90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема IX

• 31 268
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Харесаха ми сватбите! 😊
Майкъл се държи ужасно, не може и вълкът сит и агнето цяло ( ако предположим, че не е сценарий. 🙄)

# 76
Днес от 19 и нещо. След края на Дарси и Стейси за малко пуснаха новия епизод на 90 дни, после се размислиха и пуснаха първи епизод от осми сезон.

# 77
Пак не става ясно. В предния ти коментар ти написа (копирам): "след финала на Дарси и Стейси от 19 часа". Аз искам да гледам финала на Дарси и Стейси, още миналата седмица питах на няколко пъти кога се излъчват последните серии от сезона. Сега хем пишеш, че е бил от 19.00, хем казваш, че нов епизод на 90 дни е бил от 19.00? Искам да гледам финала Д и С, както и новия епизод на 90 дни.  Напиши часовете, в които са излъчвани, плс. Сега се прибирам, ще върна назад и ще гледам

# 78
  • София
Хванах последните пет минути преди малко. Майкъл се държи гадно, тормозеше психически с поведението си. Заслужава тя да му го върне тъпкано.

# 79
  • София
За Дарси и Стейси, не знам, днес попаднах на някакви вече излъчвани епизоди. Иначе новият епизод на 90 дни беше, както обикновено от 21.00 до 23.00 ч.

# 80
ОК, мерси... пускам. А Д&С уж беше всяка събота от 23.00 и след 6 излъчени епизода спряха тази практика и се излъчва в друг часови пояс, без да вървят анонси кога...

Последна редакция: нд, 18 апр 2021, 00:59 от diziler

# 81
  • Sofia
Може би вече работи🤔

Ашли с децата

# 82
Това Джоуви ли е на последната снимка? Колко чаши е наредил само... Дори да са в компания пак не са малко посред бял ден.

# 83
  • София
Това Джоуви ли е на последната снимка? Колко чаши е наредил само... Дори да са в компания пак не са малко посред бял ден.
Вероятно е дегустация някаква това, но са доста пълни чашките де. 🤣

# 84
И пак не виждам кое не е ясно - епизодът (финалът на Дарси и Стейси) започна в 18 и завърши в 19 часа Simple Smile Георги предложи брак на Дарси - това е последният епизод от сезона.

# 85
  • София
Сватбите бяха хубави. Тари и Хейзел, въпреки че не ги харесвам, имаха много красива сватба. Тя, самата беше много хубава.
Ребека щеше да пръсне роклята, но я разбирам. Не е лесно да се купи рокля онлайн. Харесвам Зиед, но някак не си личат емоциите. Може би е такъв човек.
Брендън и Юлия са като две 16-годишни деца. Пасват си на визия и акъл.
Съжалих Наталия. Но ако не е сценарий, тя отдавна трябваше да си е тръгнала. Унизи се максимално за тази зелена карта. А Майкъл малко ми прилича на Колт

# 86
И пак не виждам кое не е ясно - епизодът (финалът на Дарси и Стейси) започна в 18 и завърши в 19 часа Simple Smile Георги предложи брак на Дарси - това е последният епизод от сезона.

Сега вече казваш, че е от 18.00ч, но вчера ясно написа "след финала на Дарси и Стейси от 19 часа" (копи-пействам). Това обърка цялата работа. Сега разбираш ли вече как една запетайка обръща смисъла. Когато човек каже "не, мога", но изписва "не мога", на практика казва обратното. При теб ако запетаята беше преди "19 часа", а не след "19 часа", тогава щеше да стане ясно, че новият епизод на 90 дни е от 19 ч., а не финалът на Дарси и Спейси.

видяхте ли какво стана - след финала на Дарси и Стейси от 19 часа, пуснаха новия епизод на 90 дни - ревящата Натали (и един ден до сватбата й с Майк), после се усетиха, че това е епизодът, който трябваше да пуснат от 21 часа и пуснаха първи епизод от осми сезон (без преход) - за първи път ми се случва да видя такава грешка....

Окей, разбрах, не е нужно да го обсъждаме повече. Върнах си назад с дистанционното и видях гафа на ТЛС... То не им е за първи път. А финалът на Дарси и Стейси беше нужно да го дадат в същия часови пояс, в който излъчват предаването от 23.00 в събота, но промениха този час, без да предупредят. Аз миналата година не съм гледал поредицата и това за мен сега си е премиерно, както и да е. Повръща ми се като гледам на Флориан вечно неразбралата физиономия, вечно се прави на луд, задават му конкретни и ясни въпроси, той се прави, че не разбира, оправдава се с езика. Абе.... де тояга де...

# 87
Финалът на епизода (който също е финален за сезона, но в случая имах предвид просто края на конкретен епизод) беше от 19 часа. Естествено, имало е и реклами между него и следващото предаване, но не съм засичала минути.

# 88
ОК. А това, дето дадоха снощи... като нов епизод от 90 дни си мислех, че ще е последен преди срещата в студиото. Но от анонса за следващия епизод стана ясно, че ще дават Амира и Андрю. Явно ще гледаме голямото пътешествие та Амира от Сърбия до САЩ.

# 89
Скрит текст:
Не, Амира се отказа да ходи в САЩ.

Общи условия

Активация на акаунт