90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема IX

• 31 506
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
Коя е бившата жена на сина на Ребека? Онази, която даваха в един от епизодите на предаването ли?

Този, дето в някои от сериите го наричат "Майка", а в други "Мика"? Или това беше зетят... Grinning

Тричасов лайв отпреди няколко часа... на Тарък и Хейзъл по случай 2 годишнината откакто са заедно
https://www.instagram.com/p/COW29hYH5S5/

# 226
  • Великобритания
Ем Амира и тя се смята за инфлуенсърка ,  и ако няма агент , това е начина , по който различни , малки и непознати брандове пращат различни продукти , за да ги рекламира
Ребека и Зиед много ми харесват и двамата , особено Зиед като каза , че не може да се спре да яде американска пица хахха , падам от смях с него
Тарик и Хейзъл - пффф, там нямам никакво мнение , не съм толкова разкрепостена и няма начин да допусна трети човек у нас , абсурд ..ама щом ги кефи и им харесва - keep going дет се вика

# 227
Да, предполага се, че Ребека е спала с Майка (той беше на сватбата, този дето критикуваше Зиед и го караше бързо да си намери работа). Но може и бившата й снаха да лъже.

# 228
Ребека и Зиед много ми харесват и двамата , особено Зиед като каза , че не може да се спре да яде американска пица хахха , падам от смях с него

Да, защото Зиед, подобно на почти всеки арабин е свикнал да яде "ляхмаджийн", който е с доста по-тънко тесто (в Турция, Северен Кипър и Азербайджан се казва "ляхмаджун"). Плънката е подобна на тази на пицата, повечето пъти е с телешка/агнешка кайма... в САЩ такова нещо няма, освен в арабските и турските заведения. И нашият нагъва баш американска пица, която е с доста дебело тесто. И трупа кг

# 229
Аз пък си мисля един ден детето на Тарик ако гледа епизодите, колко тъпо сигурно ще се почувства... :/

# 230
Аз ям само пица с тънък блат
Скрит текст:
(мразя тази с дебелия - включително домашна и нямам проблем да го кажа, ако някъде ми предложат; като пиша, че я мразя, имам предвид че наистина я мразя - гади ми се от нея, не преувеличавам)
- в повечето заведения има избор, не вярвам в САЩ да няма.

А и Натали се излага със солта (сега се прибрах и пуснах повторението) - все едно в другите държави няма магазини. Не била виждала друга сол, освен в плик. От много години вкъщи се ползва само йодирана сол, която е точно в малки контейнерчета с дупки на капачката. В Украйна да не ядат доматите с колците?

# 231
Като жена на геймър съм запозната горе долу с така наречения донейшън има една доста известна платформа twitch където стриймват не само геймъри но има хора които ей така от нищото ти донейтват ей така някаква сума пари просто защото те харесват и те следват скоро един пич дари 10 000$ та така и Амира ще чака ..а нейния латино много ми прилича на наркоман ..

# 232
Интересно е това, но, моля, слагайте по някой препинателен знак, че е трудно за четене.

# 233
  • Sunshine state
Христос Воскресе!
Разбира се, че и тук има избор дали пицата да е с тънък или с дебел блат и всякакви видове сол. 🤣

# 234
Аз говорех за лахмаджин, което арабите ядат всеки ден и явно е свикнал с него. Има доста голяма разлика между ляхмаджин и пица. Визуално си приличат,но едното е с дебелина на палачинка и с плънка... телешка кайма, лимон, магданоз, а пица... има 1000 вида. Няма значение...Просто така си помислих, че е свикнал да яде такива неща в Тунис и сега изведнъж залита на пицата в САЩ

# 235
  • Великобритания
Ох тоз ляхмаджин как го обичам , не е истина
а иначе Зиед залита на всичко американско хах

# 236
  • Sunshine state
Лахмаджин няма тука, да, но пък спокойно може да си направи, ако иска.
Аз лично правя пица у нас с много тънка кора, защото тяхните не ми харесват на вкус, независимо от комбинациите. 🤷🏼♀

# 237
Не е ли лахмаджун, или поне аз така съм го срещала по рецептите. Имам една за нисковъглехидратен, сега ме подсетихте да взема да пробвам.
Оф, то не било за лахмаджун, а за лаваш. 🥴

# 238
  • София
На Стефани страшно й личи, че е на 50, ако ще да се натъпче с всички филъри на света. Когато я дадат в близък план си личат всички възрастови промени по кожата - и бръчки, и проблеми с тена. В допълнение тук-там изпъната, обаче деформира чертите на лицето.

# 239
На мен тя ми изглежда, все едно ще припадне всеки момент - не знам от хапчета ли е, от алкохол ли, но ако беше свежа и адекватна, щеше да прави много по-добро впечатление.

Общи условия

Активация на акаунт