90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема IX

• 31 514
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
Да напомня за хората на Виваком интерактивна, че има и вариант с гледане на английски.

Хмм, къде точно се кликва? И аз съм на Виваком от началото на годината. И не знам къде е езиковото меню на всеки един канал. Иначе до края на предната година бях на А1 и там TLC го имаше на унгарски, английски и български, кликва се на "Настройки на звука", "Смяна на езика". Повечето документални канали ги имаше на руски, английски и български. А детските ги има на десетина езика, различни аудиоканали се сменят, докато картината е една и съща.

# 271
  • София
На самото дистанционно има бутон Lang и можеш да избереш език, но често има разминавания между звук и картина. От средата на епизода си вървяха вече заедно. Иначе и на други канали го има, както и на някои може да се избира дали да има субтитри или не, но са малко.

Относно Наталия и акцента, не е така, не става въпрос съвсем да го махне, но не изисква много усилия да спре да казва в на w и без това няма друга работа, Юлия също има руски акцент, но никой не го коментира, защото е нормален. За Наталия work е ворк.

Последна редакция: пн, 03 май 2021, 22:22 от Niya-

# 272
Истина е, че може да опита да го промени, тя нали е актриса, би трябвало да може да усвоява различни акценти...

# 273
А аз съм втрещен кой я е научил да казва "в" на W? Така ли са ги учили в Украйна?
Преди време бях в Индия и тамошният английски е... мадре мия. "Ви виль сий" (We'll see..), "вельком" (welcome)... това е подигравка с езика

# 274
  • Швейцария
Така говорят много руско говорящи.

# 275
  • Sunshine state
Наистина така говорят и руснаците , и германците, но аз смятам, че причината, поради която Майк с нежелание я представя е, че тя се държи кофти и нападателно с хората. В край на сметка ако толкова не й допадат американците и културата им, може спокойно да си се върне в Украйна. 🤷🏼♀

# 276
Е, то от "американци и култура" до "американци и култура" има разлика. Както и от "САЩ до САЩ" Grinning Ти например си буквално на райско местенце, най-топлият щат, плажове, палми, красота. А там, дето е Майк е в най-северния щат (Washington), до границата с Канада. Като изключвам Аляска де. Нонстоп зима, сняг, студ... и той както е като отшелник в планината.. съвсем друг начин на живот има Grinning

# 277
  • Sunshine state
Тя си се заяжда по презумпция и без причина и няма много значение къде е. И тук да се преместят, все ще намери кусури. Лошото е, че се вторачва в тях и като навита пружина повтаря едно и също.

# 278
  • София
Тя и Паола не хареса Оклахома и са в Маями от години. Така че Майк няма какво да го задържа в неговото място, най-малкото могат да са в Сиатъл, където ѝ хареса. Е, да, ще трябва и тя да работи, за да плащат наем, но и от тв и Интернет може да ги изкарва парите.

Те, ако се обичаха и имаха любящи отношения, ще се премести заради нея и даже и ще си мисли, че идеята е дошла от него, за да я зарадва.

В началото съжалявах Майк, Натали е непоносима, но той така я унижи с отмяната на сватбата и нейните молби. Грозно, много грозно.

# 279
На руски и Унгария е Венгрия, diziler, ти не си ли учил руски.
Аз имам примери и на успешни съжителства на познати хора, с деца и внуци. Живота е шарен, не мисля че трябва да спира и да слагат фереджето, само защото имат деца и внуци.
Нека си го живеят хората, защото бързо минава.

# 280
  • Sofia
Братът на Либи
Това семейството ли му е?

# 281
Това е жена му, давали са я в предаването, май даже Андрей я обиждаше по едно време ( твърдеше че кръшкала). Не знаех, че имат четири деца.

# 282
  • София
Твърде хубава е за него, добре че някои от децата са взели нейните черти. Той хич не изглежда добре, личи му, че нещо не е съвсем както трябва при него.

# 283
Ох голям гнусар е Андрей, само обижда хората, а не се вижда себе си. Откъде го извади това самочувствие.. Много крайно се изказвам за него, ама честно рядко има човек, който да ме дразни толкова, направо откачам като някой го спомене Grinning
Иначе даже е хубаво, че човек на всяка възраст продължава да си живее живота пълноценно, ама да скачаш само на млади мъже.. не е нормално за мен..

# 284
На руски и Унгария е Венгрия, diziler, ти не си ли учил руски.

Хаха... много добре знам, че Венгрия е "Унгария" на руски.... Маджаристан е на турски и азербайджански,  Мáджарска е на сръбски, хърватски и босненски.
Не ме познаваш, учил съм доста години руски, по принуда. Това, че не ме кефи е съвсем друг въпрос.

Последна редакция: вт, 04 май 2021, 12:40 от diziler

Общи условия

Активация на акаунт