90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема IX

• 31 272
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
Имам някакъв спомен, че още при представянето на Тифани я снимаха в някакъв салон и или беше гримьор или фризьор. По-скоро ми се струва ,че беше гримьор.

# 121
  • Sunshine state
Този Рон доста мързелив ми се стори като ги гледах, а сега ако тя го издържа и още не си е намерил работа, още по-зле.

# 122
  • Великобритания
аз не знам защо , но Калани ми е доста анти , определено не е заради размера , ама има нещо в нея , което много ме дразни

# 123
Според мен не е много нормално, че е привлечена от Асуело, който има акъл на първокласник, но не трябва да съдя хората - поне се обичат...

Нов тийзър на И заживяха ли щастливо? - не видях много нови кадри, най-интересното е как се карат Натали и майката на Майк (усещам че тази жена ще отнесе много негативизъм в социалните мрежи, и без това вече й се подиграват заради прическата):

# 124
  • София
На мен ми изглежда интересно И зажвяха ли щастливо. Дано го пуснат при нас скоро

# 125
# 126
Трейлър на нов спиноф - двойките ще готвят и ще отговарят на въпроси:

В групата във Фб за съжаление вече не могат да качват видеа, пускат ги в Дискорд в определени часове, което за мен е неудобно. Гледах премиерния епизод на И заживяха ли щастливо? в Ю туб с отвратително качество, дано скоро да гопуснат по нашата телевизия, че да го гледам нормално.

Има някои новини, но са базирани предимно на слухове и се чудя дали да ги слагам в блога... Следващите дни ще преценя...

# 127
# 128
Сега пуснах малко повторения - тъкмо дават фермата на Брандън и семейната приятелка Аспен - много смешно как я представи майка му - била много добра приятелка, която понякога се грижи за фермата. Това е сестра й! Joy

# 129
  • Sofia
Разхубавила се е Роуз

Варя

Последна редакция: сб, 24 апр 2021, 21:26 от Doli

# 130
# 131
Те поне са щастливи.
Според мен, Яра е прекалено добра за Джови, аз не бих го издържала. Непрекъснато мрънкане!

# 132
Сега гледам със закъснение (и с превъртане на рекламите) новия епизод на "90 дни". Мрънкането и жалването на Наталия ми идват в повече. Егати хленченето, над 10 серии...

# 133
# 134
Joy Колко си отиват с Ванеса!

Наталия няма как да не мрънка - младоженецът й избяга, не е обичайна ситуация. Повечето жени биха се махнали от там, тя защо седи...? Ако е сценарий, хубаво, но ако не е, си е направо с психически проблеми. Ако това е реално, те с Майк няма да издържат три години, за да получи тя гражданство - мъчи се напразно.

Общи условия

Активация на акаунт