90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема IX

• 31 274
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
  • Sunshine state
Ами там си е пустиня. Вегас е туристически град. Имам много добри приятели, които живеят там и не са очаровани, но.. 🤷🏼♀
Секуим е градчето.

# 151
Пупитка а ти къде си?

# 152
  • Sunshine state
Нейпълс, Флорида. 👌🏻

# 153
  • Sofia
Нейпълс, Флорида. 👌🏻
Добре си си ти! Simple Smile С най-положителната енергия го казвам.

В Лас Вегас не ми изглежда много хубаво, единственото интересно е улицата с казината.
Там поне животът е сравнително евтин (на фона на други големи градове, като Ню Йорк и Лос Анджелис). Макар че съм чувала, че в Лас Вегас е доста трудно да си намериш работа, ако не си ориентиран към развлекателния бизнес.

# 154
Видях къде се намира, сигурно е хубаво там 👌

# 155
Интервю с Андрю - твърди, че Амира е излъгала за много неща: че той е предложил да отиде с нея в Сърбия, но тя е отказала; че въобще не са говорили сериозно за деца; че това, което тя спомена в интервюто в последния епизод - че двамата могат взаимно да си четат имейлите и че тя видяла през имейла негов нов профил в сайт за запознанства, е абсолютна лъжа, защото тя никога не е имала достъп до имейла му, нито той до нейния. Твърди и че й е пращал често пари за дрехи, за гримове, подаръци за родителите й, като телевизор и градинско оборудване, водил я е на много ваканции в САЩ и чужбина и е похарчил около 40 000 долара за две години.

# 156
  • Великобритания
не че съм фен на Амира , обаче изобщо не вярвам на Андрю

# 157
Вярно е, че й е пращал много пари - самата тя го каза в предаването.
Освен това, не й вярвам, че може да му влиза в имейла, изглежда ми абсурдно.

# 158
  • Sunshine state
Да, много ни е хубав градът. Точно на мексиканския залив е и плажовете са красиви. Simple Smile
И аз не вярвам особено на Андрю, ама и на нея не вярвам, та истината е някъде по средата.

# 159
ооо, ама то много екзотични картинки излизат на Naples, Florida Wink
Искам и аз там

@pppqqq, мерси за новата статия в блога

# 160
  • Sunshine state
Да, това е нашият прекрасен град - целогодишно е топло, много чисто и подредено, плажове с бял пясък... Не мърдам оттук. Smile

# 161
  • Швейцария
Така като гледах интервюто с Андрю, някакси му вярвам. Изстрелва отговорите много бързо и много подробно, без да се замисли и да си противоречи. Може и двамата да си имат някаква версия и всеки да си вярва. Сигурно истината е както винаги някъде по средата. Но той със сигурност би трябвало да може да докаже колко пари е дал и какво са си писали. Амира искала да си прави операции или нещо такова по тялото...вярвам го. И че се е обаждала първо на продукцията и сега се мисли за звезда също вярвам. Ако е вярно това, което той твърди, че много я е обичал, е тъпо така да се разделят. Защото и тя каза същото за него. Макар че аз не мога да си представя да обичaм някого и да не се кача на самолета, пък дори да е само да се изясним на живо.

Последна редакция: вт, 27 апр 2021, 06:52 от JennyBG

# 162
Новият приятел на Амира е латино (но от САЩ) - на пръв поглед е същият особняк, като Андрю. Тя си ги избира все такива, които да я мислят за недостижима красавица и да похарчат всичко, което имат за нея. Това е профилът му в Инстаграм: https://www.instagram.com/camelventuraofficial/?utm_source=ig_embed

А, за тези подаръци, които Амира спомена в последния епизод - била върнала пръстена, заедно с подаръци за цялото му семейство и той не благодарил. И за това по-скоро вярвам на Андрю - той твърди, че става дума за дребни сувенири от Сърбия, които изглеждали така, все едно ги е забравила в торбата, в която е бил увит пръстена. А и защо ги праща - с каква цел? Тук има цяла тема за нелепите подаръци и е вярно, че всеки има различни разбирания, но повечето хора не обичат да им подаряват боклуци.

Скрит текст:
Аз лично мразя познат да ми донесе сувенир отнякъде - до сега не се е случвало да е хубав - например, имам ужасен магнит с пикаещото момченце (от Брюксел), няколко пластмасови "полускъпоценни" камъни (от приятелка, която ги купила, докато била на екскурзия - защото имам колекция и обичам такива неща - вярно е, че обичам, но жената, която ми ги е избрала, изглежда не различава пластмаса от камък) и адски долнопробен неоново розов магнит, който уж е от Токио... Ако се замисля, ще се сетя за още такива - предпочитам да не ми ги носят, вниманието на тези хора не ме ласкае, по-скоро се дразня и се чудя наистина ли имат толкова лош вкус, или нарочно са ми купили грозен боклук.

# 163
Много ми е странно като някой вземе да жали за дадени пари и подаръци в миналото.Ами... имал си, дал си. В случая е и: искал си, дал си. Всичко е доброволно. Абсолютно нелепо е да си искаш обратно пари или подаръци, след като връзката ви е прекъснала или вече любовта е изстинала. По-спокоен ли ще те направи, ако някой си върне годежния пръстен, скъпата рокля или някакви подаръци за противоположния пол? Какво ще ги правиш? Ще ги продаваш? Ще ги подариш на друга? Или ще си ги пазиш в къщи да ги гледаш, да жалиш за миналото...    Трябва да се обръща нова страница и това е. Да се цикли за нещо старо, което няма как да се промени, а и да се върне... е абсолютно безмислено. Загубена енергия в глупости. Казваш "халал да са ѝ" и  да ти е обеца на ухото за следващия път.

P.S. Сега остава и Стефани да си иска обратно десетките часовници от Раян. Може би ще си направи изложба с тях

# 164
  • Sofia
Лиса и може би новият любим🤔

Общи условия

Активация на акаунт