90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема IX

• 31 460
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Трейлър на Дарси и Стейси - не можах да го намеря в Ю туб сега, затова слагам линк към Фб: https://www.facebook.com/TLC/videos/812426546062192/

Пак драми с Георги, все повече се убеждавам, че Дарси въобще не иска да се жени, а създава тези драми, защото й харесва да живее в сапунена опера.
И с тези козметични процедури и разговори за раждане на 47 години, ми напомнят за Анджела...

# 616
  • Sofia
От кого иска да ражда, от Гошко ли?

# 617
Не, Флориан иска Стейси да му роди дете и отидоха на доктор - почти идентична сцена на тази с последното яйце на Анджела.

# 618
  • Sunshine state
Ами това показва само глупоста на Флориан, същата като на Майкъл - да вярват, че жени в менопаузата ще им родят деца. Sweat Smile

# 619
Аз пак ще кажа като човек с опит яйчников резерв се изследва само с изследване на хормони в определен ден от цикъла така с просто око нищо не може да се види ...
За Наталия и Майк ..честно казано това бъркане на майки където не им е работата ми идва малко в повече ..връзката трябва да е малко по лична каквито и ще да са и двамата проблемите да си ги решават те !!

# 620
  • Sunshine state
Аз не съм убедена, че Анджела има цикъл, че да бъде проследено нещо.

# 621
Колко да е лична връзката, щом я дават по телевизора?

# 622
Гледах въпросното промо за Дарси и Стейси. Гошко се разгневи и май с право. Каза, че той изцяло се самоиздържа, "живея без дом, нямам баща, който да ми плаща всичко" (намеква за близначките), а в същото време каза, че Флориан е готован и чака жена му да му плаща всички сметки като излязат навън. И е прав... Какъв е тоя "мъж", дето чака на жена му да плаща всичко и да го издържа...

# 623
Естествено, че е прав. И какви са тези глупости, които тя му крещи - това, че обичал да спи с нея, не било истинска любов ?! Тя да не е на 15, какво очаква от една връзка? Гошо се държи много добре. Дарси май е чела прекалено много вампирски романи и има странни очаквания (за "истинската" любов).

П.п. Нова снимка на Анджела (определено не ми харесва как изглежда; аз не бих дала и 5 долара за този резултат; и защо е с клинче, след като по крака й се вижда някаква нагъната кожа...):

Последна редакция: вт, 08 юни 2021, 10:50 от pppqqq

# 624
Уф, Анджела сякаш е останала без мускули, яко фитнес и трябва.

# 625
И защо не е отслабнала равномерно, ами има такъв шкембак? Simple Smile Или е кожа това? Както и да е, просто не знам как може да му хрумне на човек да се облече така.. а май изглежда като да са в някакво заведение... Close

# 626
  • Sofia
Анджела и преди имаше най-много мастни натрупвания в горната част на тялото – корем, гърди и ръце; краката ѝ винаги са били относително слаби. Явно такава ѝ е структурата (май "мъжки тип напълняване" му викаха).

# 627
Точно така е - фигурата на Анжела и от дебелия й период беше малко като на Гру от Аз, проклетникът.

# 628
Язък за похарчените хиляди долари на Анджела. Дано поне здравословно да има някакъв положителен ефект. Като се загледаш в снимката ръцете ѝ изглеждат по-пълни от краката.

# 629
  • София
Ужасна е така Анджела и не знам дали ще успее да се стегне и да придобие по-приличен вид

Общи условия

Активация на акаунт