90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема IX

• 31 497
  • 739
  •   2
Отговори
# 210
Тази снимка е съвсем актуална, възможно е да е напълняла. Тя и в предаването беше значително по-едра от Мурсел.

# 211
  • Sofia
Мат,Алла,нейният син и дъщеричката която става на 1год.

# 212
Гласът, който дублира Натали е отвратителен. Направо ми се иска да изключат телевизора.
😔😔😔

Да, аз сега го гледам със закъснение. Ами същият глас дублира половината женски роли. И на някои си говори нормално, на други е с по-тънък глас от реалния, на трети е с по-дебел... актрисата се опитва да прави различни тембър и интонация за всяка.  А пък мъжът е един единствен за всички роли. При ТЛС е така. Познавам хора, които записват дублажи в студио "Доли" (в "Левски Г", в една и съща сграда с ТВ 7/8)... и там озвучават TLC, Discovery, ID Extra;  За ТЛС винаги са две жени и един мъж дублажисти, а за Дискавъри и ID  са двама мъже и една жена.  Така се пестят пари, да не се плащат на много хора, хаха. А че е неприятно за слушане... никой от тях не се интересува!

# 213
  • София
Едва сега гледах срещата на двойките в студиото. Леле, голяма драма е било с Натали и Майк! Натали много ме дразни с тази поза на нацупено момиченце, а не се вижда, че е жена. Майката на Майкъл и тя е малко като Натали, но не се цупи със същите стойки и чупки.
Яра и Джови приятно ме изненадаха, особено Яра. Мислех, че е само една кифла, а тя дори се оказа много кротка и отговорна.
Юлия е кокетка, но покрай тази харпия свекърва й не знам как издържа. Тези там ще я побъркат, надявам се да й е здрава и невъзмутима руската жилка.
Ребека си е лелка на 50, колкото ще да си слага филъри в лицето. Изглежда дебела и подпухнала с това опънато лице, а в същото време кожата под брадичката разваля ефекта. И тя като Стефани - ами, стари са си, цял живот ще ги е страх с тези млади мъже, ще ги ревнуват до безкрай.

# 214
  • Sunshine state
Натали си е правила липосукция? Ох.. 🙄🤣
Не знам колко е дразнвщ гласът на дубльорката й, но нейният говор ме побърква, та не си мислете, че е по-добре. Като стисне тия зъби и с тоя тежък диалект.. 😆

# 215
  • Швейцария
Аз се напъвах да открия разлика в килограмите на Ребека. Уж два размера по-малки дрехи носела. Ами не мога, изглежда ми дебела, както си е била винаги. Иначе те със Зиед са ми симпатични и двамата.
Ана на Мурсел доста е напълняла май. И те са ми симпатични. Явно наистина се обичат, добре, че им се е получило.

# 216
  • София
На Ребека не й личат много корекциите. Знае, че Зиед иска по-млада и секси жена и се мъчи, но не й се получава напълно.
Яра и мен изненада. Мислех, че е много плитка, но тя изглежда най-уравновесен и силна от трите източно-европейки.
Андрю е мега гнусен с тази коса, но аз не харесвам мъже с дълги коси и може би заради това.
Не знаех, че Юлия е била танцьорка. Може би нейният Дечко затова е хлътнал - с тази майка жива жена едва ли е виждал, пък по-разкрепостена съвсем

# 217
Юлия е била танцьорка в клуб - същата работа, която е работила Деби навремето - водещата ги накара да потанцуват в различни епизоди на Bares all и стигна до заключението, че въпреки голямата разлика в годините, танцуват подобно Joy
Ако Деби се беше поддържала, вместо да се занимава само с Колт и котките, сега щеше да изглежда почти като Стефани (тя е с десетина години по-голяма).

На мен също не ми харесаха корекциите в лицето на Ребека. Иначе - може преди отслабването да е имала корем, а сега да няма. При нея дори да е свалила 10 кг няма да си проличи много осезаемо.
Вчера забравих да пиша за това - около Ребека се завихря скандал: бившата жена на нейния син твърди, че Ребека е имала връзка с Майка (мъжа на дъщеря й), малко преди Зиед да пристигне в САЩ. Flushed
Изглежда ми като злобна клюка, но кой знае дали не е вярно...

# 218
  • Sofia
Коя е бившата жена на сина на Ребека? Онази, която даваха в един от епизодите на предаването ли?

# 219
Не са я давали - жената пише в Инстаграм.

# 220
  • София
А Амира пък си пуснала стори, как понеже много хора я питали, си споделя данните за пощенска кутия - адрес, имена, всичко. Така хората могат да ѝ изпращат пари и подаръци. Не знам как може да има хора, които така да пращат пари на непознати и защо?!

# 221
Аз разбирам защо Роуз приемаше подаръците, които й пращаха, но при Амира ми изглежда нелепо.

# 222
  • София
А аз се чудя на такива като Амира, които го удрят на просия. Алчността е по-силна от сигурността явно. Не се ли страхува от откачени фенове?

# 223
  • София
А аз се чудя на такива като Амира, които го удрят на просия. Алчността е по-силна от сигурността явно. Не се ли страхува от откачени фенове?
По принцип човек може да си наеме пощенска кутия. Предполагам, че така е направила. Иначе изрично е написала да си пишат и инстаграм акаунта, за да може да им благодари после. Амааа според мен като нищо така ще си търси следващия.

# 224
Тя е намерила един - латино, Камил май се казваше. Някъде из темата бях сложила инстаграма му. Но ако се появи някой по-щедър, може да го смени. Wink

Общи условия

Активация на акаунт