90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема IX

• 31 461
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Преди изглеждаше на 50 години, сега на 70:

# 631
  • София
Ужасно е. В определена възраст такова отслабване е съсипващо

# 632
  • София
Нищо де, ще й направят лифтинг на лицето и ще я оправят. Само трябва да заработи в шоуто. Не вярвам да я направят промоутърка на козметични услуги.

# 633
Е така е след една определена възраст, или дупето или лицето.

# 634
  • Sofia
Подаръкът на Яра за рд

# 635
  • Sunshine state
Пък после вика на Джоуви да не ходел в командировка. 🤣

# 636
  • sofia
Здравейте, нямам търпение за Дарси и Стейси Simple Smile Този Джеси само като го видя...... и полудявам,не го понасям повече и от Асуело хаахаха- моя любимец Simple Smile
Анджела се самопрецака жестоко с този външен вид, дано започне интензивни тренировки ...

# 637
  • Швейцария
Кога ще дават Дарси и Стейси? Аз май нещо съм пропуснала рекламите.

# 638
  • София
Дарси и Стейси не са ми много интересни, защото все има някакви изкуствено създадени от тях драми. Иначе  с удоволствие бих гледала Single life, но едва ли нашата телевизия ще го купи

# 639
Сингъл лайф не е излъчван по нито една телевизия, той е само в нета. Но ако от Дискавъри плюс променят политиката си, може и да го пуснат за гледане в някакъв момент.

# 640
  • Варна
Страхотна е Яра, винаги с интерес гледам тяхната история. Изглежда ми толкова спокойна и балансирана. И колата много й подхожда Simple Smile

# 641
Менюто на Триш (майката на Майкъл) за Деня на благодарността - американците коментират в Редит, че не е особено впечатляващо. Напълно съм съгласна с тях - на всички големи и семейни празници вкъщи имаме повече и по-хубави неща за ядене; коледната пуйка също изглежда много по-добре. Ако ме поканят на голям празник и видя това, ще съм изключително разочарована (затова и не приемам такива покани - просто за всеки случай Wink  ):

Триш е могла да се досети, че като я дават по телевизията е нужно повече старание.

# 642
  • София
За мен по-скоро ми се вижда неуважително към Наталия отново. За нея е предвидила пюре и салата, би трябвало да сервира и вегетарианско основно ястие.
Иначе количеството е ок за семейна вечеря, супа, салата, пуйка с пюре и сос, сигурно и десерт. У нас хората задължително редят и чинии с мезета.

Гледах сега снимка на Моли, тя е със същата структура като Анджела, слаби крака, а нагоре едра.

# 643
И американците редят още ястия - съдя по коментарите им. Това, че са 4-ма души не означава нищо. На някои празници сме били и само 3-ма, но ако беше сервирано само това - две салати, зле изглеждаща пуйка без гарнитура и още едно-две неща, бих го приела като мизерия и пълна липса на старание.
Някои хора предполагат, че това е фалшив Ден на благодарността, сниман за предаването.
Натали сготви борш - сигурно е яла основно него.

Моли май също си е правила липосукция на стомаха.

# 644
Яра в началото много ме дразнеше с коментарите за апартамента на Джоуви, но след време и на мен ми стана симпатична. Евала за тялото и то след раждане. Тренира ли тя, че не съм засичала в предаването?

Общи условия

Активация на акаунт