90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема IX

• 31 515
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Да, особено когато става въпрос чужди мъже да се мотаят около децата. Дарси влачи поредния младеж покрай дъщерите си и ги въвлича в душевните и любовните си проблеми. Аз и на младите мъже им се чудя на акъла как така се съгласяват да влизат в такива рискови отношения, защото не знаят какво може да й хрумне на някоя девойка. Девън и тя разнася дъщеря си през континентите все едно е куфар.

# 256
Че то почти навсякъде е така, независимо от възрастта, хората си търсят половинка, любов, приятни емоции.
Виж, 20 години разлика ми идва много, за една 47 годишна жена, 37 годишен мъж си е муци.

Последна редакция: пн, 03 май 2021, 16:00 от Lemy

# 257
Не, хората, които познавам, си гледат семейството, ако са на възраст. Един познат на родителите ми преди няколко години се ожени за секретарката си (над 25 години разлика), след около година брак тя му обра банковите сметки и избяга някъде.

# 258
  • sofia
ееее пак ми ги захапахте близначките значи Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Нищо общо нямя Дарси с Деван и компания( с малките деца)
или с извратените бабички  Simple Smile

# 259
  • Sofia

Уинтър,сестрата на Шантел

# 260
Уинтър да не е отслабнала?
Мисля, че Ребека е на същата възраст, като Дарси и Стейси - донякъде са си подобни Simple Smile

# 261
  • София
Уинтър се оперира и отслабва, така че ще я виждаме все по-слаба. Само да задържи и резултатите после, че много хора и след операция се връщат в изходна позиция.

# 262
  • София
Не виждам нищо лошо на 47 да търсят любовта. Какво като имат деца и внуци? Нима не заслужават да са с човек, когото обичат. Да търсят. Странното е само, че търсят такива на 20. Може би, за да ги манипулират и управляват по-лесно

# 263
  • София
Нека да търсят, ама тяхното вече избива на гранично на нормалното. Въвличат в щуротиите си деца и внуци, грам отговорност нямат.

# 264
За Даниел (на Мохамед) съм абсолютно сигурна, че не търси мъж, който да изглежда като нея, въпреки че все се оплаква как не я харесвали.
Същата работа като при Ед, за когото е под достойнството му да излиза с жени над 30 години, защото му изглеждат повяхнали и непривлекателни...

# 265
  • София
Озвучаването в последния епизод беше ужасно, по-добре с един глас да ги озвучава, отколкото така. Издържах 10 минути и минах на английски. Да напомня за хората на Виваком интерактивна, че има и вариант с гледане на английски.

# 266
Не ставаше само със слушане, защото всички говореха с един глас и трябваше да гледам кой говори. Доста тъпо...

# 267
Пестят пари. Нали ви казах... Д.Чочов не ще да дава пари на много дубльори и в резултат чуваме това! С 1 мъжки глас всички мъжки роли, с 2 женски гласа всички женски роли

# 268
  • София
Това е ясно и понякога им се получава, но вчера просто не ставаше за слушане. Да наемат тогава такива, които по-добре правят няколко гласа. Не, че жените са виновни, но някой там трябва да слуша и да каже, че това не става, пълен ужас беше. Добре, че можеше да се слуша и на английски език.
А Наталия наистина говори забавно, но поне се с нормален тембър.

# 269
Наталия каза във втори епизод на И заживяха ли щастливо?, че предполага, че Майк не иска да я запознае с никой от приятелите си, защото се срамува от начина по който говори тя.
Така че тя си знае, че има силен акцент, но не може да направи нищо по въпроса...

Общи условия

Активация на акаунт