тарик не са спирали да си общуват, въпреки настояването на Хейзъл Тарик да изтрие номера й. Били просто приятели.🙄 Хейзъл каза, че на молбата й Тарик да изтрие номера, той й е казал, че никога няма да го направо. Той отрече. Според мен не се изясниха много, но прехвърлиха на следващите.
После нищиха историята на Майк и Натали с въпросната негова приятелка и оставането му за през нощта в нейната къща. Включиха я и тя обясни, че в този момент е имало доста хора и че са били и съквартиранти преди, приятели от години.
Натали и тя са говорили и са се карали като и двете са си наговорили доста гадни неща. Попитаха приятелката на Майк защо мисли, че двамата не са един за друг с Натали и тя каза, че той е шегаджия, а тя е прекалено сериозна. Отделно изтъкна и културните различия и според мен беше право в целта с тия две неща. За мен там е нямало нищо, а Натали се държа като надменна к**ка и като приключи предаването, си тръгна сама набързо. Доста невъзпитано се държа. Всички останали двойки си казаха довиждане и се прегръщаха, а тя направо обърна гръб и замина към колата. Сърдитко Петко е малко нейното държание. Това е. 😁

Последна редакция: пн, 19 апр 2021, 04:46 от Pupitka

# 110
Дали ще го излъчат по българското тлс tell all?

# 111
Вероятно да - то си е като последен епизод на сезона, не е нещо отделно.

# 112
  • Sofia

Последна редакция: вт, 20 апр 2021, 20:29 от Doli

# 113
  • Sunshine state
Мале, станала е двойна Калани..

# 114
На мен тя винаги ми е изглеждала много едра, не виждам голяма разлика. Също и Тифани на Рон. Иначе и двете имат много приятни лица - хубавици са Simple Smile

Безвратия Ед и новата му приятелка Лиз - дават тяхната история в Сингъл лайф: бяха на сватба заедно и тя е хванала букета (снимката е много смешна - все едно кършат някакъв особено буен танц):

В началото всички зрители й съчувстваха, включително и участниците, които коментират в Пилоу толк, но сега се виждат коментари, че тя иска да се възползва финансово от него. Лиз е на 28 г., управител на ресторант, развеждана два пъти, има момиченце.

# 115
  • Sofia
Тифани с грим и филтри😁

...и без тях 🤔

Момиченцето им

# 116
Но на втората снимка е в процес на гримиране, замазала си е веждите с някаква основа за грим и изглежда странно. Ясно, че ги рисува, но чак пък толкова...

# 117
Изцяло на бащата прилича момиченцето.

# 118
Тифани се грима доста професионално. С това ли се занимава? На тези снимки има фотошоп, но и в предаването си личеше, че се спарвя доста добре. Стефани също.

# 119
Не помня какво работи Тифани, а сега не успях да намеря информация. Сигурно ще кажат в новия сезон на И заживяха ли щастливо?, защото в рекламата тя се оплакваше, че финансовата тежест на връзката й с Рон пада върху нея.

Общи условия

Активация на акаунт