90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема IX

• 31 457
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Яра в началото много ме дразнеше с коментарите за апартамента на Джоуви, но след време и на мен ми стана симпатична. Евала за тялото и то след раждане. Тренира ли тя, че не съм засичала в предаването?
Гладува. Закусва и после обядовечеря около 14, не се храни след 16ч., за да си върне формата от преди раждането.

# 646
И Моли е отслабнала доста.

# 647
Емили (от двойката Емили и Саша) очаква второ дете от съпруга си Simple Smile

# 648
А, за него 4-то.

# 649
Да Simple Smile
Междувременно Давидчо расте:

# 650
И пише, че се местят в Русия. Странно, той много искаше да отиде в Америка, да има повече възможности...

# 651
# 652
  • sofia
Знаете ли какво се сетих и стoя сама ,и се смея. Помните ли ,как Дарси блокира ескалотора на летището в Амстердам . Simple Smile Токчето й сe заклещи . После се сещам и за преобличането два часа на летището в Лондон... е, как да не я харесваш тази жена хахаах Simple Smile Simple Smile Яра горката ,как седи със седмици сама -много гадно.  Андрей ми харесва на външен вид много ,но дават ли ги превъртам напред,много са ми скучни.

# 653
# 654
Дарси е забавна, но е неискрена - всичко това с мъжете (според мен) е лъжа, за да я дават непрекъснато по телевизията - тя друго не работи. Надявам се поне и те да печелят нещо. Всъщност, сигурно е така - Том се похвали колко много му плащали от 90 дни (той май е единственият доволен, другите участници обикновено все се оплакват, че хонорарите били малки).

# 655
  • Швейцария
Много ми харесва Роуз на тези снимки. Радвам се, че сега води приличен живот.
Яра също я харесвам. Кофти е Джоуви постоянно да отсъства.
Дарси и Стейси ми изглеждат жалки в опитите си да изглеждат секси.

# 656
# 657
  • Sofia
Стара снимка ли е или са се събрали най-после?

# 658
  • София
Андрей и Либи са много сладки, а детенцето е бонбон. Надявам се скандалите и поведението на Андрей да е само заради предаването. Иначе ще е много жалко

# 659
Стара е снимката на Анджи и Майкъл. Когато тя беше в Нигерия, той настоя да си купят еднакви дрехи, защото двойките там така ходят.

Общи условия

Активация на акаунт