90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема IX

• 31 496
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
anny_dr02: my new toy I'm so happy because I was able to accomplish this but,,, thanks God 🙏always remember to keep you feet in the ground and to pray for the good and bad times 🙏

# 196
Браво Simple Smile С Робърт сигурно са се замогнали, благодарение на ангажиментите си в предаването, плюс профили в камео и подобни изяви.

# 197
То пък, ако това им е доводът да имат следващо дете, много зле. До кога ще са известни? До кога ще получават пари от предавания? То тези деца да не се гледат до 5 години и после започват да се издържат сами?

# 198
Ромска му работа Grinning

# 199
Още малко новини:
Бейбигърл Лиса Хам твърди, че се е омъжила наскоро. Новият й съпруг ми прилича на Паулу Коелю Joy
Коментатори в Ю туб твърдят, че сега тя е двуженка, защото не се е развела с Усман, но първо - не се знае дали тя не лъже и второ - не е сигурно, че сватбата с Усман беше истинска - официалното лице, което сключи бракосъчетанието го нарече "Соджабой Усман", а не с истинското му име и фамилия - може да е било представление само за пред камерите.

Има слух за Варя Малина, че все още е с Джефри и двамата очакват дете. Варя си е продала апартамента в Москва, за да може да пътува до САЩ, освен това е претърпяла някакви операции (не разкрасителни).

Джордж представя новото си семейство:

За мен новата му приятелка външно е много подобна на Анфиса, само че лицето й е по-ъгловато, докато това на Анфиса е овално.

# 200
Джордж е доста променен.

# 201
  • sofia
Лиса ми е абсолютно най-противна , но и бая съм се смяла с тяхната история😂бейбигърл🤮А сега тепърва и Асуело ще наблюдаваме...УжасТ

# 202
Така е - изключително неприятна жена! Анджела може да е всякаква, обаче с Майкъл някак си пасват (по необясними за мен причини), докато тази се държеше с Усман като с куче и после се чуди защо не им се получи.

Измамникът Рики и новата му приятелка (и тя е колумбийка, като Мелиса и Химена, които даваха в предаването):

Моли Хопкинс с нова перука:

# 203
Не съм гледал сезона, в който участва Ед (този без врат дето е), ако някой засече, че го повтарят, нека каже, плс. Дори не знам как се казва този сезон. А и в програмата като пише "90 дни до сватбата", иди, че разбери кой сезон на коя разновидност е. А в събота и неделя повтарят на килограм, не мога да им хвана връзката.

# 204
Сезонът с Ед и Роуз беше повтарян веднъж, не знам дали скоро пак ще стигнат до него. Това е четвърти сезон на "90 дни: преди 90-те дни".

Сега Ед участва в Сингъл лайф и си намери млада приятелка - Лиз (споменавала съм ги в темата), обаче неговата дъщеря Тифани я нагруби - каза, че Лиз искала да се възползва от баща й и не била по-различна от Роуз. Освен това Тифани каза пред камерата, че Лиз изглеждала много по-повяхнала от нея, въпреки че е само на 28 години (а Тифани е на 31).
Не знам от какъв зор й беше да го казва това - все едно ревнува уродливия си баща...

# 205
Ама защо измамникът Рики нали уж той беше измамен от една която не дойде на срещата?

# 206
Не е така - Мелиса дойде, след като той я чака два-три часа (абсурдна ситуация), но не се харесаха. Тогава той се обади на Химена, с която е поддържал връзка паралелно, прекараха няколко дни заедно и той дори й предложи брак с пръстена, който беше приготвил за Мелиса. Освен това се разкри, че по това време Рики не е бил разведен и не е бил скаран с жена си, а просто е искал да рекламира бизнеса си чрез предаването.
След това той развали годежа с Химена под предлог, че дъщеря му не я харесва и временно уж се сдобри с жена си (с която не са били скарани към онзи момент), но по-късно в крайна сметка се разведе с нея.

# 207
  • София
Гласът, който дублира Натали е отвратителен. Направо ми се иска да изключат телевизора.
😔😔😔

# 208
Стана ясно каква е била операцията на Натали - липосукция. Тя самата казва, че искала да е по-слаба, но да не изгуби нищо от извивките си (особено се гордее с размера на гръдната обиколка), което няма как да стане, ако отслабне по естествен път.

Ана и Мурсел с щанд на средновековен панаир:

# 209
  • София
Тя ми изглежда доста пълна тук

Общи условия

Активация на акаунт