90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема IX

• 31 275
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
Много ми е странно като някой вземе да жали за дадени пари и подаръци в миналото.Ами... имал си, дал си. В случая е и: искал си, дал си. Всичко е доброволно. Абсолютно нелепо е да си искаш обратно пари или подаръци, след като връзката ви е прекъснала или вече любовта е изстинала. По-спокоен ли ще те направи, ако някой си върне годежния пръстен, скъпата рокля или някакви подаръци за противоположния пол? Какво ще ги правиш? Ще ги продаваш? Ще ги подариш на друга? Или ще си ги пазиш в къщи да ги гледаш, да жалиш за миналото...    Трябва да се обръща нова страница и това е. Да се цикли за нещо старо, което няма как да се промени, а и да се върне... е абсолютно безмислено. Загубена енергия в глупости. Казваш "халал да са ѝ" и  да ти е обеца на ухото за следващия път.

P.S. Сега остава и Стефани да си иска обратно десетките часовници от Раян. Може би ще си направи изложба с тях

И аз съм на същото мнение!

# 166
Може да си го иска, въпросът е дали другият човек ще го върне. Андрю не може да накара Амира да му върне пръстена, но това, че си го е поискал е символично - означава, че разваля годежа. Едва ли щеше да иде специално до Франция, за да си го вземе.
А ако той е знаел, че тя не е сериозна към него, сигурно нямаше да й купува дрехи и да я води по екскурзии. Ако е искал само платена връзка, е могъл да си намери и по-евтина "приятелка".

Аз не бих върнала подаръци при връзка с лош край, но бих ги изхвърлила. Може би бих постнала нещо за това в социалните мрежи, ако краят наистина е бил лош (снимка на пълния контейнер за боклук или нещо от този род) Wink

П.п. В България има разпространена практика при известните личности (спомних си от разни жълти сайтове) - "подарява" се кола, ама си остава на името на подаряващия и щом връзката пропадне, той си я взима.

# 167
П.п. В България има разпространена практика при известните личности (спомних си от разни жълти сайтове) - "подарява" се кола, ама си остава на името на подаряващия и щом връзката пропадне, той си я взима.

Е това... е много често срещано. Особено при мутрите, футболистите и съответно манекенките и чалга певиците. Връзката се разваля, връщаш ми подарената кола обратно. И се прави най-вече за назидание и да му е гадно на човека, с когото си скъсал, а не защото върнатата кола или друга вещ ще ти донесе великата финансова изгода, ако ги продадеш обратно. Щом можеш да си позволиш да купиш кола на някоя за рождения ѝ ден, значи можеш да си позволиш и втора, и трета...

# 168
А имах една позната, която си мислеше, че притежава магазин, защото въпросният магазин (на приятеля й) е кръстен на нейното малко име и той й е казал, че е неин.
Проблемът при подаръците, е че има хора, които гледат да се позавъртят около някого, докато смятат, че ще им дава скъпи неща, а после го зарязват. Ако пък те (в случая Амира) твърдят, че всичко е било любов, защо не се откажат от материалните неща?

# 169
Специално за американците съм гледала даже, че се и съдят за такива неща, и то за някакви смешни суми. Гледала съм го едно време по телевизията, по която даваха Прелюбодейци.

# 170
  • Sofia
Джулиана и Майкъл

Малкият е все по памперс 🤔😁

# 171
  • София
Явно някои хора не знаят какво означава подарък, подареното е собственост на друг вече, няма какво да си иска обратно. А това с колите не е подарък, а нещо като рент-а-кар. Има ли секс, ще караш колата, ако не, си я взимам. Срещу тези екскурзии и той е получавал разни неща, които иначе явно няма как да му се случат и се налага да си търси момиче през океана.

Голям мухльо трябва да си да си искаш подаръците.

# 172
  • Sunshine state
Андрю е един мухльо за мен и това реване колко бил похарчил и тн. за мен не е коректно, колкото и Амира да е сбъркала. За мен тя се отърва.

Последна редакция: вт, 27 апр 2021, 13:48 от Pupitka

# 173
Ти нали писа преди, че в САЩ връщането на годежния пръстен е задължително? Когато обсъждахме Майк и Натали.

Ето една тяхна снимка - интересна поза:

Ребека и Зиед в новата кола - изглеждат ми щастливи заедно:

# 174
  • Sunshine state
Да, но никой нормален не тръби колко пари за какво и какви ваканции е похарчил. На мен лично Андрю и майка му ми се виждат скръндзи и сега ги е яд, но ако всеки мъж тръгне да смята колко пари е похарчил, докато е бил във връзка.. Аз лично не вярвам, че е дал 40,000$. За мен това не е мъжко просто.

# 175
Този цвят на косата подмладява Ребека.
На Майкъл и Наталия снимката е хубава, не изглеждат кисели.

# 176
Е, да - и двамата са неприятни. Майката изрази себе си под снимките на Амира, а и някои от коментарите й през сезона бяха странни. Не бих оставила дете в нейната детска градина.
Може би той казва колко пари е похарчил и заради това, че е гледал Сизър и Дейвид, всеки от които обясняваше в предаването колко е похарчил.
Аз не смятам и че е нормално Амира да поиска градинско оборудване и телевизор за майка си - това е абсурдно. Едва ли Андрю сам е предложил да ги купи.

# 177
  • Sunshine state
Смятам, че Амира прекалява с драмите и преигра на последния епизод с тия сълзи и треперене, но пък и тия публични хули по нея от страна на майката и Андрю също не са приятни. Било, каквото било.

# 178
  • София
Чудно ми е дали Майкъл и Джулиана ще имат деца...

Все пак имат стабилен и хармоничен брак, но пък мина доста време и нищо не се чува по темата.

# 179
  • Sofia
Джулиана е доста млада, може би тепърва иска да се развива още в модната сфера. Една бременност и последвало раждане ще я "извадят от играта" за доста време. Той пък си има деца и едва ли напира за още такива.

Общи условия

Активация на акаунт