90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема IX

• 31 273
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Наталка си мрънка още от ден първи, от пристигането си в САЩ. Как яде той, какво яде, защо е тясно, защо е студено, защо мирише гардеробът, защо пие алкохол, не спря да се оплаква. Аз няма как да изтърпя такова поведение. Не че Майкъл се държи нормално де...

И нещо на Калани отпреди няколко часа:

kalanifaagata: Less than 24 hours until the premiere of season 6! 🥳
Since my page will be getting lots of traction for the next few Sundays, I wanted to start something called Sāmoa Sunday. Every Sunday I’ll be sharing a Samoan artist, musician, influencer, organization or location that deserves extra recognition. If you’d like to be considered, please leave an emoji below. If you’re too shy, have your sister drop your @. 😉

# 136
Виждам поне 3-ма души от екипа покрай нея и си представям колко й е било самотно на Амира в Сърбия.

# 137
... и как "сама" е пътувала от центъра до летището и "сама" е трамбовала нощем по улиците на Белград сред размириците

# 138
Да, пълни измислици. Да не говорим, че тези протести не са били чак толкова страшни и продължителни, колкото ги изкараха.

# 139
  • Великобритания
то Наталия се видя още от летището как погледна цветята и направи физиономия .. ама и Майк е същия сурат , така че са си лика прилика
А Джови .. майко мила , той хлапе още , с още по детски акъл..  не знам Яра  колко голямо търпение и нерви има , той не се трае наистина.

# 140
  • Sunshine state
На мен от всички сезони взето заедно, Натали ми е най-неприятният участник като цяло. Негативизмът просто блика от нея, натоварва ме само като я гледам.

# 141
На мен май Колт ми е най-неприятен Joy П.п. И Ед - определено. Напоследък повече, отколкото в сезона с Роуз - колкото повече го дават, толкова по-противен ми изглежда.
Натали се държи много зле, но имам чувството, че и при Майк има нещо сбъркано. Все още ми е смешно, като се сетя какво каза съседката Тамара в последния епизод (когато беше на видео връзка) - "Първо си помислих, че може да е на ергенско парти (вечерта преди сватбата, когато изчезнал), но после се сетих, че няма как да е на такова, защото той няма приятели" Flushed

# 142
  • Sofia
Любовта променя Ед 😁

Девар и Мелани

Паола😳

# 143
  • София
По-скоро славата и парите променят. Тези хора вече се изживяват като селебритита, те са част от медийната машина и започват да се държат като такива. Нямат нищо общо с хората, които са били при първите снимки от сезона.

# 144
Брандън и Юлия изнесоха ли се най-накрая от тази ферма?

# 145
Още живеят във фермата.
Статия с клипове от шести сезон на И заживяха ли щастливо? : https://90dnidosvatbata.wordpress.com/2021/04/26/%d0%ba%d0%bb%d0 … %85%d0%b0-%d0%bb/

# 146
  • Sofia
А идната събота ще има ли епизод?

# 147
От новия сезон ли? Мисля, че да - още не са излъчили двата финални епизода с интервюта.

Колт и Ванеса в бутафорния замък:

Последна редакция: пн, 26 апр 2021, 13:42 от pppqqq

# 148
  • Sunshine state
Вчера гледах първия епизод на И заживяха ли щастливо?
Скрит текст:
Започнаха с Анджела и Майкъл - тя заминава за Лос Анджелис за да си направи операция на стомаха за отслабване. Майкъл си е все още в Нигерия, защото заради коронавируса визата ми се бави. Надява се на дете и не е съгласен с операцията на Анджела, но той нямал думата.
Либи и Андрей - той иска да започне свой бизнес и да купува и препродава къщи, но няма пари и поиска от свекър си 100 хил долара. Баща й на Либи каза, че първо иска Андрей да поработи при него и чак тогава може да му помогне, защото не му вярва, че е работлив. Много е нахален тоя Андрей..😆
Даваха Юлия и Брандън - отиваха на почивка в Лас Вегас и Юлия го увещаваше да останели да живеят там, но той й обясни, че нямат пари за голям град, понеже сменя работата в момента. Още живеят при родителите му.
Даваха Майк и Натали - ходиха в някакъв магазин да му избират пръстен, понеже нямал, а Натали се чувствала несигурна така като не носел брачна халка. От магазина купиха и някакви ароматни пръчици за подобряване на сексуалната енергия у тях. 😆
Даваха и Калани и Асуело - гледаха някаква къща да купуват, за да св отделно, понежв Асуело се дразнел от родителите й. Тя беше притеснена дали ще могат да си позволят ипотека, той обаче я уверяваше, че изкарвал достатъчно като шофьор на Убър. Сестра й ще живее с тях за месец, понеже сменя квартирата. Калани не знаеше как да каже на Асуело, понеже двамата /сестра й и той/ не се разбират особено.
Това бяха двойките от епизода. 👌🏻

# 149
В Лас Вегас не ми изглежда много хубаво, единственото интересно е улицата с казината. Като гледам къде живеят Колт и Деби, както и там, където беше Дейвид (на Лана), Ерик и Лариса - струва ми се доста безлично. Ако избирам само по пейзаж, Скуим ми харесва повече (но там пък има мечки - човек да не смее да си излезе в двора...).

Общи условия

Активация на акаунт