90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема IX

• 31 265
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
Сега проверих - получил е виза през март - https://screenrant.com/90-day-fiance-omar-avery-visa-usa-celebration/
Явно ще се местят, въпреки че тя до скоро разправяше, че харесва Дубай повече от Щатите.

# 61
  • Sofia
От кой и за кой е подарък колата?

Колумбийката Дженифър,бившата на Тим

# 62
Намерих ги видеата с колата: https://www.instagram.com/p/CNo7wq5s4Lk/

Двамата се шегуват, но изглежда Ребека я е купила на Зиед.

# 63
От вчера:

Цитат
От кой и за кой е подарък колата?

@Doli, не е ли "от кого за кого"? Wink "Кой" е само когато е подлог  Wink Не, че е важно де...

# 64
  • Sofia
Да,прав си👍🙄🤨😁

# 65
Хаха, не ми обръщай внимание .
Ето нова снимка от Етиопия:

# 66
Бени и Ари в Етиопия ли живеят? И от какво се издържат?

# 67
Мисля, че са си както преди. Даваха ги в един епизод на Bares all, но беше отдавна. Тя пак се караше с него, че много излизал през нощта - според нея не само по работа, ами и просто за да бъде с приятелите си, докато тя гледа детето (освен това не харесва местата, където той ходи). Той каза, че е такъв, какъвто е и не може да се променя заради нея. Предполагам, че просто е приела родителите й да й дават повече пари.

П.п. Повечето коментатори на предаването (в Ю тюб) твърдят, че тези снимки са от екзотични дестинации и тримата непрекъснато пътуват. Има смисъл, защото имаше снимки от плаж с палми, а Етиопия няма море.

Последна редакция: чт, 15 апр 2021, 09:43 от pppqqq

# 68
  • Sofia
Живеят и в доста просторен дом.
Сигурно нейните родители ги подпомагат🤔

# 69
Омар (на Ейвъри) за първи път в Ню Йорк (децата са негови племенници):

# 70
  • Sofia

Тези ожениха ли се?

Това ли е бившата на Тим и дъщерята?

# 71
Не, няма информация Джефри и Варя даса сеженили и не се знае със сигурност дали поддържат връзка. Имаха някои общи снимки след техния сезон,така че е възможно.

За Тим - да, това е бившата му Вероника и дъщеря й; Вероника сега има нов мъж (не са женени).

Допълвам - видяхте ли какво стана - след финала на Дарси и Стейси от 19 часа, пуснаха новия епизод на 90 дни - ревящата Натали (и един ден до сватбата й с Майк), после се усетиха, че това е епизодът, който трябваше да пуснат от 21 часа и пуснаха първи епизод от осми сезон (без преход) - за първи път ми се случва да видя такава грешка....

Последна редакция: сб, 17 апр 2021, 19:08 от pppqqq

# 72
  • Sofia
Много отслабналата Анджела с внуците

Умореният татко Джоуви😁

Емили и Саша

Одъртял е Том

# 73
Както казаха родителите на Сумит - с какъвто се събереш, такъв ставаш (пиша го във връзка с Том).
Wink

# 74
видяхте ли какво стана - след финала на Дарси и Стейси от 19 часа, пуснаха новия епизод на 90 дни - ревящата Натали (и един ден до сватбата й с Майк), после се усетиха, че това е епизодът, който трябваше да пуснат от 21 часа и пуснаха първи епизод от осми сезон (без преход) - за първи път ми се случва да видя такава грешка....

Нищо не разбрах, моля те, напиши точно в кой ден (или дата) е станало това нещо. Имам връщане назад и мога да си го пусна.  Писала си в събота към 10.58 ч, значи очевидно не става въпрос за събота

Общи условия

Активация на акаунт