90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема IX

• 31 471
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Сигурно Ребека е искала да се снима по този начин. Струва ми се, че тя вижда нещо съвсем различно, като се погледне в огледалото.
Може да вземе пример от Анджела и срещу 50 000 долара да стане кльощава.

# 586
Колт към Ванеса - Ти си моята Деби 🤢🤢🤢
Ще повърна отвсякъде... Това се води, че трябва да е "комплимент" ли?

# 587
Поправям се, вярно, че беше Ребека, на мен ми прилича на косатка.
Анджела откъде е намерила 50 хиляди долара за операция?

# 588
Сигурно от Камео - нали е голяма звезда Rolling Eyes
Това на Колт вероятно се води шега - неговото чувство за хумор е такова Mask

# 589
Иска ми се да ги гледам тези Дневници. Моля, качвайте линкове, ако намирате.

# 590
Понякога в Ю туб има качени епизоди, но качеството на картината и звука е отвратително. Имам предвид наистина отвратително, не преувеличавам.

# 591
Дори без 50 000 Ребека пак може за отслабне с един добър режим на хранене и упражнения ..

# 592
Струва ми се, че тя и цялото й семейство много обичат да ядат. Няма да стане по естествен път.

# 593
Дори без 50 000 Ребека пак може за отслабне с един добър режим на хранене и упражнения
И аз това се чудя на всички американци дето си слагат разни пръстени, балони в стомасите и така нататък, за да отслабнат.
 Хайде след това за операция на кожата съм съгласна.

# 594
Особено в този ресторант за бързо хранене където работи какво изкушение е ..аз съм фенка на веригата за пържено пиле много ги обичам 😀😒

# 595
  • Швейцария
Майкъл да не би вече да е в Америка??? Къде е правена тази снимка с дъщеря й?
Колкото и да се пъна, не мога да видя нито килограм отслабване при Ребека.

# 596
Гледах тази вечер новия епизод (еп.3 от "Заживяха ли щастливо?). Нещо не ми стана ясно как така Юлия не получи зелена карта? Нещо я отрязаха за виза К1 ли? Уж го обясниха и пак не разбрах.
А Анджела с нейните "гърди по 2 кг всяка" го повториха около 20 пъти. Майкъл ...явно иска да са по 3 кг всяка, не го вълнува, че е зле за здравето й...

# 597
  • Sofia
Майкъл да не би вече да е в Америка??? Къде е правена тази снимка с дъщеря й?
Колкото и да се пъна, не мога да видя нито килограм отслабване при Ребека.
Това е лекарят от Гана,не е Майкъл 😁

# 598
  • София
Нова серия ли е била снощи? Помислих, че е стара като започнаха с посещението на Анджела при доктора. Реших, че не ми се слуша и гледа тази жена, противна ми е вече.

Най-после ги видях тези серии с Анфиса и Моли. Моли е ужасна. Тя е по-вулгарната версия на Стефани. Знам, че подбират типажи, но всички жени около 50 с 25-годишните и изобщо комбинацията стара жена и млад мъж, са ми някакви вулгарни, грозни и похотливи егоистки. Като от грозен виц.

# 599
  • София
Зиед е фотограф на Ребека. Тя определено се облича не много подходящо за жена с нейните размери (и аз имам доста да свалям и следя какви подходящи дрешки има за такива като нас. Може да сме готини и секси без да приличаме на парче салам).
Джоуви е пълна трагедия - довлече лимонада вместо плодове, защото и лимонадата е направена от лимони. А памперсите с не знам си колко размера по-големи... Грам мозък няма това момче.
Анджела се е стопил, но в лице е станала кошмарна. Не мисля, че много дълго ще седи слаба. Да видим

Общи условия

Активация на акаунт